Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Ειμαι και εγω μολις σημερα ενας ευτυχης κατοχος του συγκεκριμενου κινητου,

μου φαινεται αρκετα δυσκολο ως προς την χρηση του λογω του οτι ειναι αρχη ,

αλλα ειναι εντυπωσιακα πλουσιοπαροχο για τα χαρακτηριστικα του και την τιμη του.

Αν φυγεις μετα απο 5 χρονια με το Ν95 και πας σε κατι τετοιο θελει τον χρονο του,

ασε που ειμαι και καποιας ηλικιας,δεν τα πιανω οπως παλια:nothing:Αυτα

υ.γ.πολυ καλο το forum παρεπιπτωντος :T:

αν σκαλιζεις γενικα δεν υπαρχει προβλημα...

εδω εγω απο iOS οταν εχω android μπροστα μου νιωθω λιγο noobας

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Παιδια βλεπω οτι "το καιτε" με το κινητο!!!

Αμα ειναι τοσο καλο και σε καλη τιμη,σκεφτομαι να το παρω στη μαμα στα γενεθλια της.

Απο ποιο καταστημα προτεινετε;

Γιατι στο skroutz μου βγαζει μονο ενα,οχι και τοσο γνωστο....

Παιδια βλεπω οτι "το καιτε" με το κινητο!!!

Αμα ειναι τοσο καλο και σε καλη τιμη,σκεφτομαι να το παρω στη μαμα στα γενεθλια της.

Απο ποιο καταστημα προτεινετε;

Γιατι στο skroutz μου βγαζει μονο ενα,οχι και τοσο γνωστο....

Σε καταστήματα Wind θα το βρείς, από όσο ξέρω δεν έχει on-line shop με συσκευές.

Αααα και που'σε:

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

Της μαμάς θα είναι.

:p :P :p :P

παλικαρια,ενας φιλος εχει ενα ΖΤΕ και δεν τον βολευει..μου το δινει 70 ευρω.

εξωτερικα φαινεται κομπλε..

πως βλεπω αν ειναι ξεκλειδωτο,αν ειναι 256 ή 512,τι θονη φοραει κτλ..

Δεν παίζει ρόλο,

1. Ξεκλειδώνει τσάμπα
  2. Γίνεται 512 τσάμπα
  3. Ότι οθόνη και να φοράει, πλέον μόνο tft κυκλοφορεί οπότε δεν θα βρεις το OLED και να θες...

Με λίγα λόγια... 70 ΕΥΡΩ;; Αν δεν το πάρεις εσύ το θέλω εγώ για backup χαχαχα:fist:

να ρωτήσω κάτι παιδάκια; (και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά).

Σε περίπτωση που κάποιος έχει windows mobile τηλέφωνο και τις επαφές του περασμένες στο Outlook, πώς μπορεί να τις περάσει στο blade;

Λοιπόν έβαλα το aHome.

Φτιάχνει ένα DOCK στο κάτω μέρος τύπου iphone και μενού με μπιλίτσες οριζόντιο τύπου iphone όχι με 5 desktops αλλά όσο προσθέτεις αυξάνουν. Το κακό είναι ότι πρέπει για 1-1 εφαρμογή να την βγάζεις έξω.

Κρατάει και το κανονικό menu με ένα κουμπί στο πλάι.

Φανταστικό έχει γίνει, σαν το iphone σε χρηστικότητα!

Επίσης με έχει βολέψει πολύ το διαχειριστικό για τα components στην πρώτη σελίδα.

να ρωτήσω κάτι παιδάκια; (και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά).

Σε περίπτωση που κάποιος έχει windows mobile τηλέφωνο και τις επαφές του περασμένες στο Outlook, πώς μπορεί να τις περάσει στο blade;

Κανεις export τις επαφές σου σε tab separated text file και τις ανεβάζεις στον gmail λογαριασμό σου.

Λοιπόν έβαλα το aHome.

Φτιάχνει ένα DOCK στο κάτω μέρος τύπου iphone και μενού με μπιλίτσες οριζόντιο τύπου iphone όχι με 5 desktops αλλά όσο προσθέτεις αυξάνουν. Το κακό είναι ότι πρέπει για 1-1 εφαρμογή να την βγάζεις έξω.

Κρατάει και το κανονικό menu με ένα κουμπί στο πλάι.

Φανταστικό έχει γίνει, σαν το iphone σε χρηστικότητα!

Επίσης με έχει βολέψει πολύ το διαχειριστικό για τα components στην πρώτη σελίδα.

Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να κάνεις το κινητό σου να μοιάζει με iPhone. Είναι σαν να κάνεις το gnome να μοιάζει με τα windows... υποβάθμιση...:dance3:

Θα πάιξει αλλαγή rom μέσα στο ΣΚ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να βγάλω κάποιες default εφαρμογές που υπάρχουν στην ROM ώστε να εγκαταστήσω αυτές που βολεύουν εμένα.

Η ROM που θα μπει να είναι η τελευταία jellyfish

Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να κάνεις το κινητό σου να μοιάζει με iPhone. Είναι σαν να κάνεις το gnome να μοιάζει με τα windows... υποβάθμιση...:dance3:

Θες να μου πεις δηλαδή ότι θα πρέπει να ψάχνω τις εφαρμογές που γίνονται autosort αλφαβητικά μέσα στο χάος του μουφο-android menu αντί να τις έχω στις προκαθορισμένες θέσεις που τις θυμάμαι δια μνήμης?

Save it, το iphone είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ στη χρηστικότητα, και είναι πολύ ευχάριστο που το zte μπορεί να κάνει αυτά που κάνει το iphone, λόγω του android, αλλά και των βοηθητικών εφαρμογών του, που μερικές από αυτές είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

btw εγώ δουλεύω KDE. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!! :p

με αφορμη το ποστ του φιλου για περασμα νεας rom,μιας και το κινητο το πηρα απο αλλον και φαινεται να εχει περασει ενα σωρο αχρηστα,ποια ρομ προτεινετε να του περασω?

θα χτυπησω ενα back up με βαση κατι οδηγους που βρηκα στο myphone και θα περασω μια νεα rom μπας κ ξεμπουκωσει λιγο..

3 ερωτήσεις...

1) Ελληνικά για τα sms πως βάζουμε?

2) Το wifi μπορεί με κάποιο τροπο να κάνει auto-connect?

3) Θήκη εκτός από την κλασσική resin δεν υπάρχει κάτι άλλο?

1) HTC-IME με HANDCENT

2) wifi fix blade στο market

3) Δεν έχω δει κάτι ακόμα...

1. Handcent SMS, μόνο βγάλε τις ειδοποιήσεις από την default εφαρμογή για να μη σε ειδοποιεί 2 φορές. Τα παίρνεις και στα 2 μετά, αλλά τι να κάνεις, τουλάχιστον δεν σε ειδοποιεί η default

2. Τι εννοείς auto-connect? Σε wifi που το γνωρίζει πάντα κάνει auto-connect.

3. Υπάρχουν κάτι pull-out δερμάτινες και "κάλτσες" που είναι universal.

Edit: αν εννοείς το auto-wake του wifi, το χρειαζόμουν κι εγώ αυτό, θενξ eloy :)

noob strikes again

πως βλεπω τι ρομ φοραει?

υπαρχει ενα φακελακι στον "αρχειοθετη" με ονομασια : jellyfish rls9

εχω ηδη και δεν το ξερω?:wall:

βλεπω εχετε παρει θηκη απο netimes,οπότε θα τσιμπησω κ εγω μια..ο ανταπτορας για αναπτηρα αυτοκινητου με το 1,5€ αξιζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.