Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Α ωραία νέα!

Το iGo κτλ που λες μπορώ να τα βρώ δωρεάν?

Και το se μπορεί να μην είναι smartphone αλλά μου αφήνει πολύ καλές αναμνήσεις τώρα που τα φτησε :hang3:

By the way, .pdf μπορώ να διαβάζω στο blade? Σαν δυνατότητα δλδ, γιατί η οθόνη ξέρω ότι θα είναι μικρή...

Τα gps συνήθως τα χρεωνουν, απο κει και πέρα δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. PDF reader δεν έχω δει αν έχει, γενικά ότι απορίες έχεις δες στο android market ή σε κανά androlib.

Posted by Tapatalk

αύριο λογικά θα το πάρω στα χέρια μου. μιας και είναι το πρώτο μου android κινητό θα αναζητήσω βοήθεια στο thread. πάντως μετά από μία έρευνα αγοράς μπορώ να πω ότι είναι τρελό value for money το κινητό.

Επειδή έχω χάσει την μπάλα με το κ@λο a2sd, Θεωρητικά το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνω είναι ένα partition ext2 στην sd?

Μετά οι εφαρμογές θα εγκαθίστανται εκεί?

@ganastasiou

Με την jj rls9 και το a2sd τί πρόβλημα είχες?

Το quick system info το αναγνωρίζει κανονικά το ext2

Battery recalibration

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/

Το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να πω οτι είδα διαφορά...

soz για το dp

Εμένα παίζει και με FAT32 στην jj rls9.

Δεν νομίζω ότι σώνει και καλά θέλει ext, ίσως το ext νά 'ναι πιο γρήγορο, αλλά και πάλι, είναι τόσο αργές οι κάρτες που δεν πιστεύω να είναι το fat το πρόβλημα.

@ganastasiou

Με την jj rls9 και το a2sd τί πρόβλημα είχες?

Το quick system info το αναγνωρίζει κανονικά το ext2

Δεν bootαρε καθόλου την πρώτη φορά,χθές όμως που έπαιζα πάλι δεν είχα πρόβλημα.(ίσως να είχα ξεχάσει να κάνω wipe data/cache)

Για το a2sd μερικές εφαρμογές δεν είναι "αναπτυγμένες" πάνω σε αυτό το feature,και αναγκαστικά πάνε στην εσωτερική μνήμη,γιαυτό βέβαια δεν είμαι ακόμα σίγουρος,αν πάει η εφαρμογη ή η cache της.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι στο 2ο partition που θα κάνεις,κάνει symlink τον φάκελο που γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογές στο partition που δημιούργησες.Έτσι στην ουσία αυτό που κάνει είναι απλά να κρατάει συντομεύσεις στην internal memory ενώ ο πραγματικός χώρος αποθήκευσης είναι στο 2ο partition.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας μας πεί.

Για να δουλεψει αυτο το Modinstalllocation εκτος απο το να ειναι root η συσκευη και froyo πρεπει να κανω κατι αλλο?

Γιατι το εχω φορτωσει εχω επιλεξει να κανει εγκατασταση στην καρτα sd αλλα παω να βαλω το ndrive που το εχω στην καρτα μαζι με τον χαρτη φωνες κλπ και αυτο προσπαθει να μου το βαλει στην συσκευη και δεν βλεπει τιποτα απο την καρτα ουτε τον χαρτη τιποτα.

Για να δουλεψει αυτο το Modinstalllocation εκτος απο το να ειναι root η συσκευη και froyo πρεπει να κανω κατι αλλο?

Γιατι το εχω φορτωσει εχω επιλεξει να κανει εγκατασταση στην καρτα sd αλλα παω να βαλω το ndrive που το εχω στην καρτα μαζι με τον χαρτη φωνες κλπ και αυτο προσπαθει να μου το βαλει στην συσκευη και δεν βλεπει τιποτα απο την καρτα ουτε τον χαρτη τιποτα.

Ακυρο για το Archos 70 ηθελα αλλα τα 8GB που εχει μου φτανουν οποτε δεν ειναι αναγκη να περναω εφαρμογες στην καρτα.

Πόσταρα από κάτω τα ερωτήματα μου, τα βάζω και εδώ για όσους την δοκιμάσουν!

Η Camera λειτουργεί; Γενικώς από bugs πως πάει; Και ταχύτητα; Καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια κλπ; Κανένα quadrant θα ήταν χρήσιμο για συγκρίσεις! Έχει και αυτή σπασμένο το stagefright?

Λέμε τώρα. Δεν ξέρω τι versions θα βγάλουν μελλοντικά. η 2.3 δίνει τίποτα στο συγκεκριμένο κινητό παραπάνω ? Το H/W που έχει το Blade επάνω ούτε την 2.2 δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως ή κάνω λάθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.