Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Για δείτε αυτό : http://www.thelab.gr/1063005240-post100.html (μέτρηση default χωρίς το script)

Σκευτομαι να δοκιμάσω και αυτό :

- SD Card read ahead speed change (from xda) - Android @ MoDaCo

- [script][CWM] SD Card reading speed fix - xda-developers

Ρε σεις ποτς γκιενεν το blade να εχει παει στα 200 στο play???

Πανε καλα??

Ξεκιναει κατι απο 100 και καταληγει 1 χρονο (κοντα) μετα στα 200???

Θεωρω οτι δεν ειναι θεμα ζητησης αφου υπαρχουν πλεον αξιολογ(οτερα) κινητα στα 200-250...

Ελλάδα με 148 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/296694/OEM-ZTE-Blade.html?keyphrase=zte+blade και εγγύηση ελληνική (WIND) αξίζει περισσότερο από τις 100Λίρες (115Ευρώ + ταχυδρομικά) από Αγγλία.

Μπορείς να δεις και αυτό βέβαια (89λίρες) Orange San Francisco, San Francisco Phone, Orange San Francisco Mobile Payg PrePayMania.co.uk £89.99 GBP

Για δείτε αυτό : http://www.thelab.gr/1063005240-post100.html (μέτρηση default χωρίς το script)

Σκευτομαι να δοκιμάσω και αυτό :

- SD Card read ahead speed change (from xda) - Android @ MoDaCo

- [script][CWM] SD Card reading speed fix - xda-developers

Το είδα χθές στο modaco,θα το δοκιμάσω και εγώ.

Σε αποκρισιμότητα είδες κάμμία βελτίωση,πχ στην gallery?

Δεν το δοκίμασα, με 10+ write και 60+ read (stock) πόσο να πάει παραπάνω ?

αυτό βάση sd tools?γτ εμένα το sdtoοls μου έβγαλε 23 write/152 read.Κάτι που δεν γίνεται για κανένα λόγο

EDIT: στην r11 modaco δεν πρέπει να δουλεύει.Τα δοκίμασα όλα αλλά η τιμή μέσα στο sys παραμένει ίδια.Με όποιο fix και να φλασάρω.Προτείνεται κάποια άλλη ρομ απο την r11modaco??

λοιπόν,μετά από κάμποσα runs ξεκίνησε να μου βγάζει φυσιoλογικά αποτελέσματα,4.5mb write 8-9mb read.Έβαλα την εφαρμογή sd speed boost(θέλει να εισαι rout) που κάνει την ίδια δουλειά απλά από μενού και έχει και επιλογή να την εφαρμόζει μόνο του στο boot.Επιπλέον δεν θέλει reboot για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.Με αυτήν το write έμεινε ίδιο και το read πήγε στα 40mb. 3072kb για μένα έδινε τα καλύτερα αποτελέσματα.Η διαφορά φάνηκε αμέσως στο gallery όπου φορτώνουν οι φωτογραφίες όλες αμέσως πλέον. :D

Ποια microsd κάρτα έχεις επάνω ?

Μία transced 8gb class 2. Και που πιάνει τα 4.5mb write είμαι πολύ τυχερός.

Πηγα και πήρα κι εγώ το Blade... Αξιοπρεπέστατο πέραν του πίσω πλαστικού που δεν εφαρμόζει ακριβώς.

Τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να ξεκλειδώσω την RAM και να περάσω Cyanogen Gingerbread. Καλή αλλα θέλει ακόμα δουλίτσα οπότε κατέληξα στην 2.2 των Σουηδών...

So far so good. Ειμαι με 309MB free @ idle...

Εγώ είμαι ήδη στην swedish rls4,και μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος.(ακόμα και απο την flb,που ήταν best πριν την swedish)

Και με το dark tremor app2sd,και με την μεταφορά της cache στην sd(αυτό το έκανα manual απο terminal).

Έριξα και ένα battery calibration,και είμαι οκ.:T:

Σε δουλειά να βρισκόμαστε, έβαλα την Japanese Jellyfish για δοκιμη. Καλύτερο και πιο σταθερό Wi-Fi και αρκετά ταχύτερη.

Εχω θέμα όμως με την μπαταρία, κρατάει πολύ λίγο και ας τα έχω ολα κλειστά...

@ganastasiou Καλιμπράρισμα μπαταρίας πως εκανες;

Σε δουλειά να βρισκόμαστε, έβαλα την Japanese Jellyfish για δοκιμη. Καλύτερο και πιο σταθερό Wi-Fi και αρκετά ταχύτερη.

Εχω θέμα όμως με την μπαταρία, κρατάει πολύ λίγο και ας τα έχω ολα κλειστά...

@ganastasiou Καλιμπράρισμα μπαταρίας πως εκανες;

Μην χρησιμοποιείς task killer,χαλάς περισσότερη μπαταρία.

Σε ορισμένα σημεία το παιχνιδάκι αυτό (όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του) είναι όντως αρκετά βαρύ. Ακόμη και με το Archos (aka 1Ghz cpu) καμιά φορά δεν είναι πολύ smooth.

Παρόλα αυτά, αφού μπορείτε δοκιμάστε να τσιτώσετε λιγάκι τη cpu του (λίγα mhz παραπάνω για λίγη ώρα δεν θα του κάνουν τίποτα :D)

Aυτό για το wifi όντως δεν πρέπει να έχει κάποια σύνδεση με το παιχνίδι. Μάλλον τυχαίο είναι. Εκτός και αν τρέχει πιο ομαλά στο παρασκήνιο καμιά διεργασία σχετική με τις διαφημίσεις που προβάλει το παιχνίδι (σε εμένα τουλάχιστον το κάνει) ανα διαστήματα.

Παρεμπιπτόντως φαντάζομαι ότι όταν το τρέχετε έχετε φροντίσει να κλείσετε τα διαφορα περιττά που μπορεί να τρέχουν στο background ε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.