Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Υπάρχει επιλογή στο blade ώστε να το χρησιμοποιήσω σαν ασύρματο router;

ναι.λέγεται teathering και φορητό σημείο πρόσβασης.είναι στις ρυθμίσεις ασυρμάτου και δικτύου

Σωτήρη(r u aka sotirisk#3433?) το app2sd είναι εφαρμογή,το a2sd είναι feature για την froyo(2.2),αν δεν έχεις διαμερίσει την sd card se 2 partition και το 2ο να είναι ext2/3,τότε δεν χρησιμοποιήσες το a2sd που βρίσκεται στην rls9.Αλλά στην rls9 δεν δουλεύει σωστά το a2sd,στην 8 είναι κομπλέ αυτή έχω τώρα.Κατάλαβα ότι εκεί είναι το πρόβλημα αφού δεν bootare με την rls9(έχοντας κάνει τα partitions,μόνο με fat32 το default δουλεύει σωστά η rls9,αλλά δεν έχεις a2sd και μπορείς να έχεις με το app2sd το οποίο δεν δουλεύει για όλες τις εφαρμογές).

Έχω rls9 με το app2sd και το modinstalllocation (από market).

Έχοντας βάλει προεπιλογή στο modinstalllocation να πηγαίνουν όλα στην sd, πλέον μπορώ να περάσω όλες τις εφαρμογές στην sd μέσω του app2sd. (μόνο το SetCPU μου βγάζει στο phone only).

Αυτόματα βέβαια δεν το κάνει (παρ'όλο που θεωρητικά το κάνει το modinstalllocation).

Το partition είναι ένα ενιαίο 4ρι fat32.

Ναι ο 3433 είμαι (αν και πλέον το έχω off το μηχάνημα εδώ και 2 περίπου χρόνια).

Αυτό ισχύει γενικότερα και στους υπόλοιπους με θήκη;Έχω παραγγείλει και εγώ μία.:...:

Τελικά με το δικό του καλώδιο συνδέεται και φορτίζει, είχα αγοράσει ένα δεύτερο φορτιστή (έναν microusb από vodafone store) και με αυτόν δεν μπαίνει καλά το βύσμα.

Με τον εργοστασιακό φορτίζει.

Για το άλλο, ναι, είναι μια μικρή ασυνέχεια πάνω δεξιά στο σημείο που κολλάνε τα 2 πλαστικά.

Θα το βγάλω καμιά πόζα, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο βέβαια, απλά το παρατήρησα!

Σας έχει τύχει όταν φορτίζετε το BLADE από την πρίζα ρεύματος να είναι un-responsive το κινητό/οθόνη ?

Εμένα προσωπικά όχι,αλλά με τις custom roms είναι αναμενόμενο να είναι buggy σε κάποιες ενέργειες.

Λοιπόν εγώ απο εδώ την κατέβασα [ROM] [froyo] Japanese Jellyfish RLS8 [2011-01-18] [OLED+TFT] - xda-developers

στο modaco forum έχει την rls9,εκείνη όμως έχει πρόβλημα με το a2sd(application to sd card).

Αν θές να το εφαρμόσεις ώστε να περνιούντε στην κάρτα οι εφαρμογές μου λές να σου πώ τον τρόπο,αλλιώς έτσι θα δουλεύει χωρίς το a2sd.

Κατέβασε και τα Japanese_Jellyfish_RLS8_ahb_overclocked.zip και Japanese_Jellyfish_RLS8_hw_ui.zip,για να έχεις και το oced ahb και το 2ο για να έχεις hardware acceleration.

Τώρα για τις επαφές,τα μηνύματα και τις εφαρμογές,δεν έχω ασχοληθεί με backup.Μιάς και ακόμα δεν έχω βάλει sim,πέρα απο την αρχή που ήμουν με την stock(για 2 ώρες). :p

Πάντως δεν νομίζω να έχεις θέμα.Ψάξε και κάτι θα βρέις σίγουρα.

Edited:Δές εδώ για backup FJ Software Development

Εκανα ολα αυτα που λες και δεν καταφερα τιποτα με την JJ RL9, τωρα θα βαλω την JJ RL8 την δικια σου ακριβως να δω αν θα γινει τιποτα.. θελω να καταφερω το A2sd, ειναι must!! :T:

Εκανα ολα αυτα που λες και δεν καταφερα τιποτα με την JJ RL9, τωρα θα βαλω την JJ RL8 την δικια σου ακριβως να δω αν θα γινει τιποτα.. θελω να καταφερω το A2sd, ειναι must!! :T:

Νομίζω σε είδα και σε άλλο forum που το έγραψες.(@myphone)

Ότι χρειαστείς εδω είμαστε.

Ευχαριστω για την υποστηριξη, μολις εβαλα την JJ RL8 σαν την δικια σου με τα 2 extra για hardware acceleration και 50% AHB bus overclocking at speeds above 600MHz... Εκανα ενα partition μεσα απο το clockwork 512mb και μετα περασα την rom... βλεπω η καρτα μου(8gb) εχει πιο λιγο ελευθερο χορο αλλα το partion δεν το βλεπω πουθενα.. Πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα??

Λογικά έχει απαντηθεί, απλά δεν "μπορώ" να ψάξω 25 σελίδες.

Είχα διαβάσει στα πρώτα posts ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του κινητού και στην Ελλάδα ή έρχεται μόνο αυτήν με την λίγη μνήμη ή μία με κλειδωμένη μνήμη που την ξεκλειδώνεις εύκολα. Πλέον τι ισχύει; Αν πάρω δλδ από wind ένα τι θα μου κάτσει;

Λογικά έχει απαντηθεί, απλά δεν "μπορώ" να ψάξω 25 σελίδες.

Είχα διαβάσει στα πρώτα posts ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του κινητού και στην Ελλάδα ή έρχεται μόνο αυτήν με την λίγη μνήμη ή μία με κλειδωμένη μνήμη που την ξεκλειδώνεις εύκολα. Πλέον τι ισχύει; Αν πάρω δλδ από wind ένα τι θα μου κάτσει;

Θα έχει 256ΜΒ ram,και tft.

Το ξεκλείδωμα το κάνεις μετά με αλλαγή στην rom.

Ευχαριστώ ganastasiou. Το διάβασα κάπου στις 8 πρώτες σελίδες, αλλά και πάλι δεν ήμουν σίγουρος μην έγινε καμιά αλλαγη.

Ψήνω να αλλάξω το Nokia 5800

Εγώ ακριβώς αυτή την αλλαγή,ψηνόμουν να κάνω.

Μέχρι που βρήκα αγοραστή για το 5800,και απλά συμπλήρωσα για το blade.

Μέρα με νύχτα ένα πράγμα το κινητό.Βέβαια δεν θα πώ κακή κουβέντα για το 5800,με έβγαλε αρκετό καιρό ασπροπρόσωπο.

παιδια το sar δε σας νοιαζει?

Το galaxy 3 που συγκρίνεις σε άλλο νήμα έχει πολύ λιγότερο παντως.

SAR values(samsung galaxy 3):

@ ear 0.575W/Kg ,

@ body 0.671W/Kg

Αλλά το μέγιστο όριο για Ευρώπη έιναι 2.

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί,έτσι κιαλλιώς δεν το κάνω σκουλαρίκι το τηλέφωνο,και αν ποτέ το κάνω θα το κάνω με handsfree.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.