Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Ήρθε κι εμένα.

Τελικά σε όλους μαζί την έστειλαν οι κινέζες!!

Δεν την έχω στα χέρια μου, μόλις την πάρω θα πω εντυπώσεις.

edit: Υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το blade????? Έχω ψάξει σε 2-3 wind και όλες έχουν έλλειψη.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Εμένα μου ήρθε το ειδοποιητήριο μόνο...αύριο θα την πάρω από το ταχυδρομείο και θα πω εντυπώσεις...

Με το TI backup δεν μπορείς να κάνεις αυτό που ρωτάς; εγώ το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Με ενδιαφέρει να κάνω τις τροποποιήσεις πριν φορέσω την ROM. Δηλαδή ας πούμε βγάζω τον default dialer και βάζω τον dialer 1 κτλ. Το ti backup θα τα κάνει κατόπιν εορτής, προτιμώ να τα έχω βγάλει πριν την βάλω, εκτός και αν δεν γίνεται

Με ενδιαφέρει να κάνω τις τροποποιήσεις πριν φορέσω την ROM. Δηλαδή ας πούμε βγάζω τον default dialer και βάζω τον dialer 1 κτλ. Το ti backup θα τα κάνει κατόπιν εορτής, προτιμώ να τα έχω βγάλει πριν την βάλω, εκτός και αν δεν γίνεται
Οτι γινετε, γίνετε, αφου δεν χρειάζεται να είναι signed η rom που θα περάσεις μέσω ClockWorkRecovery. Έτσι δουλέυει και ο "φουρνος" του modaco για τις Modaco roms. Απλά μάλλον κανείς δεν ξέρει ή δεν είναι σίγουρος για το πως γίνεται και γι'αυτό δεν παίρνεις απάντηση. Δεν ρωτάς στο forum του modaco : ZTE Blade ROMs & ROM customisation - Android @ MoDaCo να πάρεις μια σίγουρη απάντηση να μας πεις και εμάς, μιας και μπορεί να φανεί χρήσιμο.

@Sotiris: ψάχνω και εγώ ένα 2ο blade για την γυναίκα, αν βρεις κάτι στείλε p.m.

Ήρθε κι εμένα.

Τελικά σε όλους μαζί την έστειλαν οι κινέζες!!

Δεν την έχω στα χέρια μου, μόλις την πάρω θα πω εντυπώσεις.

edit: Υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το blade????? Έχω ψάξει σε 2-3 wind και όλες έχουν έλλειψη.

Σωτήρη εγώ το βρήκα αυθημερόν όταν ξεκίνησα να ψάχνω.Πήρα τηλ στα καταστήματα του δήμου που ανήκω(Ίλιον) και σε έναν δήμο παραδίπλα(Αγ.Αναργύρους).Και τελικά στο 2ο κατάστημα του Ιλίου στην Ιδομενέως,το είχε διαθέσιμο.

Καλησπέρα παιδιά

Πριν 2 μερες πήρα και εγω το blade, ενταξει το κινητο ειναι κορυφη για τα λεφτα του!:clap:

Μια ερωτηση, περασα εχθες την ρομ rsl9 μεσω recovery clockwork, και το κινητο ειναι εμφανεστατα πιο γρηγορο,

το overclock ομως ρε παιδια πως γινεται? κατεβασα το RLS9_ahb_overclocked.zip αλλα δεν ξερω τι να το κανω..:hm:

απο αυτονομία ρε παιδιά πώς τα πάτε?

Μου βγάζει 2 μέρες με χρήση κινητού και λίγα λεπτά χρήσης smartphone. Αναμενόμενο...

Ψάχνω για "αναβαθμίσεις" της αυτονομίας πάντως :dance3:

εμένα με κύρια χρήση να ακούω μουσική και χρήση τηλεφώνου κρατάει μια μέρα το πολύ μιάμιση.μου φένεται κάπως λίγο.τόσο πολύ μπαταρία τραβάει να ακούς απο τα ακουστικά μουσική?

Τα smartphones πάνε παρέα με το φορτιστή, όλα μα όλα.

Για καλύτερη διάρκεια φορτίζετε από το USB του υπολογιστή σας, φορτίζει πιο αργά και κρατάει περισσότερο :T:

Το gaming & WiFi μου τρωνε την μπαταρία. Καλα το wifi το συγκρίνω με όποιο smartphone περάσει από μπροστά μου και όλα μα όλα τρωνε ταπα. Χθες την έφαγε ένα IPhone3GS.

Πόσο καλό είναι να έχεις στα χέρια σου, από θέμα ακτινοβολίας, τόσο ισχυρό wifi ?

Κωστάκη, τι λεει η θηκουλα ?

Υ.Γ. Συγνωμη για το σημερινό :(

Το gaming & WiFi μου τρωνε την μπαταρία. Καλα το wifi το συγκρίνω με όποιο smartphone περάσει από μπροστά μου και όλα μα όλα τρωνε ταπα. Χθες την έφαγε ένα IPhone3GS.

Πόσο καλό είναι να έχεις στα χέρια σου, από θέμα ακτινοβολίας, τόσο ισχυρό wifi ?

έχω προσέξει πως όταν συνδέομαι σε ένα δίκτυο με φουλ αδύναμο σήμα.δηλάδη την μπιλίτσα να δείχνει μόνο.Ούτε μία γραμμούλα,όσο το έχω κάθετο το κινητό μπαίνει μσν ξέρω γω.άμα το γυρίσω οριζόντια ξεσυνδέεται όμως.όταν το γυρίσω κάθετα πάλι το ξαναπιάνει.κουλό.

Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ τον tifozif για την εξυπηρέτηση. (Μήν στεναχωριέσαι, τυχαίνουν αυτά)

Εν συνεχεία να αναφέρω οτι η θηκούλα της nillkin με εξέπληξε ευχάριστα, τέλεια εφαρμογή και σκληρό πλαστικό το οποίο δεν πιστεύω να ξεχειλώσει από τα βάλε βγάλε.

Το πακετάκι περιείχε επιπλέον ένα καθαριστικό πανάκι σαν αυτό των γυαλιών οράσεως,

μια άλλη π@π@ρίτσα για καθαρισμό της οθόνης επίσης και ένα screen protector ματ στην αφή. Η αίσθηση που έχει η ματ αυτή επιφάνεια μου αρέσει πάρα πολύ αλλά κάτι με χαλάει...

μου δίνει την εντύπωση οτι αλλοιώνει την ευκρίνεια της οθόνης.

mZGHx.jpg

f7A96.jpg

xOLGP.jpg

1swwY.jpg

Μήπως ήρθε η ώρα να αναρτήσουμε quadrant αποτελέσματα και benchmarkPi δίνοντας στοιχεία για την ROM που φοράει το κινητό μας;:fun:

http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-3.html#post1062946445

http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-3.html#post1062947088

Το είχα δεί αυτό,αλλά διάβασα στο modaco φόρουμ,ότι είναι "πλασματικά" τα νούμερα πάνω απο 500 χωρίς oc,κάτι παίζει με μία βιβλιοθήκη και στο 11ο τέστ του cpu βγάζει λάθος αποτέλεσμα.

Εγώ απο χτές με την jj rls9 έχω βάλει και abh και hwui,η οποία μου έδωσε 450max,το γύρισα σήμερα στην stock της wind και μου δίνει κάτω απο 400.

Στο cpu test έχω μικρό αποτέλεσμα.

Εdited:Φόρμαρα σε ext3 να δώ αποκρισιμότητα συγκριτικά με την fat που είχε default.Έτσι κιαλλιώς linux χρησιμοποιώ άρα δεν έχω θέματα με το συγκεκριμένο fs.

Το ότι έχει καλή απολαβή δεν σημαίνει ότι εκπέμπει και πάνω από το όριο.

Σημαίνει ότι πιθανώς έχει καλά σχεδιασμένη κεραία ή καλής ποιότητας ασύρματο κύκλωμα.

Θα μου πεις το iphone γιατί δεν πιάνει καλύτερα?????

Μάλλον λόγω κεραίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.