Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

αξίζει η μετάβαση απο r11??το έχω και φουλ φορτωμένο το κινητό και βαριέμαι να τα ξαναπερνάω

νομιζω υπαρχει τροπος να κανεις back up τις εφαρμογες.παιχνιδια κτλ που εχεις φορτωσει , να μεταβεις στην rls 12 κ απλα να κανεις ενα restore..

για δωστε τα φωτα σας οι πιο εμπειροι..

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
νομιζω υπαρχει τροπος να κανεις back up τις εφαρμογες.παιχνιδια κτλ που εχεις φορτωσει , να μεταβεις στην rls 12 κ απλα να κανεις ενα restore..

Με το titanium backup μπορείς να κρατήσεις τα πάντα.

παιδια μια ερωτηση.

για να δουλεψει το ap2sd+ δουλευει αυτοματα με το scriptaki που εχει απο μονο της μια rom που ειναι φτιαγμενη για ap2sd+ ή πρεπει να περασω και την εφαρμουγα?

Από μόνο του δουλεύει.
αξίζει η μετάβαση απο r11??το έχω και φουλ φορτωμένο το κινητό και βαριέμαι να τα ξαναπερνάω
Μπορείς να περάσεις την R12 από πάνω χωρίς να κάνεις wipe και να χάσεις εφαρμογες/ρυθμίσεις. Δεν μ'αρέσει ο dialer της r12, κατα τα άλλα όλο και καλύτερη γίνεται η Modaco Custom Rom (MCR) για το BLADE.

Ναι ΤιtaniumBackup όπως σου είπαν. Από MCR r9 και μετά δεν χρειάζεται να κάνεις clear cache & wipe data με το Clockwork, απλά περνάς την νέα rom από πάνω. Ακόμα μπορείς πριν φλασάρεις την νέα rom να κάνεις ένα full back μέσα από ClockWork (χρειάζεται περί τα 300ΜΒ στην SD card), έτσι ώστε αν δεν σ'αρέσει η νέα rom την κάνεις restore και ξαναγυρνάς ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ήσουν πριν το flash.
@ τιφοζιφ ποια rom έχεις περασμένη τώρα επάνω? που μπορώ να βρω την τελευταία jellyfish γιατί την rls7 που έχω δεν θυμάμαι που την βρήκα :slap:
Έχω την R12 δεν μου είπε πολλά το overclock γιαυτό και προτίμισα MCR roms. JapanJellyFish -> [ROM] [froyo] Japanese Jellyfish RLS9 [2011-01-24] [OLED+TFT] - Android @ MoDaCo

Καλημέρες :)

παιδιά,λίγη βοήθεια.έχω την modaco r10 αλλά χωρίς την επιλογή a2sd.επειδή το app2sd δεν έκανε δουλειά κατέβασα την εφαρμογή a2sdfroyo που υποτίθεται πως ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία του froyo.μπήκα στο clockworkmod και έφτιαξα ένα παρτίσιον 512μβ (μου έσβησε όλα τα αρχεία μου :wall::wall:) αλλά και πάλι.εγκαθιστώ εφαρμογές και γεμίζει η μνήμη του κινητού.κατέβασα το quick system info pro να δω τι παίζει και μου λέει A2SD storage total 31,45μβ free 4.28.Δεν θε έπρεπε να λέει 512mb total?τι παίζει?μου έχει σπάσει τα νεύρα

Μια ερώτηση για όσους ξέρουν, το ραδιόφωνο δουλεύει σε καμία από τις froyo; Σε ποιές froyo δουλεύει μέχρι στιγμής; Θυμάμαι παλιότερα που λέγανε ότι δεν παίζει, αλλά δεν θυμάμαι αν το διόρθωσαν σε κάποιο rls...

Μία σελίδα πρίν ανέφερα τι κυκλοφορεί στην ελλάδα.

Η διαφορά είναι ότι στην αρχή και μόνο στην Αγγλία απο όσο γνωρίζω,είχαν βγάλει μερικά κομμάτια με OLED οθόνη,τώρα ότι και να πάρεις είτε απο Ελλάδα είτε απο αλλού είναι tft.Το fix για την ram(256->512) είναι εύκολο,μιά αλλαγή στην rom κάνεις.

Πολλά ευχαριστώ :T:. Το χτύπησα :dance3:.

στα Ελληνικά το έλεγε "Χάρτες" και δεν έχω ιδέα που βρίσκεται πλέον :p

Θέλει market enabler :tomato:

Τό βαλα χθες και το "maps" σε "χάρτες" το κάνει αυτόματα λόγω προεπιλογής γλώσσας.

Τώρα γιατί θέλει market enabler το maps ένας θεός ξέρει . . .

Χαίρετε, διαβάζω αρκετό καιρό θέματα στο forum αλλά πρώτη φορά γράφω κι εγώ :mobile1:

Σκέφτομαι να αγοράσω το zte blade από την wind (θα το χρησιμοποιήσω με cosmote whats up πάντως)

και θα είναι το πρώτο μου smartphone, το παλιό μου κινητό είναι ένα se k750i...

1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το blade με το rom της μάνας του 2-3 βδομάδες

και μετά να το πειράξω ή θα πρέπει να ξαναπεράσω μετά επαφές ρυθμίσεις κτλ?

2) Πέρα από τα 512mb ram και το hardware accel κερδίζω κάτι άλλο σημαντικό με το "πείραγμα"?

3) Με κλειστό το wifi και ~1 ωρα τηλεφωνα τη μέρα θα μου κρατάει 2 μέρες η μπαταρία? :mobile1:

4) Έχω μπερδευτεί με τα gps στα κινητά αν κι διάβασα διάφορα στο forum...αν κλείσω το a-gps

για να μην με χρεώνει, μπορώ να το χρησιμοποιήσω δωρεάν και αν ναι θα χρειαστώ κάποιο πρόγραμμα

π.χ. google maps και αν γίνεται αυτό σε απείραχτο blade...

Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι πολύ noobικες :rubik:

Καλώς τον, σου απαντάω με μπλε από κάτω :)

Χαίρετε, διαβάζω αρκετό καιρό θέματα στο forum αλλά πρώτη φορά γράφω κι εγώ :mobile1:

Σκέφτομαι να αγοράσω το zte blade από την wind (θα το χρησιμοποιήσω με cosmote whats up πάντως)

και θα είναι το πρώτο μου smartphone, το παλιό μου κινητό είναι ένα se k750i...

1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το blade με το rom της μάνας του 2-3 βδομάδες

και μετά να το πειράξω ή θα πρέπει να ξαναπεράσω μετά επαφές ρυθμίσεις κτλ?

Μπορείς, απλά θα πρέπει να περάσεις ξανά τις εφαρμογές σου, ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο backup πρόγραμμα. Οι επαφές συγχρονίζονται με τον GMail λογαριασμό σου.

2) Πέρα από τα 512mb ram και το hardware accel κερδίζω κάτι άλλο σημαντικό με το "πείραγμα"?

Με 512 RAM, είδα σημαντικές αλλαγές, πχ πριν δεν έπαιζες με τίποτα Angry Birds από ένα σημείο και μετά που βάραιναν αρκετά οι πίστες. HA δεν έχω κάνει, δεν ξέρω τι προσφέρει, αλλά σίγουρα τρώει παραπάνω μπαταρία.

3) Με κλειστό το wifi και ~1 ωρα τηλεφωνα τη μέρα θα μου κρατάει 2 μέρες η μπαταρία? :mobile1:

Λογικά ναι, αλλά δεν θα κάνεις μόνο αυτά, believe me :p

4) Έχω μπερδευτεί με τα gps στα κινητά αν κι διάβασα διάφορα στο forum...αν κλείσω το a-gps

για να μην με χρεώνει, μπορώ να το χρησιμοποιήσω δωρεάν και αν ναι θα χρειαστώ κάποιο πρόγραμμα

π.χ. google maps και αν γίνεται αυτό σε απείραχτο blade...

To A-GPS δεν χρεώνει, είναι παλιός μύθος αυτός. Οι χάρτες Google Maps όμως, δεν είναι τοπικά στο τηλέφωνο, αλλά κατεβαίνουν εκείνη την ώρα μέσω internet, με κάποιο κανονικό GPS soft δεν θα έχεις χρεώσεις.

Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι πολύ noobικες :rubik:

Σ'ευχαριστώ!

1) Πρόγραμμα backup υπάρχει free για το απείραχτο blade?

2) Άρα μάλλον τα 512mb θα πρέπει να τα κάνω, αν εχει καταλάβει κανείς τι παίζει με το hardware accel

ας μου πεί..

3) Μάλλον θα μου φανεί περίεργο να το φορτίζω συχνά, το se κρατάει 3 μερούλες αν και 3ετών χεχε

4) Αν δεν συνδέομαι καθόλου στο net με το κινητό, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω gps?

είμαι για μπάτσες, το ξέρω :dance3:

Σ'ευχαριστώ!

1) Πρόγραμμα backup υπάρχει free για το απείραχτο blade?

2) Άρα μάλλον τα 512mb θα πρέπει να τα κάνω, αν εχει καταλάβει κανείς τι παίζει με το hardware accel

ας μου πεί..

3) Μάλλον θα μου φανεί περίεργο να το φορτίζω συχνά, το se κρατάει 3 μερούλες αν και 3ετών χεχε

4) Αν δεν συνδέομαι καθόλου στο net με το κινητό, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω gps?

είμαι για μπάτσες, το ξέρω :dance3:

Υπάρχει το Ti Backup, αν και δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω στο έπακρο προσωπικά. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι με το νέο Market, οι εφαρμογές πρέπει να αποθηκεύονται στο λογαριασμό σου.

Τα 512MB τα κάνεις και κρατάς την original ROM. Πριν αναφερόμουν στο 2.2 για τις επιδόσεις και το μπέρδεψα. Με τα 512ΜΒ έχεις σημαντικά μεγαλύτερη άνεση σε ανοιχτές εφαρμογές, με το 2.2 θα πάει πολύ πιο γρήγορα.

Το SE δεν είναι smartphone :p

Το GPS είναι service, το GSM και το internet, είναι άλλα services. Το GPS λειτουργεί αυτόνομα. Αν βάλεις πρόγραμμα καθ'εαυτού GPS, πχ iGO τότε δεν έχεις ανάγκη το Internet

Α ωραία νέα!

Το iGo κτλ που λες μπορώ να τα βρώ δωρεάν?

Και το se μπορεί να μην είναι smartphone αλλά μου αφήνει πολύ καλές αναμνήσεις τώρα που τα φτησε :hang3:

By the way, .pdf μπορώ να διαβάζω στο blade? Σαν δυνατότητα δλδ, γιατί η οθόνη ξέρω ότι θα είναι μικρή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.