Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Δυστυχώς το look n' feel του ios δεν μπορείς να το έχεις στο blade, και δεν ξέρω αν μπορείς και στα πιο ακριβά android να το έχεις.

Απλά έχεις τις εφαρμογές, που δεν θα σου παίξουν στο iphone λόγω παλαιότητας και λίγης ram, σε λίγο πιο συμπαγείς διαστάσεις.

Με τα ξεκλειδώματα/firmware που αναφέρονται εδώ η διάρκεια μπαταρίας πέφτει στα επίπεδα μεταχειρισμένου iphone ενός χρόνου.

Μόλις το πρωτοστήσεις είναι όλα με καλή ταχύτητα, αλλά με την πάροδο του χρόνου πέφτει η σταθερότητα (τουλάχιστον σε μένα - το iphone τό 'χα 1.5 χρόνο και το blade το έχω 2 μήνες).

Άποψή μου είναι να περιμένεις 3-4 μήνες να πάρεις το iphone 5 ή το iphone 4 φτηνότερα :)

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Η ουσιαστική σύγκριση συσκευών θα ήταν δίκαιη στο hardware κατα πρώτον,μιάς και το Iphone είναι σίγουρα ποιοτικότερη και πλουσιότερη στο hardware συσκευή(μετά το 3gs) συγκριτικά με το blade,αλλά οι ακριβότερες συσκευές είναι πιό αξιόλογες και αποδοτικότερες απο το iphone.(πχ.nexus s,desire κτλπ)(ίσως όχι τόσο στην ανθεκτικότητα του iphone εξωτερικά)

Επειδή όμως θίγει το θέμα ο Σωτήρης,έχει ένας φίλος το 3gs(jben απο μένα),σίγουρα σαν συνολική απόδοση είναι καλύτερο,όλα αυτά μέχρι την 4.1,όμως μετά την 4,1 το χάος,δεν υπάρχει σοβαρό jb,και ότι έχει βγεί τραβάει κολλήματα,που όντως βλέπω και στο blade(με custom roms) μετά απο κάποιο καιρό,αλλά δεν μου έχει κάνει πχ reboot έτσι στα καλά καθούμενα που κάνει το iphone.Άρα κανένα δεν είναι τόσο τέλειο όσο φαίνεται,είναι και θέμα user κάποια πράγματα τι ενοχλεί και τι όχι.:T:

Αυτά περι σύγκρισης,όμως αποδέχομαι την τωρινή κατάσταση μιάς και ξέρω ότι το iOS είναι πιό καλοδουλεμένο απο το android.

Σχετικά με τα κολλήματα που τρώει το blade μετά απο καιρό χωρίς reboot,στο δικό μου με το που έβαλα το advanced task killer σε aggresive mode, security lvl medium και kill frequency μισή ώρα με τις εφαρμογές που θέλω εγώ να μην κλείνουν στις εξαιρέσεις δεν το έχω ξαναδεί να κολλάει.Πχ πριν κάθε δυο τρις μέρες ένα reboot το ήθελε.Τώρα είναι 8 μέρες ανοιχτό σερί και δεν κολλάει καθόλου.

Εχω περασμένη την modaco r12 σχεδόν ένα μήνα τώρα και εγκατεστημένα επάνω ένα σωρό πράγματα λόγω A2SD/A2SD+, καθυστερήσεις δεν βλέπω. Ίσως επειδή έχω γρήγορη κάρτα επάνω ? Δεν ξέρω τι και πώς αλλά ξέρω ότι το κινητό είναι UBER !!!

Δείτε και μερικές μετρήσεις από τις κάρτες (παλιά 4GB και νέα) επάνω στο Blade :

attachment.php?attachmentid=43784&stc=1&d=1299661568

Τα ΜΒ που λείπουν είναι κομμένα σε ΕΧΤ2.

post-4796-1416075068,0585_thumb.jpg

Εμένα μου έχει χτυπήσει πάντως και reboot, μου έχει κολλήσει, με το blade-fix για το ασύρματο πολλές φορές καθυστερεί ανελέητα ή κολάει όταν πάω να κάνω κάτι μόλις το ξεκλειδώσω, ο αισθητήρας φωτεινότητας πολλές φορές καθυστερεί κλπ.

Επίσης σε μένα φταίει το aHome που είναι αργό, με το default launcher πάει πολύ πιο γρήγορα, αλλά ο default launcher είναι μάπα.

Μου άρεσε πολύ το LiveHome, είναι ακριβώς αυτό που θέλω, μόνο που είναι πολύ ασταθές ακόμη (κολάει συνεχώς), σε αντίθεση με το aHome, που είναι αργό και σταθερό.

Το iphone 3g με ios2 ήταν ποίηση, με 3.1.2 / 3.1.3 ήταν καταπληκτικό και με 4 το πέταγες από το παράθυρο (συνηθισμένος από τα άλλα, γιατί το blade είναι χειρότερο).

Μιλάω πάντα για την RLS9. Δεν έχω δοκιμάσει της modaco, αλλά επειδή παίζω games θέλω overclock :) (nfs, pes11 etc. :p)

Η κάρτα μου είναι όντως αργή, class6, και σίγουρα έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης, αλλά τα περισσότερα που χρειάζεται να παίζουν γρήγορα τά 'χω στο τηλέφωνο.

Το iphone 3g με ios2 ήταν ποίηση, με 3.1.2 / 3.1.3 ήταν καταπληκτικό και με 4 το πέταγες από το παράθυρο (συνηθισμένος από τα άλλα, γιατί το blade είναι χειρότερο).

απο οτι φενεται μονο εγω καραγουσταρα την 4.2.1 στο δικο μου 3g :p

Εμένα μου έχει χτυπήσει πάντως και reboot, μου έχει κολλήσει, με το blade-fix για το ασύρματο πολλές φορές καθυστερεί ανελέητα ή κολάει όταν πάω να κάνω κάτι μόλις το ξεκλειδώσω, ο αισθητήρας φωτεινότητας πολλές φορές καθυστερεί κλπ.

Επίσης σε μένα φταίει το aHome που είναι αργό, με το default launcher πάει πολύ πιο γρήγορα, αλλά ο default launcher είναι μάπα.

Μου άρεσε πολύ το LiveHome, είναι ακριβώς αυτό που θέλω, μόνο που είναι πολύ ασταθές ακόμη (κολάει συνεχώς), σε αντίθεση με το aHome, που είναι αργό και σταθερό.

Μιλάω πάντα για την RLS9. Δεν έχω δοκιμάσει της modaco, αλλά επειδή παίζω games θέλω overclock :) (nfs, pes11 etc. :p)

Η κάρτα μου είναι όντως αργή, class6, και σίγουρα έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης, αλλά τα περισσότερα που χρειάζεται να παίζουν γρήγορα τά 'χω στο τηλέφωνο.

Και εγώ την rls9 τρέχω,μου έχει κάνει και μένα αρκετά κολλήματα βέβαια όχι reboot.

Για launcher χρησιμοποιώ τον go launcher ex,μου φαίνεται ο πιό smooth απο τους υπόλοιπους.

Ισχύει πάντως ότι η rls9 είναι πολύ buggy,απλά δεν έχω όρεξη να την ξηλώνω ακόμα,ίσως το κάνω με εκείνη που προτείνει ο tifozif,μιάς και έχω ακούσει λιγότερα προβλήματα ή οταν αρχίζω να δοκιμάζω την 2.3 και δεν κάτσει καλά να παίξω με καμμία άλλη 2.2,πάντως η r11 όταν την είχα δοκιμάσει ήταν πολύ χάλια.Ελπίζω να έχουν φτιάξει τίποτα γιατί ήταν η πιό γρήγορη που είχα δοκιμάσει.

748 εμένα τα πιάνει για κάνα τέταρτο σε παιχνίδια

729 είναι πιο σταθερό, κολάει μετά από κάμποση χρήση μπορεί και καθόλου

Από 710 και κάτω είναι rock stable.

Μια ασφαλής σχετικά τιμή είναι τα 690.

Η ουσιαστική σύγκριση συσκευών θα ήταν δίκαιη στο hardware κατα πρώτον,μιάς και το Iphone είναι σίγουρα ποιοτικότερη και πλουσιότερη στο hardware συσκευή(μετά το 3gs) συγκριτικά με το blade,αλλά οι ακριβότερες συσκευές είναι πιό αξιόλογες και αποδοτικότερες απο το iphone.(πχ.nexus s,desire κτλπ)(ίσως όχι τόσο στην ανθεκτικότητα του iphone εξωτερικά)

Επειδή όμως θίγει το θέμα ο Σωτήρης,έχει ένας φίλος το 3gs(jben απο μένα),σίγουρα σαν συνολική απόδοση είναι καλύτερο,όλα αυτά μέχρι την 4.1,όμως μετά την 4,1 το χάος,δεν υπάρχει σοβαρό jb,και ότι έχει βγεί τραβάει κολλήματα,που όντως βλέπω και στο blade(με custom roms) μετά απο κάποιο καιρό,αλλά δεν μου έχει κάνει πχ reboot έτσι στα καλά καθούμενα που κάνει το iphone.Άρα κανένα δεν είναι τόσο τέλειο όσο φαίνεται,είναι και θέμα user κάποια πράγματα τι ενοχλεί και τι όχι.:T:

Αυτά περι σύγκρισης,όμως αποδέχομαι την τωρινή κατάσταση μιάς και ξέρω ότι το iOS είναι πιό καλοδουλεμένο απο το android.

reboot στα καλα καθουμενα σε 3GS εδω και 2 χρονια και σε iPhone 4 εδω και καποιους μηνες δεν εχω δει ποτε.

επισης με greenpoison rc 6.1 σε 4.2.1 δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα και δεν βλεπω κανενα χαος μετα την 4.1, ειτε με extensions ειτε με εφαρμογες ειτε με mods, οταν βαζεις cydia στο iphone πρεπει να προσεξεις τι repos βαζεις μεσα κι αν αυτα λειτουργουν την χρονικη στιγμη που τα βαζεις και αν τα mods που περνας μεσα ειναι συμβατα μεταξυ τους. Αν δεν τα προσεξεις αυτα δεν φταιει το iphone. Στο 4αρι αυτην την στιγμη εχω 15GB εφαρμογες/cydia και ειναι τοσο γρηγορο οσο ηταν στην αρχη,

και η μπαταρια κραταει τοσο οσο στην αρχη,(αποφευγοντας mods που παραμενουν ενεργα σε idle κατασταση) περιπου 2-2,5 μερες με κανονικη(για μενα χρηση)

αναλογα με το πως το χειριζεσαι μπορει να παρει παραπανω ή και λιγοτερο αλλα ειναι οσο και στην αρχη. Και σιγουρα εινα μεγαλυτερη απο τον ανταγωνισμο και το 3G.

(Θα ηθελα ομως να μπορω να αλλαξω και την μπαταρια)

Δεν καταλαβαινω γιατι οταν μιλατε για iphone τα βαζετε ολα στην ιδια κατηγορια..το 4 με το 3GS εχουν τεραστιες διαφορες και με το 3G 2G χαοτικες. Αν βαλεις iOS 4.2.1 στο 4αρι δεν θα εχεις κανενα προβλημα οτι και να περασεις πανω (App store/Cydia) θα ειναι σφαιρα, αν βαλεις 4.2.1 στο 3G μπορει να χασεις κατι απο την σπιρταδα αλλα ειναι φυσιολογικο (ειναι 3ων χρονων), για αυτο μεχρι το 3G συνισταται το iOS 3Χ.

αυτα sry για το offtopic

reboot στα καλα καθουμενα σε 3GS εδω και 2 χρονια και σε iPhone 4 εδω και καποιους μηνες δεν εχω δει ποτε.

επισης με greenpoison rc 6.1 σε 4.2.1 δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα και δεν βλεπω κανενα χαος μετα την 4.1, ειτε με extensions ειτε με εφαρμογες ειτε με mods, οταν βαζεις cydia στο iphone πρεπει να προσεξεις τι repos βαζεις μεσα κι αν αυτα λειτουργουν την χρονικη στιγμη που τα βαζεις και αν τα mods που περνας μεσα ειναι συμβατα μεταξυ τους. Αν δεν τα προσεξεις αυτα δεν φταιει το iphone. Στο 4αρι αυτην την στιγμη εχω 15GB εφαρμογες/cydia και ειναι τοσο γρηγορο οσο ηταν στην αρχη,

και η μπαταρια κραταει τοσο οσο στην αρχη,(αποφευγοντας mods που παραμενουν ενεργα σε idle κατασταση) περιπου 2-2,5 μερες με κανονικη(για μενα χρηση)

αναλογα με το πως το χειριζεσαι μπορει να παρει παραπανω ή και λιγοτερο αλλα ειναι οσο και στην αρχη. Και σιγουρα εινα μεγαλυτερη απο τον ανταγωνισμο και το 3G.

(Θα ηθελα ομως να μπορω να αλλαξω και την μπαταρια)

Δεν καταλαβαινω γιατι οταν μιλατε για iphone τα βαζετε ολα στην ιδια κατηγορια..το 4 με το 3GS εχουν τεραστιες διαφορες και με το 3G 2G χαοτικες. Αν βαλεις iOS 4.2.1 στο 4αρι δεν θα εχεις κανενα προβλημα οτι και να περασεις πανω (App store/Cydia) θα ειναι σφαιρα, αν βαλεις 4.2.1 στο 3G μπορει να χασεις κατι απο την σπιρταδα αλλα ειναι φυσιολογικο (ειναι 3ων χρονων), για αυτο μεχρι το 3G συνισταται το iOS 3Χ.

αυτα sry για το offtopic

:OT::OT:

Επειδή δεν έγινε στην δική σου συσκευή σημαίνει ότι σε όλες συμβαίνει το ίδιο;;

Εντάξει να προσέξω τι repos βάζω,γράφουν κανα warning(including automatic reboots...)κατα την ενημέρωση για να μην σπάσει το iOS;;;(πάλι καλά που είναι όλα smooth και δεν περιέχονται bugs στα jbs):T:

Υπάρχουν repos,που είναι ενδεδειγμένα και με CE πάνω;;;

:OT::OT:

Πανάκειο και άξιο το iphone,δεν χαλάει με τίποτα...:getlost:

Έβαλα κάτι στην ίδια κατηγορία;Ανέφερα συγκριτικά με τα γιωτόφωνα ότι μόνο το 3gs μπορεί να συγκριθεί στο hardware με το blade και το 4 με τα ακριβά androidειδή.

Εχω περασμένη την modaco r12 σχεδόν ένα μήνα τώρα και εγκατεστημένα επάνω ένα σωρό πράγματα λόγω A2SD/A2SD+, καθυστερήσεις δεν βλέπω. Ίσως επειδή έχω γρήγορη κάρτα επάνω ? Δεν ξέρω τι και πώς αλλά ξέρω ότι το κινητό είναι UBER !!!

Δείτε και μερικές μετρήσεις από τις κάρτες (παλιά 4GB και νέα) επάνω στο Blade :

attachment.php?attachmentid=43784&stc=1&d=1299661568

Τα ΜΒ που λείπουν είναι κομμένα σε ΕΧΤ2.

Η trancend κανα link?

τι θα μου προσφερουν τα εξτρα της flb 10b ?εχει κατι που δεν μπορω να το βρω στο μαρκετ?

+++

Ποιον θεωρειτε τον καλυτερο βιντεο πλειερ ?

εβαλα τον yxplayer περασα ενα επεισοδιο του σουπερνατσουραλ αφου το μετετρεψα με το χαντμπρεικ σε ρυθμισεις για μπλειντ που βρηκα στο νετ

αλλα εκανε το βιντεο συνεχεια κολληματα στα φρειμ και ο ηχος κολλαγε αρκετα

και ηταν ανπλειαμπλ

Καμια ιδεα?τι χρησιμοποιειτε ?παιζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.