Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις πληροφοριες,το προβλημα οπως καταλαβαινω εντοπιζεται στο καπακι

και ειναι ενοχλητικο γιατι ειναι στην δεξια κατω πλευρα οπου βρισκεται το back.

Aν καποιος αλλος ξερει κατι ας το παραθεσει αν θελει.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Μιας και λέτε για ποιότητα, το πίσω πλαστικό το βγάζω πολύ προσεκτικά μη σπάσουν τα κλιπ, μέχρι στιγμής οκ.

Το κουμπί back όμως νομίζω ότι έχει χάσει λίγο σε επαναφορά από τότε που το πήρα.

Πήγα ταξιδάκι και έφαγε αρκετό τεστινγ το κινητό.

Σε μένα δυσκολεύεται να κλειδώσει το GPS. Πρέπει να το κλεισω/ανοίξω για να βρει δορυφόρο.

Επίσης μια-δύο φορές, για κλάσματα δευτερολέπτου, χάλαγαν τα γραφικα, λες και έγιναν corrupted οι drivers των γραφικών (μετατοπίσεις pixel αριστερά δεξιά). Αυτό όταν ζόριζα το κινητό.

Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια συμπεριφορά;

Default Rom, χωρίς oc κτλ, απλά με το 512fix

Μόλις έλιωσα μια ώρα σε nfs shift στο zte, όπου και έφαγε τη μισή μπαταρία :p

Έβαλα μια εφαρμογούλα ModInstallLocation από το market που προεπιλέγεις το που θές να εγκαθίστανται οι εφαρμογές και μετακίνησα στην sd εφαρμογές που δεν μπορούσε να κουνήσει το app2sd (π.χ. το navigon και το nfs - το nfs το έκανα επανεγκατάσταση).

Μετά από 2 βδομάδες χρήσης έχω αρχίσει και το φέρνω τα μέτρα του = άξιος διάδοχος του iphone!

edit: @Volrath-> δεν το έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και το έχω ζορίσει από άποψης cpu σχετικά πολύ (750 MHz σε angry birds). Αλλά είμαι με RLS6 (και τώρα RLS9) από την πρώτη μέρα, δεν το έχω δουλέψει σαν stock rom.

Εγώ εξακολουθώ να έχω πρόβλημά με το ασύρματο μου,μονο αν κάνω επανασυνδεση με το μοντεμ συνδέεται και αν,καλά από την wind ουδείς λόγος για εξυπηρέτησή και τεχνογνωσία. Αν ξερει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα.

Εγώ εξακολουθώ να έχω πρόβλημά με το ασύρματο μου,μονο αν κάνω επανασυνδεση με το μοντεμ συνδέεται και αν,καλά από την wind ουδείς λόγος για εξυπηρέτησή και τεχνογνωσία. Αν ξερει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα.

και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.με το oxygen

Ρε παίδες έχω μια custom rom Jelly9 (στο desktop ακόμα δεν την έχω φορέσει) απο εκεί θέλω να βγάλω κάποιες default εφαρμογές και να βάλω άλλες. Σβήνω απλά το apk αρχείο και βάζω αυτές που έχω κατεβάσει; Είναι τόσο απλό;

Τo proximity πάντως δεν σβήνει την οθόνη για την μπαταρία, την σβήνει για να μην πατάς κουμπιά όταν το έχεις δίπλα στο κεφάλι σου...:)

Το Nokia 7650 που πρωτοχρησιμοποιήθηκε δεν νομίζω να είχε οθόνη αφής (hint: είχε περάσει από τα χέρια μου, και δεν είχε), αλλά είχε proximity sensor.

Review: Nokia 7650

Η αρχική λειτουργία του proximity sensor είναι να μην καίγεται η μπαταρία τζάμπα.

Τώρα αν δευτερευόντως βοηθάει στις capacitative να μην πατάς με τη μούρη τα κουμπιά, παίζει.

Σήμερα πήρα και εγώ μία "λεπίδα",δεν το είχα στα υπόψιν.(τιμή 143€)

Έτυχε μιάς και βρήκα αγοραστή για το 5800 που με κάλυψε 2 χρόνια τώρα.:nothing:

Ελπίζω να είναι άξιος αντικαταστάτης,είναι η πρώτη μου συσκευή Android.

Θα πώ εντυπώσεις όταν βρώ χρόνο να το ψαχουλέψω.Το thread γίνεται πάντως πλήρες απο όλες τις απόψεις και κριτικές.

σήμερα ήρθε και η θήκη της Nillkin, πολύ καλή εφαρμογή (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα έχει αντοχή σε μπάσε-βγάλε και δεν θα χαλαρώσει), και το βυσμα του usb αν και αρχικά με προβλημάτισε λίγο, μια χαρά κούμπωσε. Το καλύτερο βέβαια για μένα δεν ήταν τόσο η θήκη, όσο επιτέλους ενα screen protector της προκοπής. Τα της 6άδας εκ Γερμανίας, όσο προσεκτικός και να ήμουν (δεν έχω και το δωμάτιο Clean100), πάντα είχαν αρκετά χνουδάκια μαζεμένα. Αυτή κάθισε τέλεια στην οθόνη, χωρίς το παραμικρό χνούδι, (στο ίδιο περιβάλλον εφαρμογής :p), είναι matte βέβαια και θα προτιμούσα να ήταν crystal clear, αλλά το τελικό αποτέλεσμα έστω και έτσι, μου φαίνεται οπτικά ανώτερο(και χωρίς ορατή διαφορά στην απόκριση της οθόνης)

Μου ήρθε και μένα (και ενος άλλου) η Nillkin σήμερα. Καταπληκτική θήκη, την έβαλα πριν λίγο και "δένει" τόσο καλά και είναι τόσο διακριτική που αναρωτιέσαι "γιατί η ZTE δεν το έδωσε κατευθείαν με την θήκη αυτή". Το screen protector δεν το έβαλα επάνω γιατί έχω ήδη.

+1000 Νillkin !!!:dance3:

Σχετικά με την θήκη επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγώ μία μαύρη,απο που προτείνετε; Είδα το nettimes και είναι out-of-stock.

Μπορεί να δεί κάποιος με την Nilkkin αν δουλεύουν σωστά με την ίδια ευκολία τα hardware keys και αν οι επαφές για usb και ακουστικά δεν έχουν κάποια δυσκολία στο να κουμπώσουν τα βύσματα;

Εμένα μου ήρθε το ειδοποιητήριο μόνο...αύριο θα την πάρω από το ταχυδρομείο και θα πω εντυπώσεις...

Με το TI backup δεν μπορείς να κάνεις αυτό που ρωτάς; εγώ το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

wifi κ gps τι λενε?δουλευουν καλα?
Πολύ καλά. Το WiFi δε, πιάνει και συνδέεται σε δίκτυα που άλλα κινητά δεν βλέπουν καν, ίσως και αυτός είναι ο λόγος που το wifi τρώει αρκετή μπαταρία. To GPS αστέρι το έχω δοκιμάσει με NDrive/IGo/Navigon.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.