zampONakiaskiou Οκτώβριος 26, 2012 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Hide Taskbar : Hide Taskbar in Windows 7 with a hotkeyMένει το start orb βέβαια αλλά αν δεν θες να φαίνεται μπορείς να βάλεις ενα κενό στη θέση του...Για το skin που λες δεν το ξέρω...Κάτσε να το κατεβάσω να δω τι και πως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 26, 2012 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 (edited) Browsing deviantARTMΙα ερώτηση.... πως θα μπορώ να κανω Navigate στα ανοικτα προγράμματα αμα εχω κανει hide την startbar :noob:παρεμπιπτόντως μια χαρα το hide taskbar . Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2012 από Telumetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Οκτώβριος 26, 2012 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 ^^ Alt+tab To skin θα το κοιταξω πιο μετά!Βαριέμαι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 26, 2012 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 ^^Alt+tab To skin θα το κοιταξω πιο μετά!Βαριέμαι τώρα Lame... μεχρι τωρα παιζω ενα συνδιασμό razor + enigma !!!!!!!!!!! κατι σε φαση open applications κανενα skin ρε συνάδελφοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splats Δεκέμβριος 9, 2012 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα καινουριος στο σαιτ αυτο.Πολυ ωραιο το θεμα εψαχνα καιρο ενα τετοιο θεμα και δεν μπορουσα να βρω!Λοιπον θελω να κανω μια ερρωτηση οταν κατευασω το προγραμμα και το τρεξω αφου εχω βρει τι θεμα θελω να εχω τους φακελους που εχω στην επιφανια εργασιας θα χαθουνε;Γτ βλεπω πολλες εικονες οι οποιες δεν εχω τους φακελους.Αρα λοιπον να αποθηκευσω σε ενα usb τους φακελους που εχω στο desktop η δεν υπαρχει προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 9, 2012 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 [MENTION=28811]Splats[/MENTION] Καλησπέρα και καλως ήρθες! Όταν λες φακέλους που έχεις στην επιφάνεια εργασίας τι εννοείς; Αν λες για φακέλους και συντομεύσεις προγραμμάτων τότε το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας,προβολή, και τικάρεις την επιλογή προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας. Αν εχει τικ εμφανίζονται, αν το αφαιρέσεις όχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splats Δεκέμβριος 9, 2012 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Ναι αυτο εννοω φακελους και συντομευσεις που εχω στην επιφανεια ερφγασιας.Θελω να πω οτι τωρα εχω την δικια μου θεμα φοντο κατεβαζοντας το προγραμμα και αλλαζοντας το θεμα δεν χανοντε οι συντομευσεις και οι φακελοι που εχω και αν χαθουν κανω την διαδικασια που μου ειπες σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Δεκέμβριος 13, 2012 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 η 2η οθονη με το rainmeter Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTiC Δεκέμβριος 16, 2012 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Θα κάτσω να διαβάσω από την αρχή το θέμα απλά ρωτάω μια στα γρήγορα...Είχα ασχοληθεί παλιότερα με το rainmeter και απο όσο είχα ψάξει δεν υπήρχαν πολλά έτοιμα θεματάκια απλά 2-3 βασικά και μετά έπεφτε πολύ customization >.. τα πράγματα πλέον πως είναι ? βρίσκεις? Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να βάλεις κάτι και να μή χρειάζεται να κάνεις πολλά πολλά?Thanx in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 16, 2012 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 [MENTION=61]LuNaTiC[/MENTION] Browsing System Monitoring on deviantARTΠολλά έτοιμα skins αν και μερικά, ίσως τα περισσότερα θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές στα .ini τους για να λειτουργήσουν σωστά στο pc σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTiC Δεκέμβριος 17, 2012 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Ασχολήθηκα λιγάκι και έφτιαξα τούτο...πως σας φαίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 5, 2013 #172 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Και εγώ μετά απο αρκετό διαβασμα στο θέμα και λίγο ψάξιμο στο γοογλη Και RocketDock (ROG=Republic Of Gamers) ετσι για να ταιριάζει με την μητρική Αλλα ακομα με την μπαρα προσπαθω να καταλαβω πως αφαιρεις εικονιδια...να τα βαλεις ειναι το μονο ευκολο Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Απρίλιος 5, 2013 #173 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 [MENTION=24683]THANOSJ3[/MENTION] Από το rocketdock να αφαιρέσεις εικονίδια;Απλά τικάρεις πάνω τους και τα σπρωχνεις προς τα έξω (από το dock..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 5, 2013 #174 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Ναι οκ απλα ειχε κολλησει πριν και δεν τα αφαιρούσε..ειχα ξεχασει να ξετσεκάρω μια ρυθμιση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTiC Απρίλιος 6, 2013 #175 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 9, 2013 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Παιδια αξιζει να το περασω και εγω? Οσες φορες εχω δοκιμασει τετοια tweak καταληγω να καθυστερω τον υπολογιστη μου. Εχω διαβασει πως οταν πας να το εγκαταστησεις σε ρωταει αν θες portable installation. Επειδη εγω χρησιμοποιω μονο portable εφαρμογες, δεν πιστευω να αντιγραφει και αλλα αρχεια και εγραφες περα απο τον φοητο φακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 10, 2013 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 και το τελικο!!!!http://img812.imageshack.us/img812/2782/13557094.png' alt='13557094.png'> Uploaded with ImageShack.us Γνωριζει καποιος να μου πει ποια ειναι τα skin για cpu/gpu κτλ ?(ολη η αριστερη μερια δηλαδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 23, 2013 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 κατι παει να γινει θα δειξει παντως !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 25, 2013 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Γνωριζει καποιος να μου πει ποια ειναι τα skin για cpu/gpu κτλ ?(ολη η αριστερη μερια δηλαδη) Ναι και μενα με ενδιαφερει ολη η αριστερη μερια, οπως και να μαθω ποιο ειναι το dock αυτης της εικονας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 26, 2013 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 ενα τροποποιημενο με omnimo 5 !!! Asus Blue Power !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts