Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Εdited:Φόρμαρα σε ext3 να δώ αποκρισιμότητα συγκριτικά με την fat που είχε default.Έτσι κιαλλιώς linux χρησιμοποιώ άρα δεν έχω θέματα με το συγκεκριμένο fs.

Είδες/Βλέπεις διαφορά;

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Να δείξω και εγώ μερικές φωτό απο την λεπίδα...Έχω περάσει την jj rls8(με την 9 δεν είχα με τίποτα a2ds).Έχω διαμορφώσει σε fat32 τα πρώτα 1.23GB της sd card και τα υπόλοιπα σε ext3(περίπου 768ΜΒ),πιστεύω ότι η καρτούλα είναι αργή και θα χτυπήσω κάποια άλλη,μελλοντικά.(θα το επιβεβαιώσω και με μετρήσεις που θα κάνω)

Έχω κάνει και 2 μετρήσεις με το linpack και quadtrant αντίστοιχα με ocing στα 710ΜΗz.

Η μπαταρία προφανώς τελειώνει για πλάκα,οπότε και έφτιαξα μερικά profile στο setCpu.

post-4484-1416074989,7264_thumb.png

post-4484-1416074989,7739_thumb.png

post-4484-1416074989,8057_thumb.png

post-4484-1416074989,8221_thumb.png

post-4484-1416074989,84_thumb.png

Λογικό να κρατάει μία μέρα η μπαταρία,αν αναλογιστούμε σε τί διεργασίες εμπλέκονται τα εξυπνοτηλέφωνα. Μόνο καφέ δεν φτιάχνουν!(τουλάχιστον για το δικό μου μπορώ να το βεβαιώσω :p )

Πάντως με χρήση καθαρά και μόνο τηλεφώνου(και αυτό,όχι σκουλαρίκι) κρατάει άνετα 3-4 μέρες.

Το θέμα είναι ότι με τόσα games που έχει, μου έχει τύχει να το φορτίσω και 3η φορά σε μια μέρα. Σαν χρήση κινητού πάντως δεν καταναλώνει, ειδικά άμα δεν το έχεις ξεχάσει overclocked :p

Έχω πραγματικά λιώσει με το nfs shift και τα drift-αρίσματα :hehe:

ρε παιδια δεν μου κλειδωνει δορυφορους με τιποτα. της γυναικας μου το joy εχει το ιδιο προγραμμα την πρωτη φορα της ανοιξε μετα απο ενα 20λεπτο αλλα μετα σε 2 λεπτα της ανοιγει καθε φορα που το χρησμοποιει.το δικο μου το ειχα 3 ωρες σε ανοιχτο ουρανο μα τιποτα.τις ρυθμισεις στο gps τις εχω ενεργοποιημενες και τις 2(gps και υποβοηθηση)εκτος την πρωτη βεβαια παλι τιποτα.κατεβασα και τo gps statous μπας και βρει κανενα δορυφορο και βοηθησει αλλα ουτε αυτο.....τι γινεται ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος;μηπως ειναι το προγραμμα που κατεβασα; οπως ειπα της γυναικας μου στο joy το τρεχει.....please help................

Με ποιά εφαρμογή gps δοκιμάζεις;

Πάντως με την εφαρμογή "πλοήγηση" που έχει το κινητό,την πρώτη φορά για να μην αργήσει χρησιμοποίησα το wifi του σπιτιού μου και μέσα σε 10δεύτερα βρήκε την θέση μου.

Εξωτερικά χωρίς τα υποβοηθούμενα,και χωρίς wifi δεν το έχω δοκιμάσει για να δώ σε πόση ώρα κλειδώνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.