Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Gps, wifi, radio και περιστροφή οθόνης δουλεύουν κανονικά;

Η μπαταρία κρατάει σαν της RLS5;

gps ok και κλείδωσε και αρκετά γρήγορα για πρώτη φωρά,ράδιο οκ,auto rotaion οκ.Για μπαταρία δεν μπορώ να ξέρω μιας και το πρωί το έβγαλα απο την μπρίζα.

Παίδες για να κάνω update της γυναίκας, τι προτείνετε;

Θέλουμε να είναι γρήγορο, με καλή διαχείριση μπαταρίας και σταθερό, γιατί αν τη χαλάσει δεν μπορεί να το κάνει update μόνη της :p

Θα παίζει με GO Launcher EX μόνο.

Κοιτάζω την CM 7.0.3 που βλέπω ότι είναι η τελευταία stable. Αυτή είναι Gen2 ή Gen1? Το κινητό είναι Gen1 προς το παρόν και φοράει JJ RSL9, αλλά δεν βλέπω νεότερη.

Κάποια άλλη πρόταση δοκιμασμένη, κατάλληλη για γυναίκα; (το τονίζω, ξέρω εγώ γιατί :p)

Θέμα 2:

Με τα backups τι παίζει; Είναι λίγο κουραστικό με το Titanium Backup και επίσης θέλω μόνο τις εφαρμογές της, τα υπόλοιπα θέλω να είναι clean. Καμιά ιδέα άλλη;

Αν είναι να βάλεις CM να βάλεις μία από τις τελευταίες Nightly. Οι Stable δεν είναι "stable" απλά έχουν date specific releases που ότι είναι έτοιμο μέχρι τότε το βαφτίζουν stable. Αυτή την στιγμή η καλύτερη δοκιμασμένη είναι η Nightly 147, η προχθεσινή. Η σημερινή ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί. Εννοείται ότι βάζεις και τα gapps!

Για τα Backup... τίποτα σαν το Titanium. Απαιτεί κάνα 15' αλλά το αξίζει!

+1 στον eloydark.Η N147 είναι η πιο καλή ρομ σε γενικά πλαίσια που έχω δοκιμάσει.(Έβαλα και gsf b18 αλλά μου φάνηκε πολύ άδεια.)Συν ότι έχει πολύ καλύτερη απόδοση μπαταρίας από N145 και πίσω αλλά πληροφοριακά,στην μπαταρία δεν φτάνει για κανένα λόγο την SS5.

Τις εφαρμογές και επαφές θα έπρεπε να τις συχρονίζει μόνο του το κινητό.

Πάντως αφου λες πως το κινητό το θες plug and play και με καλή μπαταρία θα σου έλεγα να του βάλεις την SS5. Όσο να'ναι η 2.3 είναι λίγο laggy καμιά φορά.

Διάβασα ότι το gsf έχει πρόβλημα με το proximity sensor. Έχει συναντήσει κανείς σας αυτο το πρόβλημα; Επίσης έχω gen1 blade και του πέρασα το cm 7.03 με gen1 to gen2. Απο δω και πέρα μπορώ να περνάω οποία rom για gen2 θέλω μέσω clockwork η πρέπει κάθε φορά να περνάω full update με tpt gen2 for gen1?

Διάβασα ότι το gsf έχει πρόβλημα με το proximity sensor. Έχει συναντήσει κανείς σας αυτο το πρόβλημα; Επίσης έχω gen1 blade και του πέρασα το cm 7.03 με gen1 to gen2. Απο δω και πέρα μπορώ να περνάω οποία rom για gen2 θέλω μέσω clockwork η πρέπει κάθε φορά να περνάω full update με tpt gen2 for gen1?

Clockwork και τελείωσες :D

Περνάς όποια θες.

Επίσης έχει βγει και η έκδοση 4.Για το blade εδώ. Index of /recovery/blade και κατεβάζεται το προτελευταίο αρχείο(για gen 2) αν έχετε ήδη το clockwork και το βάζετε όπως περνάτε τις ρομ αλλιώς το τέταρτο και το κάνετε με τις κανονικές οδηγίες που έχει το modaco

Κάποια στιγμή θα το κάνεις μιας και το update της Wind σε 2.2 το κάνει Gen.2.

Για την ώρα δεν έχεις λόγο, όοοταν χρειαστεί να το κάνεις με ClockworkMod μιάς και είναι το πιο εύκολο και πιο "safe".

Και η δικιά μου σε SS RSL5 (Gen1) το έχει (και βαριέεεμαι να δοκιμάσω κάτι άλλο). Όταν με το καλό βγεί 2.3 επιπέδου SS RSL5 το ξαναβλέπω το θέμα.

Όχι δεν το είπα έτσι. Απλά τα gen1 Blade είναι είδος προς εξαφάνισης και οι νέες ρομς υποστηρίζουν όλες gen2 αλλά ελάχιστες gen1. Δεν χρειάζεται να τρέξεις το update της WIND, απλά όταν θα βγεί stable 2.3 σίγουρα θα παίζει σε gen2 αλλά μπορεί να μην υποστιρίζει gen1. Γι'αυτό και έγραψα, "Κάποια στιγμή θα το κάνεις, μιας και το update της Wind σε 2.2 το κάνει Gen.2." άρα όλο και λιγότερα gen1 παίζουν στην "πιάτσα".

Με την SS RSL5 είσαι παραπάνω απο καλυμένος, και μακριά από το update Wind.

Παίδες,μια ερώτηση.Κερδίζω τίποτα εκτός απο ελεύθερο χώρο όταν μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης?Γιατί απο την στιγμή που έχει 294mb για εφαρμογές και μου φτάνει με το παραπάνω δεν βρίσκω λόγο να τις στείλω στην sd.

και γω flashαρισμένο το πήγα την 2ρη φορά και δε μου είπαν τίποτα. Καλά αμφιβάλω άμα κάτσουν να ελέγξουν τωρα τι rom φοράς...

Τελικά επέστρεψε σήμερα και δεν το επισκέυασαν γιατί είχε εγκατεστημένο λογισμικό απο 3ο κατασκευαστή. :...:

Λέω να το γυρίσω στην stock και να το ξαναπάω.:hmm:

Τελικά επέστρεψε σήμερα και δεν το επισκέυασαν γιατί είχε εγκατεστημένο λογισμικό απο 3ο κατασκευαστή. :...:

Λέω να το γυρίσω στην stock και να το ξαναπάω.:hmm:

Τι να σου πω...άμα δε σε θέλει...Το δικό μου όταν το πήγα, είχε και το clockworkmod μέσα με 1-2roms στην κάρτα, είχε τον launcher από το 2.2, και το blade δεν είχε 2.2 τότε ακόμα από την wind...Και το δικό μου δούλευε τότε (απλά δε δούλευε το 1/4 του touch screen) οπότε με μία ματιά κάποιος που ξέρει μπορoύσε να δει ότι είχα άλλη rom μέσα...

Ελπίζω να μπορείς να το φλασάρεις και να το πας πίσω πάλι :(

Ναι δεν διαφωνώ ότι είναι πολύ εύκολο να δείς αν φοράει κάποιος custom rom,αλλά τώρα που το ρίσκαρα ενώ ήταν 5 λεπτά υπόθεση να γυρίσω στην stock(wind 2.2),δεν ξέρω αν έχασα την εγγύηση.

Αν τους το πάω λές να το πάρουν για επισκευή;;;Γράφει κάτι τέτοιο η εγγύηση;Γιατί δεν έχω κάποιο χαρτί.

• 5 weeks later...

έχω ακόμα την g1 μαμά έκδοση του firm rom κλπ

και κατα κανόνα χάνω τα mms

το είχε έχει αντιμετωπίσει κανείς?

δεν έρχεται τίποτα. κλείνω ανοίγω κινητό, τίποτα!

άμα στείλω εγώ σε κάποιο νούμερο για λίγο διάστημα λαμβάνω κιόλας, αλλά τα παλαιότερα σε εκκρεμότητα π.χ. δεν εμφανίζονται ποτέ.

Δεν γνωρίζω οτι μου έστειλαν,δεν είναι οτι τα λαμβάνω broken,δεν έρχεται τίποτα.

καμια ιδέα?

δικτυο cosmote,σύνδεση αν αυτό βοηθάει σε κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.