Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν,να σου πώ την διαδικασία για να σιγουρέψουμε ότι έχεις περάσει σωστά την εφαρμογή.

Την κάνεις εγκατάσταση με τον γνωστό τρόπο(μέσω file manager,αφού την έχεις ρίξει στην sd card).

Στην συνέχεια μόλις την ανοίξεις,θα πατήσεις την 2η επιλογή(Autodect και κάτι άλλο που λέει).

Μετά θα επιλέξεις ok σε κάτι που θα σε ρωτήσει.

Και τώρα το σημαντικότερο,αν την έχεις rootάρει θα σε ρωτήσει αν πρέπει να αποκτήθει πρόσβαση στην εφαρμογή απο κάτι. <--Αν δεν συμβέι αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι δεν την έχεις rootάρει την συσκευή.

Μπορείς να ξανακάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή επι τόπου για να κάνεις όσα είπα παραπάνω.

ΥΓ.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο kernel για να δείς μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων,και την rom που έχεις δεν την έχω δοκιμάσει.(προτίμησε την jj rls8 απο modaco,αυτή τρέχω εγώ---βάζοντας και hardware acceleration και abh oc,αν θές βοήθεια μου λές).

Αν θές μπορείς να έχεις την stock rom της wind.:p

Λοιπόν εγώ απο εδώ την κατέβασα [ROM] [froyo] Japanese Jellyfish RLS8 [2011-01-18] [OLED+TFT] - xda-developers

στο modaco forum έχει την rls9,εκείνη όμως έχει πρόβλημα με το a2sd(application to sd card).

Αν θές να το εφαρμόσεις ώστε να περνιούντε στην κάρτα οι εφαρμογές μου λές να σου πώ τον τρόπο,αλλιώς έτσι θα δουλεύει χωρίς το a2sd.

Κατέβασε και τα Japanese_Jellyfish_RLS8_ahb_overclocked.zip και Japanese_Jellyfish_RLS8_hw_ui.zip,για να έχεις και το oced ahb και το 2ο για να έχεις hardware acceleration.

Τώρα για τις επαφές,τα μηνύματα και τις εφαρμογές,δεν έχω ασχοληθεί με backup.Μιάς και ακόμα δεν έχω βάλει sim,πέρα απο την αρχή που ήμουν με την stock(για 2 ώρες). :p

Πάντως δεν νομίζω να έχεις θέμα.Ψάξε και κάτι θα βρέις σίγουρα.

Edited:Δές εδώ για backup http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

Λοιπόν,με το Clockworkmod κάνεις την εγκατάσταση.

Πρίν περάσεις την rls8,κάνεις wipe data και wipe cache(μέσα απο το Clockworkmod).Στην συνέχεια αφού έχεις περάσει και τα 3 zip μέσα στην κάρτα,επιλέγεις να γίνει εγκατάσταση πρώτα της rom το μεγάλο δηλαδή,και μετά περνάς με τον ίδιο τρόπο τα άλλα 2.

Σου συνιστώ να εφαρμόσεις το a2sd.Λοιπόν για να γίνει το a2sd χρειάζεται να κάνεις τα παρακάτω,

1)Να φτιάξεις 2 partition και τα 2 PRIMARY.

2)Να κόψεις το πρώτο περίπου στα 1,5GB και να το διαμορφώσεις σε FAT32.

3)Το δεύτερο θα είναι το υπόλοιπο(περίπου 0.5GB) το οποίο θα το διαμορφώσεις σε EXT2 ή ext3.

4)Για το φορμάρισμα της κάρτας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που έχει δώσει πιό πρίν σε άλλη σελίδα ο papatsonis για windows BEST FREE Partition Manager Software for Windows supports all 32-bit & 64 bit Windows No-server OS. ,ή ένα linux live cd(πχ.ubuntu),και να το κάνεις επιτόπου απο terminal(περισσότερες λεπτομέρειες αν θές για αυτό πές μου να τις αναλύσω).

Γιατί πρέπει να φορμάρω την κάρτα πάλι? Ηδη έχω app2sd...

Επηρεάζει το flash την κάρτα?

Και γιατί να το formaρεις με 2 Partition? Από την στιγμή που απο το κινητό δεν βγαίνει, για να πεις οτι την εχεις και στο PC σαν flashακι, δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι ένα partition σε ότι file system θέλει το κινητό...(την είχα formaρει μέσα από το κινητό)

P.S. Εχώ 8αρα...

Γιατί πρέπει να φορμάρω την κάρτα πάλι? Ηδη έχω app2sd...

Επηρεάζει το flash την κάρτα?

Και γιατί να το formaρεις με 2 Partition? Από την στιγμή που απο το κινητό δεν βγαίνει, για να πεις οτι την εχεις και στο PC σαν flashακι, δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι ένα partition σε ότι file system θέλει το κινητό...(την είχα formaρει μέσα από το κινητό)

P.S. Εχώ 8αρα...

Δεν είναι το ίδιο,τουλάχιστον απο ότι ξέρω.Το μέν a2sd είναι feature της 2.2,και εφαρμόζεται με τον τρόπο που είπα.

Εϊναι προαιρετικό αν θές κάντο,αν βολεύεσαι με το app2sd τότε μείνε σε αυτό,αλλά νομίζω δεν τις περνάει όλες τις εφαρμογές.

PS.Μήν κάνεις παραπάνω απο 768ΜΒ το 2ο partition,αν τελικά το κάνεις.

Έχω την εντύπωση ότι με rls9 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με app2sd. Ganastasiou πώς διαπίστωσες ότι έχεις πρόβλημα για να το τσεκάρω κι εγώ?

btw χθες έβαλα τη θήκη, όμορφη αλλά έχει 2 μειονεκτήματα: 1. η κόλληση των δύο πλαστικών είναι λίγο μέτρια σε ένα σημείο 2. δεν φορτίζει από microusb και πρέπει να τη βγάζω. (ή να τροχίσω το βύσμα :p).

Έχω την εντύπωση ότι με rls9 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με app2sd. Ganastasiou πώς διαπίστωσες ότι έχεις πρόβλημα για να το τσεκάρω κι εγώ?

Σωτήρη(r u aka sotirisk#3433?) το app2sd είναι εφαρμογή,το a2sd είναι feature για την froyo(2.2),αν δεν έχεις διαμερίσει την sd card se 2 partition και το 2ο να είναι ext2/3,τότε δεν χρησιμοποιήσες το a2sd που βρίσκεται στην rls9.Αλλά στην rls9 δεν δουλεύει σωστά το a2sd,στην 8 είναι κομπλέ αυτή έχω τώρα.Κατάλαβα ότι εκεί είναι το πρόβλημα αφού δεν bootare με την rls9(έχοντας κάνει τα partitions,μόνο με fat32 το default δουλεύει σωστά η rls9,αλλά δεν έχεις a2sd και μπορείς να έχεις με το app2sd το οποίο δεν δουλεύει για όλες τις εφαρμογές).

btw χθες έβαλα τη θήκη, όμορφη αλλά έχει 2 μειονεκτήματα: 1. η κόλληση των δύο πλαστικών είναι λίγο μέτρια σε ένα σημείο 2. δεν φορτίζει από microusb και πρέπει να τη βγάζω. (ή να τροχίσω το βύσμα :p).

Αυτό ισχύει γενικότερα και στους υπόλοιπους με θήκη;Έχω παραγγείλει και εγώ μία.:...:

..

για το βύσμα και σε μένα είναι οριακά, αν το κουνήσω λίγο το καλώδιο, ξεσυνδέεται αλλά αφού σε ακινησία έστω, δουλεύει.. all good.. για το θέμα των πλαστικών, αναφέρεσαι πάνω δεξιά? γιατί μόνο εκεί βλέπεις "κάτι" και αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις εύκολα, γιατί είναι ο "ομφάλιος λώρος" από το καλούπι.

Αυτό ισχύει γενικότερα και στους υπόλοιπους με θήκη;Έχω παραγγείλει και εγώ μία.:...:

Δεν έχω κανένα από τα δύο προβλήματα στην θήκη της Nilkin!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.