Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Άκυρο και το go launcher, μου κολάει και δεν ακούει στο touch (ή έστω, αργεί πολύ).

Όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά.

Το δοκίμασα και σε άλλο blade (ένα που το πείραξα χθες) και είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά (με rls9), και μάλιστα αυτό ήταν φρεσκοπερασμένη, οπότε απορώ πώς λέτε ότι παίζει. Μήπως έχει κάνει κάποιο update και κολάει η νέα έκδοση?

Έχω βάλει το ADW launcher τώρα και θα δούμε.

Επίσης, κυκλοφορούν νέα μοντέλα από τη wind, που δεν πιάνει ο κλασικός τρόπος με το clockwork recovery (volume up + power), πρέπει πρώτα να το περάσεις μέσω προγραμμάτων και να root-άρεις το default firmware.

Παρ'όλ'αυτά, οι στόκοι δεν έφτιαξαν τα 256 MB.

Επίσης, για να φτιάξουν, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει η ουγγρική rom.

Δοκίμασα να περάσω του kalt_kaffe την rls9 (που έγραφε κάτι ότι κάνει το update που κάνει η ούγγρικη), αλλά διαπίστωσα ότι αυτό ισχύει μόνο αν πειράξεις το root partition και το μεγαλώσεις σε μέγεθος (ένα workaround που γίνεται για να έχει περισσότερο χώρο για εφαρμογές), πράγμα που δεν ήθελα να κάνω διότι μετά δεν παίζει το recovery του clockwork σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Οπότε το βήμα με την ούγγρικη rom δεν το γλιτώσαμε.

Από κει και πέρα με το που περάσεις την ουγγρική όλα δουλεύουν όπως στα παλιότερα (πιάνει και το volume up + power) οπότε γίνονται όλα όπως στα δικά μας blades.

Kikapscolas 4tw (η απενεργοποίηση στα ούγγρικα).

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
τι θα μου προσφερουν τα εξτρα της flb 10b ?εχει κατι που δεν μπορω να το βρω στο μαρκετ?

+++

Ποιον θεωρειτε τον καλυτερο βιντεο πλειερ ?

εβαλα τον yxplayer περασα ενα επεισοδιο του σουπερνατσουραλ αφου το μετετρεψα με το χαντμπρεικ σε ρυθμισεις για μπλειντ που βρηκα στο νετ

αλλα εκανε το βιντεο συνεχεια κολληματα στα φρειμ και ο ηχος κολλαγε αρκετα

και ηταν ανπλειαμπλ

Καμια ιδεα?τι χρησιμοποιειτε ?παιζει?

rockplayer χρησιμοποιώ, αλλά τελικά δεν ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στην αναπαραγωγή βίντεο (ούτε διαβάζει εξωτερικούς υποτίτλους). Για transcoding, staxrip, με το έτοιμο προφίλ για ipod, με το οποίο παίζουν μια χαρά στο blade.

mvideoplayer best of the best,με εξωτερικούς υπότιτλους,αν και το κανω manual για να τους πάρει.(open file.κτλπ)

Για transcoding,χρησιμοποιώ το handbrake όποιος θέλει το σχετικό preset να το βάλω.

@ganastasiou επειδη το πηρες στραβα αυτο που ειπα, το ΖΤΕ blade και οποιαδηποτε αλλη συσκευη

δεν κανει στα καλα καθουμενα reboot, εκτος αν ειναι χαλασμενη. Απο την στιγμη που βγαινεις εκτος προδιαγραφων κατασκευης θελει λιγο ψαξιμο παραπανω για να μην τα μπλεξεις ολα μαζι. Οσο αναφορα τα repos, ναι δεν ειναι ολα τα ιδια, αλλο το bigbooss και το telesphoreo του saurik και αλλο πχ του τσεχου RPetri που κανει δοκιμαστικα προγραμματακια αλλα για αυτα θα κανω αλλο θεμα εχω και εγω αποριες.

Για android ΖΤΕ θα παρω για αυτο παρακολουθω το θεμα. :)

Δεν το πήρα στραβά,απλά λέω ότι αν "σπάσει" ένα λειτουργικό(απο unofficial επιδράσεις) υπάρχουν software reboots,ότι ισχύει για το android,ισχύει και για το iOS,ασχέτως αν είναι καλύτερα γραμμένο το 2ο.

mvideoplayer best of the best,με εξωτερικούς υπότιτλους,αν και το κανω manual για να τους πάρει.(open file.κτλπ)

Για transcoding,χρησιμοποιώ το handbrake όποιος θέλει το σχετικό preset να το βάλω.

Για δώσε preset

ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω?

για βιντεο το rock player διαβαζει περισσοτερα αρχεια κ τα παιζει ολα με καποια μικρα κολληματα χωρις μετατροπη ενω το mvideo δεν τα ανοιγει καν

ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω?

ναι είναι λόγος ανησυχίας, κλείσε το κινητό σου για 2 μέρες και μην χρησιμοποιείς το thread σαν helpdesk για ένα μήνα τουλάχιστον και θα στρώσει.

Για δώσε preset

:T:

2shared - download ZTE Blade(Orange).plist

PS.Στο βίντεο έχω βάλει μικρό bitrate 300,μπορείς να το ανεβάσεις αν θέλεις καλύτερη ποιότητα,αν και το έκανα για να μειώσω το μέγεθος,σε ποιότητα δεν άλλαξε ιδιαίτερα απο 1000.

• 2 weeks later...

Όντας κάτοχός του εδώ και μερικές ημέρες, ομολογώ πως με έχει εκπλήξει.

Πολύ καλή απόκριση στο μενού και σήμα, εξαιρετικό gps (σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πλοήγησης navigon) που τολμώ να πω πως είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για πλοήγηση μέχρι στιγμής.

Καλησπέρα! Μόλις πήρα στα χέρια μου το blade :magic:

κι έχω δύο γρήγορες ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε:

1) Πώς μπορώ να κλείσω την πρόσβαση στο internet από gprs/3g κτλ

και να μείνει μόνο το wifi ώστε να αποφύγω περιττές χρεώσεις?

Τσέκαρα το manual βιβλιαράκι του αλλά δεν βοήθησε....

2) Σκέφτομαι να πάρω και μια 4 ή 8gb κάρτα sd,

από τί class και πάνω πρέπει να κινηθώ κατά τι γνώμη σας και τί θα επηρεάσει αυτό?

Είμαι λίγο noob, sorry :rubik:

1) Wifi settings ->mobile networks ->data enabled (un-check)

2) Class6 και πάνω, αν και δεν ειναι πάντα όπως φαίνεται το πράμα...θα έλεγα 8gb το min με 16 πιο λογική επιλογή. Εχει πιο πάνω link για team από ebay

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.