Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
1. Handcent SMS, μόνο βγάλε τις ειδοποιήσεις από την default εφαρμογή για να μη σε ειδοποιεί 2 φορές. Τα παίρνεις και στα 2 μετά, αλλά τι να κάνεις, τουλάχιστον δεν σε ειδοποιεί η default

2. Τι εννοείς auto-connect? Σε wifi που το γνωρίζει πάντα κάνει auto-connect.

3. Υπάρχουν κάτι pull-out δερμάτινες και "κάλτσες" που είναι universal.

Edit: αν εννοείς το auto-wake του wifi, το χρειαζόμουν κι εγώ αυτό, θενξ eloy :)

Εμένα αν πχ ερθω σπίτι, παρόλο που το wifi ειναι πάντα on, δεν συνδέεται με την μια απο μόνο του.

Πρέπει να πάω settings και να επιλέξω το δικτυο μου.

Το auto-wake τι εννοείς?

Δες τις ρυθμίσεις, μήπως έχεις βάλει/βγάλει κάποια επιλογή στο προφίλ του wifi του σπιτιού σου.

Το auto-wake να "ξυπνάει" το wifi όταν έχεις το έχεις κλείσει από το κουμπί power και το ενεργοποιείς πάλι :)

Καλησπερα,μπορει να μου εξηγησει καποιος αν ξερει για ποιο λογο δεν μπορω

να συνδεθω στο internet με το zte? μεσω υπολογιστη συνδεομαι κανονικα η με αλλο

κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

παίδες,σε όσους έχουν βάλει την modaco r11, το gps δουλεύει?το έχω ανοιχτό στο μπαλκόνι κάμποση ώρα με το navigon ανοιχτό και ακόμα δεν έχει κλειδώσει δορυφόρους

ευχάριστω για την απάντηση papatsoni.του πήρε κανά μισάωρο(πρώτη φορά που το άνοιξα με την r11 αλλά τελικά κλείδωσε.το έκλεισα και το ξανάνοιξα και κλείδωσε αστραπιαία.το βράδυ θα δοκιμάσω και σε διαφορετικό μέρος από που κλείδωσε την πρώτη και την δεύτερη φορά.Πρέπει να είχε φάει κάποιο σκάλωμα

Μόλις πέρασα το 2.2 JJ RLS9, εντυπώσεις σε λίγο. Δεν υποτίθεται ότι με το 2.2 μπορώ να βάζω τις εφαρμογές στην κάρτα; Ή κατάλαβα λάθος; Μήπως φταίει το ότι η κάρτα μου είναι FAT?

το A2SD ενεργοποιείται αυτόματα αν βρει κάποιο ext2/3(/4?) partition, μόλις περάσεις την rom, νομίζω μπορείς να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα και κατόπιν εορτής, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.(στην rls7 ΔΕΝ μου είχε δουλέψει αυτόματα με partition κατόπιν εορτής, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει στην rls9).

edit: Επιλογή να το εγκαταστήσω στην κάρτα από την ίδια την rom δεν πρόσεξα πάντως, μόνο με app2sd π.χ. που μεταφέρει στο fat32 partition

ext2/3 κάνεις από win εύκολα με αυτό το προγραμματάκι (την πρώτη δοκιμή με ext2, με αυτό την έκανα και δούλεψε μια χαρά), αν θές ext4 όμως, μάλλον με κάποιο live cd π.χ. ubuntu, με το gparted.(μεταξύ των 2/3, ext2 θα διάλεγα.). Σε 8άρα κάρτα έκοψα ένα νταμαχιάρικο partition ("για να'χω χώρο..") ~1gb, αλλά έχω 798mb free...(και με dalvik cache στην sd) και με 512αρι θα ήμουν μια χαρά τελικά..

(edit : βέβαια, από παιχνίδια που πιάνουν χώρο, μόνο το angry birds έχω..)

Μόλις πέρασα το 2.2 JJ RLS9, εντυπώσεις σε λίγο. Δεν υποτίθεται ότι με το 2.2 μπορώ να βάζω τις εφαρμογές στην κάρτα; Ή κατάλαβα λάθος; Μήπως φταίει το ότι η κάρτα μου είναι FAT?

Join the club!

Τις εφαρμογές τις περνάω με το APP2SD αλλά δεν έχω πειράξει την stock κάρτα του ΖΤΕ (που μάλλον θά 'ταν ext2/3).

Την stock 2GB την έχω κρατήσει στην άκρη, αλλά fyi είναι FAT σκέτο.

Ότι να 'ναι, έκανα ένα part. ext 2GB στο τέλος της κάρτας όπως διάβασα και δεν αναγνωρίζει την κάρτα καν.

Τώρα μου λέει ότι είναι κατεστραμμένη, ffs.

Τώρα την έκανα πάλι ολόκληρη FAT32 όπως ήταν, οι εφαρμογές πάνε στην SD από μόνες τους χωρίς να κάνω κάτι.

Τελικά χρειάζεται να είναι ext2/3? Προσφέρει κάτι;

Επίσης, η JJ δεν έχει το ωραίο widget για wifi/bluetooth/gps κλπ, το βρίσκουμε κάπου;

Edit: το 'χει αλλά το λέει στα Ελληνικά, Έλεγχος Ισχύος.

Τώρα την έκανα πάλι ολόκληρη FAT32 όπως ήταν, οι εφαρμογές πάνε στην SD από μόνες τους χωρίς να κάνω κάτι.

Τελικά χρειάζεται να είναι ext2/3? Προσφέρει κάτι;

Επίσης, η JJ δεν έχει το ωραίο widget για wifi/bluetooth/gps κλπ, το βρίσκουμε κάπου;

Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει, αν κάνεις ext partition στην SD τότε αυτό θα γίνει mount στο /data/app (linked στο /system/sd/app) και θα πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές natively χωρίς να "φαίνεται" διαφορετικά στο λειτουργικό. Αν δεν έχεις κάνει ext partition θα πηγαίνουν πάλι σε αυτόν τον φάκελο, απλά αυτός ο φάκελος δεν θα είναι στην SD αλλά θα είναι στο "κανονικό" storage.

Η JJ rls9 δεν ξέρω αν το έχει το widget, προσωπικά έχω βάλει το Power Widget Pro σε μια custom rom που έφτιαξα βασισμένη στην rls8 και από τότε δεν έχω ξαναφλασάρει. Δεν έχω δει καμία ουσιαστική διαφορά στην rls9 από την 8, και ο ίδιος δεν ισχυρίζεται ότι άλλαξε κάτι.

Δεν μου άρεσει και ο dialer που είχε το zte, προτιμώ τον κλασσικό του android. Έκανα και μερικές ακόμα αλλαγές και από τότε ηρέμησα. Ούτε O/C ούτε τπτ.

Format στην SD κάνε από το CWM, έχει μενου με επιλογές για φορματ. Μην δώσεις 2 ολόκληρα GB για εφαρμογές. Και 1 GB τεράστιο είναι και δεν χρειάζεται. Αφού οι εφαρμογές το μέγιστο είναι 10MB, τι να κάνεις τόσο χώρο;

Θεωρητικά με αυτή την εντολή το βλέπεις:

$ df -hm
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
tmpfs 208.0M 12.0K 208.0M 0% /dev
/dev/block/mtdblock5 207.5M 119.0M 88.5M 57% /system
/dev/block/mtdblock6 208.1M 156.4M 51.7M 75% /data
/dev/block/mtdblock7 1.5M 1.1M 380.0K 75% /persist
tmpfs 4.0M 0 4.0M 0% /sqlite_stmt_journals
tmpfs 208.0M 0 208.0M 0% /mnt/asec
/dev/block/mtdblock4 41.3M 1.3M 39.9M 3% /cache
/dev/block/vold/179:1
1.9G 1.8G 69.5M 96% /mnt/sdcard
df: /mnt/secure/asec: Permission denied
/dev/block/dm-0 3.1M 1.0M 2.0M 33% /mnt/asec/jp.co.sic.PokeAMole-1
/dev/block/dm-1 2.0M 468.0K 1.6M 22% /mnt/asec/com.tiger.gba-1
/dev/block/dm-2 4.1M 2.3M 1.8M 57% /mnt/asec/com.fridgecat.android.atilt-1
/dev/block/dm-3 14.2M 12.3M 1.9M 87% /mnt/asec/com.rovio.angrybirdsseasons-2
/dev/block/dm-4 2.0M 440.0K 1.6M 21% /mnt/asec/com.tiger.nes-1
/dev/block/dm-5 9.1M 7.4M 1.7M 81% /mnt/asec/com.skype.raider-1
/dev/block/dm-6 5.1M 3.1M 2.0M 61% /mnt/asec/sharkbite.android.iphoneringtones-1
/dev/block/dm-7 4.1M 2.2M 1.9M 53% /mnt/asec/org.coolcode.emuroms-1
/dev/block/dm-8 7.1M 5.4M 1.7M 76% /mnt/asec/com.wsl.CardioTrainer-1
/dev/block/dm-9 2.0M 560.0K 1.5M 27% /mnt/asec/com.xrath.jmsn-1
/dev/block/dm-10 3.1M 1.1M 1.9M 37% /mnt/asec/com.keramidas.TitaniumBackup-1
/dev/block/dm-11 2.0M 456.0K 1.6M 22% /mnt/asec/com.houseofs.iphonetopcharts-1
/dev/block/dm-12 5.1M 3.7M 1.4M 72% /mnt/asec/com.natenai.glowhockey-1
/dev/block/dm-13 2.0M 176.0K 1.9M 8% /mnt/asec/ch.racic.android.marketenabler-1
/dev/block/dm-14 3.1M 1.5M 1.6M 49% /mnt/asec/com.adobe.reader-1
/dev/block/dm-15 16.2M 14.1M 2.1M 87% /mnt/asec/com.rovio.angrybirds-2

αλλά δεν έπιασε :p

Επίσης δεν υπάρχει το /etc/fstab.

Έβαλα ένα vt-100 emulator, καλό παιχνιδάκι αλλά πολύ πολύ πολύ πολύ καμμένο, ειδικά για την περίπτωσή μου.

# iwconfig
lo no wireless extensions.
dummy0 no wireless extensions.
rmnet0 no wireless extensions.
rmnet1 no wireless extensions.
rmnet2 no wireless extensions.
sit0 no wireless extensions.
ip6tnl0 no wireless extensions.
usb0 no wireless extensions.
wlan0 AR6000 802.11g ESSID:"Sotirisk-HOL"
Mode:Managed Frequency:2.457 GHz Access Point: 00:05:59:38:85:43
Bit Rate=54 Mb/s
Encryption key:DF6D-32CA-E503-B62A-5903-8FBE-D629-E396 Security mode:open
Power Management:off
Link Quality:24/94 Signal level:-71 dBm Noise level:-96 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:6 Invalid misc:0 Missed beacon:85

# cat /proc/cpuinfo
Processor : ARMv6-compatible processor rev 5 (v6l)
BogoMIPS: 599.65
Features: swp half thumb fastmult vfp edsp java
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 6TEJ
CPU variant : 0x1
CPU part: 0xb36
CPU revision : 5
Hardware: blade ZTE handset
Revision: 0000
Serial : 0000000000000000

Καλημερα περα ως περα.

Μια ερωτησουλα να κανω,το καπακι στο blade που δεν εφαπτεται καλα, εχω καταλαβει

οτι δεν ειναι μονο δικο μου θεμα,αξιζει να το στειλω στην wind οπως μου ειπαν καποιες

κοπελες σε ενα καταστημα για να το δουνε?,σημειωτεον οι κοπελες ειναι ασχετες παντελως με το blade.

ποσο μαλλον σε αυτο το θεμα.

Η ποιότητα των πλαστικών του όπως θα έχεις δει δεν είναι και η καλύτερη και το πρόβλημά σου έχει παρουσιαστεί και σε άλλους.

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει η διαδικασία, και άλλο να σου δώσουν είναι πολύ πιθανό η εφαρμογή των πλαστικών να μην είναι καλύτερη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.