Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

όταν λές τέτοιου επιπέδου?

Εάν αντί για ZTE ή HUAWEI ή NASOYFTIAKSOKINITAKI έγραφε Htc και είχαν και λίγο τα looks θα τα έσκαγες?

Δεν είμαι τρελός fan της htc.

Είμαι τρελός fan της Apple όμως, γιατί ξέρει τι κάνει. (με έπιασε ο Athens2k4 :p)

Αυτό με την εγκατάσταση στη rom/ram το θεωρώ παρωχημένο.

Κάποιος που έχει δουλέψει iphone δεν μπορεί να το δεχθεί εύκολα.

Όσον αφορά την ταχύτητα, δεν ξέρω τι ταχύτητα έχει ο δίαυλος, αλλά κάρτες υπάρχουν:

Toshiba to introduce world's fastest SDHC UHS-I cards: Digital Photography Review

tifozi1 θέλουμε review για την modaco. Σκέφτομαι το ΣΚ να αλλάξω την rls6 :p

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
άμα περάσω νέα ρομ χάνονται όλες οι εφαρμογες έτσι?

Εξαρτάται. Το android είναι μια διανομή λινουξ. Με ιδιαιτερότητες μεν, αλλά παραμένει λίνουξ.

Το λειτουργικό μπαίνει σε δικό το partition, στο /system

Οι εφαρμογές του χρήστη πάνε στο /data

Το recovery πάει στο /recovery κλπ.

Αν λοιπόν περάσεις νέα ρομ σε μορφή zip (CWR) τότε το update script θα σου σβήσει το system partition και θα περάσει τα "δικά του". Όλες οι stock εφαρμογές θα σβηστούν (orange, google maps, κλπ) αλλά το /data δεν θα πειραχτεί. Το θέμα είναι ότι αν κάνεις ριζική αλλαγή συστήματος τότε μπορεί να επιθυμείς από μόνος σου να σβήσεις το data (που έτσι και αλλιώς το προτείνουν όλοι οι rom builders γιατί βαριούνται να ασχολούνται με τα προβλήματα που θα αντιμετωπήσεις από κάθε εφαρμογή αν δεν το κάνεις) για να είσαι ήσυχος.

Αν περάσεις ρομ σε μορφή TPT, αυτές συνήθως κάνουν low level format και μερικές φορές και repartition συνεπώς κατά 99% θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Ας το αφήσουμε το θέμα με τις MicroSD γιατί ακόμα και αυτές που βάζεις στο link από Toshiba έχουν maximum 40MB/s read και 20MB/s write μάλλον σε συνθήκες "εργαστηρίου" και φυσικα sequential και δεν υποστηρίζονται από τα περισσότερα κινητά. Η RAM δίνει ΑΛΛΑ νούμερα.

Review της R10 δεν μπορώ να κάνω μιας και δεν βάζω κάν SIM μέσα (δεν ειμαι συνδρομιτής κινητής ή καρτοκινητής :phttp://www.thelab.gr/off-topic/den-dilwsa-to-kartokinito-mou-77849.html)

Αν θέλετε κάποια rom μιας και έχω πρόσβαση στον "φουρνο" μου λέτε. Δεν είμαι απο αυτούς που θα αλλάξουν rom μόνο και μόνο επειδή βγήκε καινουργια αν δεν αντιμετοπίζω κάποιο θέμα με την υπάρχουσα. Πάντως γνώμη μου (μιας και ο Paul και οι άλλοι έχουν πέσει με τα μούτρα και φτιάχνουν και ανεβάζουν κάθε μέρα και άλλη) είναι να περιμένετε να "κατακαθήσει η σκόνη" και μετά να βάλετε όποια νομίζεται οτι σας κάνει.

Εδω η τελευταία R11 : http://dl.dropbox.com/u/17795678/190111-1211-r11-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned-MD5-418697ded04a916b1916d6adc66f643d.zip

Ειναι η "default" με διαφορές ότι έχει μέσα το HTC_IME και έχω αφαιρέσει από αυτήν τα FaceBook, SecureWave, Twitter τα οποια μπορείτε να βάλετε μετά αν θέλετε από το market.

Ανακάλυψα ένα bug στην JapJelly RLS8. Δεν ευθύνεται ο Kaffe, είναι bug της τελευταίας έκδοσης του HTC IME (v.27) που έχει περασμένο σαν κεφαλαίο ελληνικό "χ" λάθος χαρακτήρα. Όταν γράφεις sms όμως το λάθος κεφαλαίο χ μετατρέπει το όριο των γραμμάτων από 160 σε 70 (ακόμα και στο Handcent αν είναι στην αρχή της λέξης και το κάνει κεφαλαίο το HTC πριν το handcent). Προς το παρόν, σαν workaround έχω απενεργοποιήσει το capitalization του πληκτρολογίου και το κάνει μόνο το handcent, αλλά δεν το θεωρώ μόνιμη λύση και περιμένω κάποια απάντηση...

μόνο σε εμένα αρέσει το swype και το χρησιμοποιώ?? :Ρ

tifozi βρήκες πως κάνουμε o/c στις rom του Modaco??

με την r11 χωρίς Ο/C και χωρίς να έχω προσθέσει καμμία εφαρμογή έπιασε 847....επιδόσεις Galaxy S :):):)

Εδω η τελευταία R11 : http://dl.dropbox.com/u/17795678/190111-1211-r11-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned-MD5-418697ded04a916b1916d6adc66f643d.zip

Ειναι η "default" με διαφορές ότι έχει μέσα το HTC_IME και έχω αφαιρέσει από αυτήν τα FaceBook, SecureWave, Twitter τα οποια μπορείτε να βάλετε μετά αν θέλετε από το market.

εβαλα την r11 χτες αλλα μου έκανε κόλπα..

στις επαφες που εχω φωτο δεν τις εβγαζε καθόλου :(

εφαγε κ 1-2 κοληματα που με την r10 δεν μου τα έχει κανει ποτε...

αυτο με τις επαφες μπορεις να το επιβαιβεωσεις?

λεω να περιμενω την r12 παντως...

Για sync με outlook, για επαφές ημερολόγιο και mail παίζει κάτι?

Πως γίνεται...βασικά δεν μπορώ καν να βρω όλους τους drivers...:p

Εγώ έκανα το εξής:

MS Outlook -> export to tab separated file

μετά πήγα στο gmail και έκανα import. Το κινητό συγχρόνησε με το email και voila όλες οι επαφές στο κινητό.

Ημερολόγιο και mail δεν ασχολήθηκα...

Την R11 δεν την έχω βάλει, έχω μέινει με την R10, σε 2-3 βδομάδες θα ξαναδώ το θέμα "νέα rom".

ByTheWay : Στην Wind πήρε εχθες γνωστός μου το ZTE Blade 143Ευρώ, 10% έκπτωση δηλαδή. Είναι ΠΟΛΥ καλη τιμή !!!

tifozi ξέρεις αν στις R10 - R11 εχουν πρόβλημα οι βιβλιοθήκες στο stagefight??? γιατί στο quadrant οι μετρήσεις πάνε πάρα πολύ ψηλά...και σήμερα που δοκίμασα πάλι με JJ7 και JJ8 με το ζόρι περνάει τα 500 το τηλέφωνο...να είναι τόσο πιο γρήγορες του paul?

και δυο φωτογραφίες. Η πρώτη με την R11 χωρίς Ο/C αφού δεν έχω βρει αν γίνεται και η δεύτερη με την JJ8 στα 729

post-4785-1416074938,1987_thumb.png

post-4785-1416074938,2348_thumb.png

με την JJ RL8 χώρις πίεση παίζει μια χαρά :)
Δοκίμασες πιο απαιτητικό παιχνίδι σαν το GT ή το Asphalt ? Δοκίμασε και θα δείς διαφορά !

Τα "σπασιματάκια" στο angry birds δεν γίνονται και τόσο αισθητά λόγω της φύσης του παιχνιδιου.

Το ΙPhone 4 έχει καλό WiFi ? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το WiFi του IP4.

Στην δουλεία έχει ένα παιδί το IP4 καινούργιο (μισό μήνα το 'χει δεν το 'χει). Κάναμε μια σύγκριση ως προς το WiFi. Blade vs IPhone4 σημειώσατε 1.

Μέσα στο γραφείο το Blade έπιανε 5 σήματα και το IPhone4 έποιανε 3. Από τα 2 παραπάνω το ένα ήταν ελεύθερο και συνδέθηκε το Blade κανονικά και σερφάραμε κιόλας. Το IPhone το βγάλαμε έξω και τότε το έπιασε και αυτό και συνδέθηκε αλλά μετά από λίγο έχανε το σήμα και αντε πάλι σύνδεση. Έξω το Blade έπιασε άλλο 1 ασύρματο που το Iphone δεν το είδε ποτέ. Δίπλα-δίπλα τα κινητά έτσι ?

Γιαυτό μάλλον και ρουφάει έτσι την μπαταρία το blade όταν ανοίγεις το wifi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.