panos_ Ιούνιος 29, 2013 #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Έχει να κάνει και με το ποιό skin χρησιμοποιείς.Ίσως θέλει να κάνεις edit το ini του skin και να του "πείς" από ποιόν sensor να παίρνει την αντίστοιχη ένδειξη.Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο open hardware monitor που χρησιμοποιώ εγώ.καλησπερα είναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με σκινς και θα ηθελα βοήθεια στο πως να μετονομασω τα πχ music σε μουσικη ? και πως να βαλω εικονιδια μεσα στο σκιν m .το σκιν που εχω κατεβασει λεγετε ironman Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Ιούλιος 30, 2013 #182 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 Κάνε δεξί κλίκ->edit skin πάνω στο skin που θές να επεξεργαστείς.Λογικά κάπου θα γράφει title ή text=music.Εσύ το αλλάζεις σε μουσική.Για τα εικονίδια θα έχει κάποιο path που αντιστοιχεί στο κατάλληλο εικονίδιο.Προσοχή στις διαστάσεις του.Αν έβαζες ένα Link του skin ή το αρχείο ini ίσως να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Νοέμβριος 7, 2013 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 εγω δυσκολευομαι που ειναι η μπαρα που παταω πανω στο rainmeter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Νοέμβριος 4, 2014 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το rainmeter!Βρήκα ένα skin το οποίο διαβάζει την έξοδο ήχου και αναλόγως κινείται! είναι αυτό!Δουλεύει μια χαρα αλλά το θέμα είναι ότι αν βλεπω κατι με το vlc, την στιγμή που θα κλείσω το vlc το συγκεκριμένο skin κολλάει και ακουγεται ενας ήχος απο τα ηχεία, τύπου buzz θα το χαρακτήριζα!Ο developer του skin δεν έχει ιδέα απο που μπορει να προέρχεται!Το ίδιο μου συνέβει και με άλλο skin ίδιας νοοτροπίας, αυτο εδώ.Άρα υποθέτω κάτι άλλο φταίει!Εχω δοκιμάσει να πειράξω άπειρες ρυθμίσεις..Any ideas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 10, 2014 Author #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Το κάνει και σε εμένα που το δοκίμασα δεν μπόρεσα να βρω κάτι για την ώρα το ψάχνω…. Πάντως εμένα στο vlc δεν το έκανε αλλα σε όλα τα άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Νοέμβριος 10, 2014 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Μετά απο ψάξιμο, κατέληξα (χωρίς να είμαι σίγουρος!) οτι μάλλον φταίει το Audiolevel.dllΤο οποίο όμως είναι ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση!Άρα μάλλον δεν είναι στο χέρι μου να κάνω κάτι!Anyway, κρίμα γιατι είναι ωραίο και ψαρωτικό skin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 13, 2016 #187 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 Ξυπνάω το θέμα μετά από πολύ καιρό για μια ερώτηση. Σας έχει κολλήσει κι εσάς ο καιρός;; Δεν ανανεώνει σε 2 skins που έχω, ενώ πριν μου έπαιζε.. δεν είναι περίεργο;; Έχουν κολλήσει 1-2 μέρες τώρα και βλέπω μόνο το κυκλάκι που υποδηλώνει τους βαθμούς κελσίου... (genteel, raleway) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2016 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Λογικα φταιει το γεγονος οτι κολλησε o provider. Γιατι σε 2-3 διαφορετικα skins με ιδιο provider, γινεται το ιδιο ακριβως. Σε ενα αλλο που ειχα βρει, δειχνει τον καιρο, αλλα ηταν αθλιο το skin Το παρατηρω τακτικα να εχει προβλημα. Πχ βραδια μετα τις 10 συνηθως, ειναι dead ο καιρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 14, 2016 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 βρήκα στο reddit πληροφορίες ότι άλλαξε το link του xml το weather.com.. εγώ έβαλα και τρίτο (Flat Blurry) και δεν παίζει κι αυτό.. πρέπει να βγάλουν updates με τα λινκ αλλαγμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2016 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Μπορεις να μου στειλεις το link το κιανουριο; Ισως δοκιμασω απο το εκαστοτε skin να το αλλαξω μεσα απο το ΤΧΤ αρχειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 14, 2016 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Και εμένα δε παίζει ο καιρός από το Light 1.0 αλλά αυτό συμβαίνει μερικούς μήνες. Του έγραψα να το κοιτάξει αλλά μάλλον με έγραψε και αυτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2016 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Εμενα το σκιν ειναι το "wisp" , εχουν ολα τον ιδιο provider , αμα αλλαξε λινκ , αυτο συμβαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 14, 2016 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 πριν 15 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μπορεις να μου στειλεις το link το κιανουριο; Ισως δοκιμασω απο το εκαστοτε skin να το αλλαξω μεσα απο το ΤΧΤ αρχειο. Εδώ το βρήκα ότι άλλαξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2016 #194 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Δε γινοταν χειροκινητα και μολις ειδα οτι εχει γινει update το skin για να χρησιμοποιει το νεο xml. Για τσεκαρε μηπως υπαρχει κατι για το δικο σου μεσω deviantart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 14, 2016 #195 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 Δε βάζεις ποιο έχεις να το βάλω κι εγώ γιατί βαριέμαι να ψάχνω;; Ένα απλό θέλω απλά να λέει τη θερμοκρασία. Όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό! το κάνω κι edit μετά εγώ αν θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2016 #196 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2016 (edited) Το Wisp εχω. Mικρο δε θα το ελεγα παντως Αλλα ουτε και μεγαλο. Μπορεις να βαλεις το σκιν , να μη βαλεις το layout, και να παρεις το weather widget. Τη ρυθμιση την κανεις μεσα απο ενα "config" widgetακι που εχει. Εκει μπορει να σου εμφανισει ολα τα υποwidget του, αλλα μπορεις να τα αφαιρεσεις καλλιστα. (εκει που σου λεω μετα απο 2-3 βηματα ρυθμιζεις τον κωδικο καιρου και αν θες C ή F ). Οριστε και φωτο Έγινε επεξεργασία Μάϊος 14, 2016 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 19, 2016 #197 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 (edited) Βρήκα χρόνο κι ασχολήθηκα για την αλλαγή του καιρού ώστε να παίζει. Εδώ λοιπόν: So all you have to do is open the skin .ini file for your weather, and find the WebParser parent measure(s) that have a URL option looking something like this: ψάχνουμε μέσα στο .ini αυτή τη γραμμούλα: URL=http://xml.weather.com/weather/local/#Location#?cc=*&unit=#Unit#&dayf=1 κι αντικαθιστούμε το λινκ με αυτό: https://wxdata.weather.com/wxdata/weather/local/ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2016 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 19, 2016 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 Δεν δουλευουν ολα το ιδιο , αρκετα ομως ειναι με αυτο τον τροπο Παντως εμενα το wisp πλεον ειναι κομπλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 5, 2016 #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2016 Έχουμε κάνα καιρό που να παίζει και να δείχνει λίγα πράγματα; Minimal φάση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 5, 2016 #200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος Delijohn έγραψε: Έχουμε κάνα καιρό που να παίζει και να δείχνει λίγα πράγματα; Minimal φάση.. http://drosah.deviantart.com/art/Mirai-Plus-Rainmeter-Skin-1-0-571227617 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό με μερικές δικές μου παραμετροποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts