saijzo Ιούνιος 17, 2012 #141 Ιούνιος 17, 2012 Έχει να κάνει και με το ποιό skin χρησιμοποιείς.Ίσως θέλει να κάνεις edit το ini του skin και να του "πείς" από ποιόν sensor να παίρνει την αντίστοιχη ένδειξη.Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο open hardware monitor που χρησιμοποιώ εγώ.
PetranEVO Σεπτέμβριος 16, 2012 #143 Σεπτέμβριος 16, 2012 Να πω και εγώ μία γνώμη ,καθώς είμαι παλιός χρήστης του Rainmeter,σε σύγκριση με άλλα προγράματα είναι πιο καλό πιο γρήγορο και όχι τόσο απαιτιτικό όσο για ρυθμίσεις προχωρημένων έχει πάρα πολλά πράγματα να πειράξεις όσοι ασχοληθούν μαζί του δεν θα βγούν χαμένοι .
Incredible Σεπτέμβριος 17, 2012 #144 Σεπτέμβριος 17, 2012 Να 'μαι κι εγώ, αν και σε ημιτελή κατάσταση ακόμη.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως θα κάνω το widget οπυ δείχνει τα στοιχεία για την ram, cpu κλπ να μου δείχνει και τους 6 πυρήνες του επεξεργαστή αντι για τους δύο που δείχνει τώρα (ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που να κάνει αυτή τη δουλειά, δεν έχω πρόβλημα). Επίσης, θα ήθελα να προτείνετε widget για rss feeds, στο οποίο όμως να μπορώ να βάλω εγώ όποιες και όσες πηγές θέλω. Thanks in advance πολύ ωραίο σκιν! από που μπορώ να το κατεβάσω;
vasmeister Σεπτέμβριος 18, 2012 #145 Σεπτέμβριος 18, 2012 Αυτό είναι το Dekstop μου!!! Δοκιμάζω διάφορα skins. Το ανεμιστηράκι κάτω αριστερά γυρνάει απλά δεν είναι βίντεο για να φανεί!
Incredible Σεπτέμβριος 18, 2012 #146 Σεπτέμβριος 18, 2012 παιδιά από το πρώτο link που δίνεται στο πρώτο ποστ δεν μπορώ να κατεβάσω skins (δεν βρίσκω τον τρόπο) και των άλλων δύο δεν μου αρέσουν! τί γίνεται; για πείτε κανένα site ακόμα!
vasmeister Σεπτέμβριος 18, 2012 #147 Σεπτέμβριος 18, 2012 HUD Digital Rainmeter - Ανοιξέ το με google chrome για να κάνεις μετάφραση στα Αγγλικά. Είναι από τα καλύτερα site που περιέχουν όμορφα skins.
jefm Σεπτέμβριος 19, 2012 #148 Σεπτέμβριος 19, 2012 Καλήμερα, ξέρει κανείς αν υποστηρίζει ή αν θα βγει και για τα win 8?
vasmeister Σεπτέμβριος 19, 2012 #149 Σεπτέμβριος 19, 2012 Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Το έχω δοκιμάσει σε 32bit xp,vista w7 και παίζει τέλεια. Τώρα επειδή δεν γνωρίζω κάτι για τα 8άρια, όποιος μπορεί να πεί.
rafail1994 Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #150 Σεπτέμβριος 19, 2012 παιδιά από το πρώτο link που δίνεται στο πρώτο ποστ δεν μπορώ να κατεβάσω skins (δεν βρίσκω τον τρόπο) και των άλλων δύο δεν μου αρέσουν! τί γίνεται; για πείτε κανένα site ακόμα! Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι λίγο περίεργη σε κάποια skin δίνει link για να τα κατεβάσεις και σε άλλα πρέπει να τα ψάξεις μόνος σου Καλήμερα, ξέρει κανείς αν υποστηρίζει ή αν θα βγει και για τα win 8?Με την τελευταία έκδοση μπορείς να την βάλεις και σε windows 8
vasmeister Σεπτέμβριος 20, 2012 #151 Σεπτέμβριος 20, 2012 Άλλο 1 site που βρήκα επειδή μ'αρέσει αρκετά το rainmeter Rainmeter
istrios Σεπτέμβριος 26, 2012 #152 Σεπτέμβριος 26, 2012 Πολύ καλός ο οδηγός...έφαγα κόλλημα εδώ και δύο ημέρες τώρα. Προσπαθώ να φτιάξω κάτι αλλά γενικά υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά?...κάνω κάτι λάθος όταν κάνω edit τ αρχεία ώστε να βάλω Ελληνικά ή άδικος κόπος?..δεν τα υποστηρίζει?
Telumetar Οκτώβριος 24, 2012 #154 Οκτώβριος 24, 2012 (edited) συγνώμη να κανω μια ερώτηση; υπάρχουν έτοιμα docks για τις εφαρμογές που τρέχουμε; περα απο το τροπο που έδειξε ο [MENTION=16541]rafail1994[/MENTION] (launcher )για να φτιάχνουμε τα δικά μας; Κι αν ναι που; Ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2012 από Telumetar
Telumetar Οκτώβριος 25, 2012 #155 Οκτώβριος 25, 2012 Καμια αγαπη!Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
zampONakiaskiou Οκτώβριος 25, 2012 #156 Οκτώβριος 25, 2012 [MENTION=17766]Telumetar[/MENTION]Κάτι σαν κι αυτά εννοείς; Browsing System Monitoring on deviantART
Telumetar Οκτώβριος 25, 2012 #157 Οκτώβριος 25, 2012 Ναι!Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Telumetar Οκτώβριος 26, 2012 #158 Οκτώβριος 26, 2012 την μπαρα εκκινησης των windows την εχετε ξεφορτωθεί απλά κανοντας την Hide ή εχετε παίξει με shell ?
zampONakiaskiou Οκτώβριος 26, 2012 #159 Οκτώβριος 26, 2012 Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο shell αλλά τη λειτουργικότητα της οriginal taskbar δεν την είδα πουθενά.. Δε ξέρω βέβαια αν εννοείς ένα εντελώς διαφορετικό shell (litestep,bblean κτλ) ή κάποια παράμετρος του rainmeter για να την εξαφανίσεις... Υπάρχουν skin που αναπαράγουν όλα όσα κάνει η taskbar, αλλά μετά από λίγο σταματά να είναι λειτουργικό το όλο θέμα... Εάν έχεις wide μονιτορ (φαντάζομαι η πλειοψηφία έχει...) παίξε με την taskbar στα αριστερά στο autohide!M εχει βολέψει αφάνταστα. Γενικά την taskbar την έχω ή πάνω (σαν tabs) ή αριστερά στο autohide.
Telumetar Οκτώβριος 26, 2012 #160 Οκτώβριος 26, 2012 (edited) το θεμα ειναι οτι οπου κ να παει η μπαρα με autohide υπάρχει μια μικρη γαλαζια γραμμή οπου κι αν γινει autohide....τωρα ποια προγράμματα εχεις κατα νου που την κανουν πληρως hide ? D:Eπίσης εχω το εξης θεματάκι .Οποτεδήποτε ανοίξω ενα browser (ειτε mozzila ειτε firefox) ή κάποιο πρόγραμμα τύπου word / excel κλπ ,αντι να μου ανοίξει το ήδη υπάρχον μου ξεκινάει καινούργιο έγγραφο / παράθυρο ...wtf is wrong D: skin : RAZOR by minhtimatrix Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2012 από Telumetar
Recommended Posts