Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

εκανα εξαγωγή των επαφών μου σε κάρτα SD και μετά το αρχείο vCard File το εκανα αντιγραφή στον υπολογιστή μου πως μπορώ αυτές τις επαφές μου να τις επεξεργαστώ?

ανέβασε το vcard file στο gmail account σου και μετά κάνε synchronize με το κινητό :p

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
αριστερά πατάς στο Επαφές , μετά περισσότερες ενέργειες , εισαγωγή and you are done :D

αυτό που λες είναι για να κάνω αντιγραφή στη καρτα εγω το εχω κανει αυτο και εχω μεταφέρει το αρχειο vcard file στον υπολογιστή πως θα το ανοίξω να επεξεργαστώ τις επαφές στον υπολογιστή αυτό είναι το θέμα μου

εγώ σου εξήγησα πως βάζεις τις επαφές από το vcard αρχείο στο gmail account σου.

κάτσε γιατί σε έχασα εγώ δεν θελω να το βαλω στο gmail (που δεν εχω ) αλλα στον υπολογιστή για να τις επεξεργαστώ και να τις περάσω πάλι στο τηλέφωνο

αυτό ακριβώς, τις ανεβάζεις στο gmail account σου, από εκεί κάνεις ότι επεξεργασία θες. και από το κινητό κάνεις ένα συγχρονισμό με το gmail. οπότε κατεβάζεις τις επαφές στο κινητό και είσαι ΟΚ.

αυτό ακριβώς, τις ανεβάζεις στο gmail account σου, από εκεί κάνεις ότι επεξεργασία θες. και από το κινητό κάνεις ένα συγχρονισμό με το gmail. οπότε κατεβάζεις τις επαφές στο κινητό και είσαι ΟΚ.

θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω καλό βράδυ

Καλησπέρα

Μια σύντομη ερώτηση και συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί.

Σκέφτομαι να το αγοράσω από τη wind στα 159€ (χωρίς συμβόλαιο), δεν έχω κάνει έλεγχο αγοράς ώστε να δω αν υπάρχει κτλπ (τσάμπα φαίνεται για αυτά που προσφέρει ως hw).

Είμαι κάτοχος ενός iphone 2G με 4.2 custom fw.

Με ενδιαφέρει η ευκολία στη χρήση και η απόκριση στις εντολές. Το ZTE σε σχέση με το iphone 2G πως τα πάει σε αυτούς τους τομείς;

Επίσης από σήμα και ποιότητα συνομιλίας είναι ικανοποιητικό;

φιλος το εκανα τις διόρθωσα έσβησα τις επαφές απο το τηλ αλλα πρόβλημα τζίφος.

1 δεν ειναι αλφαβητικά οι επαφες

2 οταν έσβησα τις επαφες απο το τηλ μετα δεν μπόρεσα να τις περάσω απο το gmail εκανα επαναφορά και μετα συγχρονισμό αλλα τα βγάζει ολα και τα παλια και τα διορθωμένα

φιλος το εκανα τις διόρθωσα έσβησα τις επαφές απο το τηλ αλλα πρόβλημα τζίφος.

1 δεν ειναι αλφαβητικά οι επαφες

2 οταν έσβησα τις επαφες απο το τηλ μετα δεν μπόρεσα να τις περάσω απο το gmail εκανα επαναφορά και μετα συγχρονισμό αλλα τα βγάζει ολα και τα παλια και τα διορθωμένα

1)είναι πρόβλημα της 2.1

Πέρασε custom 2.2 ή κάνε υπομονή για την official. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου έχει ανακοινωθεί για τέλος Μάρτη

κάτσε γιατί σε έχασα εγώ δεν θελω να το βαλω στο gmail (που δεν εχω ) αλλα στον υπολογιστή για να τις επεξεργαστώ και να τις περάσω πάλι στο τηλέφωνο

κατέβασε και ψάξε το myphonexplorer

https://market.android.com/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&feature=search_result

μαγκάκια τελικά οκ είχα περάσει κάποιες επαφές με λατινικούς χαρακτήρες τώρα τα βγάζει κανονικά.

για καμιά θήκη τι λέτε? τι παίζει?

Για ακόμα μία φορά...

Διαβάσε το πρώτο ποστ, χρησιμοποιήσε την αναζήτηση. Έχουν απαντηθεί ήδη αυτά τα ερωτήματα.

Καλησπέρα

Μια σύντομη ερώτηση και συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί.

Σκέφτομαι να το αγοράσω από τη wind στα 159€ (χωρίς συμβόλαιο), δεν έχω κάνει έλεγχο αγοράς ώστε να δω αν υπάρχει κτλπ (τσάμπα φαίνεται για αυτά που προσφέρει ως hw).

Είμαι κάτοχος ενός iphone 2G με 4.2 custom fw.

Με ενδιαφέρει η ευκολία στη χρήση και η απόκριση στις εντολές. Το ZTE σε σχέση με το iphone 2G πως τα πάει σε αυτούς τους τομείς;

Επίσης από σήμα και ποιότητα συνομιλίας είναι ικανοποιητικό;

Κανένας;;;

ευκολια στη χρήση θα έλεγα iphone γιατι το android θέλει λίγο πιο πείραγμα...

Με το κατάλληλο πείραγμα, που δε το θεωρώ μείον, η ευκολία χρήσης και η απόκριση βελτιώνεται σε βαθμό που υπάρχει η σύγκριση που ανέφερα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.