Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Λέμε τώρα. Δεν ξέρω τι versions θα βγάλουν μελλοντικά. η 2.3 δίνει τίποτα στο συγκεκριμένο κινητό παραπάνω ? Το H/W που έχει το Blade επάνω ούτε την 2.2 δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως ή κάνω λάθος.

Εξαρτάται τι εννοείς με το "πλήρως". Το 2.2 σίγουρα επωφέλησε πολύ το blade καθώς κάθε νεότερη έκδοση είναι και γρηγορότερη (περιέργως... η MS σε άλλα μας έχει συνηθίσει). Ναι μεν δεν υποστηρίζει flash λόγο CPU αλλά σε όλα τα υπόλοιπα το froyo ήταν αναβάθμιση!

Λογικά και η gingerbread είναι εξίσου καλή, με μεγάλο θετικό το native ελληνικό stock πληκτρολόγιο! Μήπως να πάρω και δεύτερο blade μόνο για να δοκιμάζω roms χαχαχα :p

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Λέμε τώρα. Δεν ξέρω τι versions θα βγάλουν μελλοντικά. η 2.3 δίνει τίποτα στο συγκεκριμένο κινητό παραπάνω ? Το H/W που έχει το Blade επάνω ούτε την 2.2 δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως ή κάνω λάθος.
Με το 2.3 ως φαίνεται το gaming performance θα βελτιωθεί:

YouTube - Android 2.3 Official Video

Αν είναι έτσι η 2.3 :dance3: :dance3: (έχει δηλαδή την διαφορά που είδα από 2.1 σε 2.2) τότε λέει η αναβάθμηση αλλά ....

... Έχω βαρεθεί πάντως να αλλάζω rom. Έχω στήσει 4-5 φορές το κινητό και έχω μάθει "τυφλό-συστημα" :p στο TitaniumBackup.

Αν δεν περάσει ένας μήνας τουλάχιστον + δικό σας feedback ότι η τάδε rom τα σπάει δεν κάνω άλλο flash :p :P

οριστε παιδια ανεβασα βιντεο με το blade να τρεχει android 2.3 συγνωμη αν στα πρωτα ενα μιση λεπτα το βιντεο κολαι αλλα μετα παι κανονικα :dance3::dance3::dance3: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WqG66L1oAnA]YouTube - android 2.3(Gingerbread) on zte blade[/ame]

Φαίνεται να lagάρει λίγο? Πώς πάει σε σχέση με την 2,2?

Στο AC φαίνεται αρκετά καλό πάντως...

Το scroll και το μενου φαίνονται λίγο κάπως...

εγω παντως ειμαι ευχαριστιμενος εχει μερικα lag π.χ οταν μπαινεις στο μενου αλλα η συγκεκριμενη ρομ ειναι beta που συμενει οτι υπαρχουν πολα περιθορια βελτιωσεις

Έχει βγει custom 2.3 για το blade ?

Από που την κατέβασες?

Η CyanogenMod CM7 είναι βασισμένη σε 2.3

link

To link ίσως να μην ανοίγει εύκολα, γιατί έχουν πέσει όλοι να την κατεβάσουν..

Έδωσαν RC1 απο beta και γίνεται ψιλοχαμός..

Γιατί είναι ΟΛΟΙ τρελαμένοι με αυτήν την έκδοση ?

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

δεν θα flashαρω σήμερα

Η CyanogenMod CM7 είναι βασισμένη σε 2.3

link

To link ίσως να μην ανοίγει εύκολα, γιατί έχουν πέσει όλοι να την κατεβάσουν..

Έδωσαν RC1 απο beta και γίνεται ψιλοχαμός..

Την έχει δοκιμάσει κανείς?Αξίζει να πας εκεί απο 2.2 modaco r11?

Καλησπέρα,

Noobας και εγω όσον αφορά το blade και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:

Βασικά ήρθε χθες στα χέρια μου και δεν ξέρω ποια διαδικασία πρέπει ακριβώς να ακολουθησω.

Τα παρακάτω πρόγραμμα ενεργειών είναι σωστό?

1.

RAM από 256 σε 512

ZTE Blade / Orange San Francisco : Σελίδα 115 :: myPhone Forum

αφού το κάνω αυτό θα εχω 512mb και ας αλλάξω οσες rom θέλω μετά, σωστά?

2.

Γινομαι root (Superuser)

3.

Install Clockwork using Recovery Manager

μήπως πρέπει πρώτα βάλω το Clockwork για να κάνω backup και μετά να κάνω το fix για την ραμ??

4.

Install a ROM using Clockwork via Recovery Manager

13/Feb [GUIDE] How to Install a Custom ROM on the ZTE Blade - Android @ MoDaCo

Αφού κάνω το φιξ για την ραμ στα καπάκια κανω κ αλλαγή ρομ? δεν χρειάζεται να επιστρέψω στην αρχική?

Όσον αφορά τη ROM,

Θέλω την πιο ολοκληρωμένη και stable, δεν θέλω overclocking και δεν θέλω να μπλεχτώ ώστε να δουλέψουν βασικά πράγματα όπως: wi-fi, market κτλ

με την sd τελικά τι πρέπει να κάνουμε για να μην χρειάζεται το APP2SD? παίζει ρόλο η costum rom ?

μετά από λίγο ψάξιμο:

1. JJRLS9 (έχει σταματήσει το development)

[ROM] [froyo] Japanese Jellyfish RLS9 [2011-01-24] [OLED+TFT] - Android @ MoDaCo

2. Modaco R12

[OLED+TFT] 09/Feb r12: MoDaCo Custom Froyo ROM download + Online Kitchen - Android @ MoDaCo

3. FLB-Froyo G2 version r9a

[ROM][OLED+TFT] FLB-Froyo G2 for ZTE Blade - Android @ MoDaCo

ευχαριστώ κ sry για το μεγάλο post αλλά ίσως βοηθήσει κ άλλους νέους κατόχους που είναι κ λίγο φοβητσιάρηδες … :p

καταρχήν πρέπει να κάνεις ενα backup της stock....

άρα θα σου πρότεινα πρώτα να κάνεις εγκατάσταση του Clockwork Recovery Manager, να παρεις ένα backup της stock και μετά να κάνεις εγκατάσταση της ROM που θές...

αν το ψάξεις λίγο παραπάνω μπορείς και μέσω προγράμματος να πάρεις και "αυτούσια" την ΡΟΜ που έχεις αρχικα στο τηλέφωνό σου για να την περάσεις πιο μετά και να μην φαίνεται το "ξεκλείδωμα" των 512ΜΒ...αλλά αυτό δεν το έχω πολυψάξει :)

απο τις τρεις ΡΟΜ μέχρι πριν απο δυο μέρες είχα JJ9 και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα...μετά έβαλα την "2.3" αλλά δεν λειτουργουσαν κάποιες εφαρμογές που δεν είναι συμβατές ακόμα με αυτή την έκδοση και κατέληξα στην flb r9b....πρώτες εντυπώσεις θετικές...καλορίζικη η "λεπίδα" :T::T:

@reaper από Αγγλία το πήρες ? γιατί εδώ έχουμε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα και αρκετοί [μέσα και εγώ] περιμένουμε από την 23 του μηνός.

Εγω το ειχα παραγγείλει απο μια εταιρία που συνεργάζεται με τα εταιρικά της ΔΕΗ (είχα αναβάθμιση), το είχα παραγγείλει αρχές του 2011 κ περίμενα κ εγω να έρθει η νεα παραλαβή της wind, αλλα με πηραν ξαφνικά τηλ και μου είπαν οτι το εχουν, οταν τους ρώτησα πως κατάφεραν κ το έφεραν μου είπαν οτι πίεσαν λιγο τα κεντρικά κ βρέθηκε ενα.

τυχερός... :mobile1:

Την έχει δοκιμάσει κανείς?Αξίζει να πας εκεί απο 2.2 modaco r11?

Την κατέβασα αλλά διαβάζω στα πεταχτά λίγο τα fora modaco και cyanogenmod και μάλλον έχει κάποια σοβαρά bugs ακόμη. (τύπου όταν κλείνεις μία κλήση μένει μαύρη η οθόνη και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.