Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα?:)
πατάς πατημένο το δάχτυλο σου πάνω στο εικονίδιο

πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα?:)

2 μηνύματα παραπάνω το γράφει άλλος. :wall:

το wifi ολο αποσυνδεεται τι να κανω γι αυτο?

για αρχή search στο google , μετά μπαίνεις σε αυτό : Download Blade Wifi Fix for your Android phone on AppBrain

(πρώτο λινκ)

αν δεν καταλάβεις τι λέει, τότε ψάχνεις με ελληνικά keywords.. έχει αρκετά posts σε ελληνικά forum για το συγκεκριμένο θέμα.

αν και πάλι δεν τα βρεις , τότε ρωτάς στο forum , την 6η σερί ερώτηση σου.

το wifi ολο αποσυνδεεται τι να κανω γι αυτο?

θα μπορούσες να διαβάσεις και το πρώτο post του θέματος... ή να κάνεις ένα search

Έχεις κάνει 2 ερωτήσεις άσκοπες, στην οποία μάλιστα η απάντηση ήταν ακριβώς 2 post πιο πάνω

WTF?

Παρελαβα το μπλειντ σημερα και πρσπαθω να ξεκλειδωσω τα 512 ραμ αλλα εχω τα εξης προβληματα:

ακολουθο αυτον τον οδηγο ZTE Blade » ANDROID FOR THE MASSES !! Τα πάντα για το νεο smartphone ZTE-BLADE της WIND

αλλα δεν μπορω να κανω ινσταλλ την ουγγρικη αφου με βολιουμ απ ,μενου και παουερ δεν την περναει και ανοιγει κανονικα...

μετα προσπαθησα με ρομ μανατζερ και ενω εκανα μπακαπ και περασα το ιματζ.ζιπ με την ουγγρικη στην σδ, παταω να την βαλει ,μπαινει εκει π πρεπει αλλα μου βγαζει σφαλμα και ξαναανοιγει κανονικα...

καμια ιδεα?

Παρελαβα το μπλειντ σημερα και πρσπαθω να ξεκλειδωσω τα 512 ραμ αλλα εχω τα εξης προβληματα:

ακολουθο αυτον τον οδηγο ZTE Blade » ANDROID FOR THE MASSES !! Τα πάντα για το νεο smartphone ZTE-BLADE της WIND

αλλα δεν μπορω να κανω ινσταλλ την ουγγρικη αφου με βολιουμ απ ,μενου και παουερ δεν την περναει και ανοιγει κανονικα...

μετα προσπαθησα με ρομ μανατζερ και ενω εκανα μπακαπ και περασα το ιματζ.ζιπ με την ουγγρικη στην σδ, παταω να την βαλει ,μπαινει εκει π πρεπει αλλα μου βγαζει σφαλμα και ξαναανοιγει κανονικα...

καμια ιδεα?

βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία για αρχή.

Συνφορουμιτες είναι κανείς από τον Βόλο ? μπας και μπορέση να με βοηθήσει στην αναβάθμιση..... δεν μπόρεσα τελικά να κάνω μονός...

αα και κάτι ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα στη αποστολή μηνυμάτων.. δεν μπορώ να στείλω ενώ δέχομαι κανονικά .

καλησπερα παιδιά μόλις το πήρα και εγώ αλλά δεν ξέρω πως θα δω τα τηλέφωνα μου απο την καρτα sim

πασ επαφες και πατας εισαγωγη και μετα απο καρτα σιμ

εφοσον ειναι περασμενες στην καρτα σιμ

πασ επαφες και πατας εισαγωγη και μετα απο καρτα σιμ

εφοσον ειναι περασμενες στην καρτα σιμ

σε ευχαριστώ φίλος έπρεπε να πατήσω μενού για να μου εμφανίσει την εισαγωγή αυτο έψαχνα σε ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.