Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

εχω jellyfish rl9 ,cpu @ 710 και αν τρεχουν πισω πολλες εφαρμογες μετα απο 1-2 ωρες σερι παιξιματος παει για λιγο καρε-καρε,αλλα ξεκολλαει μονο του..

αν εννοεις να κολαει το κινητο γενικα,οχι...

απλα το παιχνιδι ..στη δουλεια ειχα βγαλει παλια κατι 2ωρα angry birds στο χαλαρο..

:p

Καλημέρα και από μένα έχω παραγγέλλει την wind εκδοσή του blade διότι δεν βρήκα το κινητό αυτό σε κάποιο κατάστημα στη πόλη μου, θα μπορούσε κάποιος να μου πει άμα ξέρη κάποιων τρόπω να παραγγείλω και την καλή έκδοση με oled kai 512 ? γιατί δεν γνωρίζω καταστήματα στο εξωτερικό δεν θέλω να το ψάξω μονός μου και ρωτάω εσάς που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία .

Τελικά για home εφαρμογή τι χρησιμοποιείτε?

Είχα από τότε που πέρασα σε rls9 το ahome (ακόμη το έχω) αλλά έχει κάποια σπαστικά πράγματα + καθυστερεί.

Έβαλα το LiveHome και φαίνεται να έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.

Ψάχνω κάτι που να μπορεί να ρυθμιστεί και να έχει την ταχύτητα του iphone με το που το ξεκλειδώνεις.

Γίνετε.Οχι official όμως.Δεν μπορείς να κατεβάσεις πχ απο το επισημο market τις εφαρμογές.

Περνάς τα .apk στην sd του κινητού και απλά τα επιλέγεις και τρέχουν την εγκατάσταση απο το κινητό.

Τo blade έχει μεσα τον "filer" (ουσιαστηκά explorer) αλλα υπάρχουν κιάλλοι free πολυ ανώτεροι.

Συνφορουμιτες επιτέλους πήρα το κινητό στα χέρια μου! το έπαιξα λήγω στα χέρια μου μέχρι να τελείωση η μπαταριά και μπορώ να πω ότι είναι παρά πολύ ωραίο ειδικά η οθόνη του για τέτοια τιμή το κινητό είναι gg! 2 πράγματα ώμος με απασχολούν το ότι στη μνήμη του κινητού ΔΕΝ γραφει 256 mb αλα 160 mb και δουλεύει στο 95-97 % cpu. το 2 που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να αφαιρέσω της εφαρμογές που έβαλα στην οθόνη με αποτέλεσμα να την έχω γέμιση εντελώς.... παρακαλώ άμα κάποιος μπορεί να μου εξήγηση το τι γίνετε . Σήμερα θα προσπαθήσω να το κάνω 512 αλά άμα δεν είναι 256 mb τώρα τι να κάνω ?

Για να βγάλεις τις συντομεύσεις από τις επιφάνειες εργασίας κρατάς το εικονίδιο πατημένο και το σέρνεις στον κάδο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η μνήμη του κινητού σου είναι 256 και 160 είναι ελεύθερα. Και μετά το 512 fix 400 κάτι θα βλέπεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.