Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
μονο εγω εντυπωσιαστηκα απο την verbatim??

Μου φαινεται θα τσιμπησω μια (μεγαλυτερη)..για φλασακι...

Η μάνα της μου έδωσε μία trascend,τα μαύρα της τα χάλια έχει.

Η verbatim όντως δείχνει ενδιαφέρον.

Καθαρό class10 στα 2GB.:)

SanDisk 4GB microSDHC Class10 Class6 . Δύσκολα την βρίσκεις σήμερα στην αγορά. Αν ήταν 8GB δεν θα το σκεφτόμουν καν για αντικατάσταση.

δείτε : SanDisk_4GB_SDHC_Class10.png?psid=1

Μετρημένη πάνω στο ΖΤΕBlade (συνδεδεμένο με USB). Τα 768ΜΒ είναι κομμένα σε 2ο παρτίσιον ΕΧΤ2 (A2SD/A2SD+)

και μια φωτο της :

SanDisk_microSDHC_Class6_4GB.jpg?psid=1

παιδια μια ερωτηση.

για να δουλεψει το ap2sd+ δουλευει αυτοματα με το scriptaki που εχει απο μονο της μια rom που ειναι φτιαγμενη για ap2sd+ ή πρεπει να περασω και την εφαρμουγα?

Oxi :) δεν μπαίνει αυτή στο BLADE, δεν χωρά, είναι microSDHC αυτή που μέτρησα. Έκανα και edit στο παραπανω ποστ να μην μπερδεύω τον κόσμο.

αυτο πρέπει να είναι : [ame=http://www.amazon.com/Sandisk-Mobile-microSDHC-SDSDQY-4096-Packaging/dp/B001QLEW5Q]Amazon.com: Sandisk 4GB Mobile ULTRA microSDHC Card CLASS 6 (SDSDQY-4096, BULK Packaging): Electronics[/ame]

Δεν θυμάμαι από που το είχα αγοράσει, μάλλον από memoryc.com

Είχε και ένα usb reader το πακέτο, like :

UltraReaderw4GBcardHiRes.jpg

Καποιος που να το εχει αγορασει πρόσφατα να μου πει σε ποιο καταστημα υπαρχει?

ανυπομονεί να το αγοράσει ενα φιλαράκι :hang3:

(Σε καταστημα τις Γλυφαδας περιμένουν παραλαβη απο 19 του μηνα απο οσο μου ειπε ο υπάλληλος, για όποιον ενδιαφέρεται)

παίδες τα crystaldiskmark που κάνετε τα κάνετε με writecache ενεργοποιημένη..? γιατί και σε μένα η transcend 8gb class6 του πλαισιου μου έδωσε τα πιο κάτω φανταστικά.. αποτελέσματα

writecacheon.th.png

σε σχέση με τα πραγματικά της..

writecacheoff.th.png

(aligned το partition btw)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.