Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Την κατέβασα αλλά διαβάζω στα πεταχτά λίγο τα fora modaco και cyanogenmod και μάλλον έχει κάποια σοβαρά bugs ακόμη. (τύπου όταν κλείνεις μία κλήση μένει μαύρη η οθόνη και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία :p)
Την πέτυχα χθες κάπου την 2.3 αλλά διάβασα ότι είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, θα πρηστούμε

:T:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Αληθεια ποσοι απο σας θα κανετε την "μεταβαση" στο Skate που ειναι με 4.3 οθονη?

ZTE-Skate-1.jpg

ZTE Skate

Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3

Επεξεργαστής: 800 MHz, 800×480 pixels, LCD

Μνήμη RAM: ?

Οθόνη: 4,3 ίντσες, capacitive, multi-touch,

Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash

Ενσωματωμένη μνήμη: ?

Κάρτα μνήμης: micro SD

Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB

Μπαταρία: ?

Διαστάσεις: ?

Βάρος: 120 γρ.

η οθόνη δεν ξέρω..εμένα μου φαίνεται μεγάλη...δεν με βολεύει...αν το άλλαζα θα ήταν λόγω επεξεργαστή....για την οθόνη όχι όμως...εξαρτάται γιατί το θέλει ο καθένας μας βέβαια :)

Οχι ακομα το μονο που διαβασα καπου δεν θυμαμαι ακριβως ειναι οτι ο επεξεργαστης παει ανετα στα 1000.

Παντως και 250 να ερθει πιστευω ειναι καλη η τιμη.

αν δεν απατωμαι κοντα στο 300αρη...(να μαντεψω τον μαγικο αριθμο 299 ??).

Μακαρι να εχει παρακατω βεβαια..

Αν θα παει τοσο θα φαει μεγαλη ηττα γιατι με 400 πλεον περνεις το Galaxy s οποτε λιγο δυσκολο καποιος να δωσει 300 οσο και καλη πορεια να ειχε ο προκατοχος του λεγε με Blade

Νομίζω οτι κινητο με τοσο μεγάλη οθόνη ειναι άβολο. Το καλύτερο μέγεθος ειναι 3,7 κατ' εμέ...

Οσον αφορα το θεμα μας τωρα, κατάφερα και έβαλα την flb r9b και εκανα κ το fix για τα 512mb!! Ολα τέλεια..

εχω ομως 2 χαζες ερωτήσεις:

1. Στο clockwork recovery με ποιον τρόπο μπαίνετε? Με αυτον που πρεπει να βγάλεις μπαταρια, μετα ξανα μεσα κ Vol- + power?? ή ενω ειναι ανοιχτό το κινητο kanetai reboot με την επιλογή να ξεκινήσει το recovery?

Εχει καμια διαφορα το ενα με το αλλο??

2. Αφου κάνουμε wipe cache partition και wipe data/factory reset χρειάζεται να κανουμε κ reboot μετα για να περασουμε μια rom??

3. Eνα theme pack πως το κάνουμε install? μεσω clockwork?

Πιστεύω θα έρθει στα 200 ευρώ το skate.

Αν έρθει παραπάνω δεν πρόκειται να πουλήσει ούτε 1.

Εγώ πιστεύω οτι θα εξαρτηθεί απο την τιμολογιακή πολιτική που θα έχουν ακολουθήσει άλλες εταιρείες.

Και κάτω απο 250 να έρθει καλή τιμή θα είναι,παραπάνω θα είναι υπερβολή για το συγκεκριμένο κινητό.Αν και δεν σκοπεύω να αλλάξω το blade μια χαρά είναι και αυτό.Η 4.3" είναι τεράστια και χάνεις την ουσία του κινητού,όποιος έχει δει το desire hd απο κοντά μπορεί να καταλάβει.

Η 4.3" είναι τεράστια και χάνεις την ουσία του κινητού,όποιος έχει δει το desire hd απο κοντά μπορεί να καταλάβει.

Το ειχα το HD και ειναι αλλη κλαση η οθοναρα!

Το ειχα το HD και ειναι αλλη κλαση η οθοναρα!

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μια χαρά,αλλά παύει να είναι κινητό.4,3 στο αυτί,στο τέλος θα κουβαλάμε κινητά πιο μεγάλα απο τα κεφάλια μας.

Το αγορασε τελικα ο φιλος και ρωταει:

Επαναφορα στα εργοστασιακα πως κανουμε?Το κινητακι εχει περασμενη τη 512 mb rom

Δεν την έχω δει ποτέ αυτή την επιλογή.

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλω το Mozilla Firefox for Android στο blade?Το site της mozilla δεν με αφήνει

χωρίς να έχω το κινητό στα χέρια μου (ακόμα περιμένω :wall::wall::wall:)

έχω διαβάσει ότι ο dolphin HD είναι ο καλύτερος browser για το blade.

Ναι είναι πολύ καλός.Απλά ήθελα να τον δοκιμάσω.

Δεν μπορώ.Μόλις συνδέομαι στον λογαριασμό μου και πάω να το κατεβάσω μου δείχνει το κινητό μου αλλά δεν με αφήνει να το επιλέξω.Λέει μη συμβατό και έλεγα μήπως βρω πουθενα το apk.

Δανείστικα μια Lexar 16GB microSDHC Class6 και δοκίμασα (αυτή : Lexar 16gb Class 6 MicroSDHC Card - With Reader ) μια χαρά και το ίδιο γρήγορη με την 4GB Class6 SanDisk που είχα επάνω !!

Δυστυχώς εγώ παράγγειλα πριν 10μέρες μια Transcend 16GB microSDHC class6 στα 40Ευρώ περίπου από memorybits.co.uk. Θα σας πώ τι πουλιά πιάνει και αυτή.

Cyanogen δοκίμασε κανείς ? Εντυπώσεις ?

Σήμερα παρέλαβα και εγώ την θήκη,αρκετά καλή,όντως έχει μικροπροβληματάκια με τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου κάτι που δεν είναι τόσο ενοχλητικό.

Συμπεραίνω ότι συμβαίνει απο το πόσο ταλαιπωρημένο είναι το πλαστικό.Γιατί η δική μου στο σημείο εκείνο ήταν λίγο ξεχειλωμένο.Ίσως δεν συμβαίνει με όλα τα κομμάτια αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.