Δημοφιλής Δημοσίευση rafail1994 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 (edited) Καλησπέρα σκεφτικά να κάνω έναν οδηγό βήμα βήμα πως θα ομορφύνουμε τον desktop μας με το πρόγραμμα rainmeter. Aς αρχίσουμε… Πρώτα πρώτα κατεβάζουμε το rainmeter από εδώ. Επιλεγούμε την έκδοση τον bit (32bit,64bit) που έχουν τα windows και το κατεβάζουμε Αφού κατεβάσουμε την εγκατάσταση την τρέχουμε και ακλουθούμε της φωτογραφίες που ακολούθουν παρακάτω Μετά το τέλος της εγκατάστασης ξεκινά αυτόματα το rainmeterκαι έχουμε αυτό την επιφάνια εργασίας Πατάμε δεξί κλικ επάνω στο μαύρο πλαίσιο και close ckin για να το βγάλουμε και να προσθέσουμε το δικό μας skin. Αφού βγάλουμε όλα τα skin που είχαν εμφανιστεί κατά το τέλος της εγκατάστασης μπαίνουμε σε κάποιες ιστοσελίδες <<Αναφέρω παρακάτω κάποιες>> ώστε να βρούμε τα skins που μας αρέσουν και να τα βάλουμε. 1) customize.org 2) skinbase.org 3) deviantart.com Και όποιος γνωρίζει και άλλες ας μου στείλει πμ για να προσθέσω. Μπαίνουμε σε μια σελίδα από της προτεινόμενες παραπάνω και αφού βρούμε το skin που μας αρέσει το κατεβάζουμε και το βάζουμε π.χ στην επιφάνεια εργασία μας. Μετά ανοίγουμε το rar αρχείο που έχουμε κατεβάσει και το κάνουμε extract στο C:\Documents and Settings\Όνομα χρηστή\Τα έγγραφά μου\Rainmeter\Skins Αφού τελειώσει η εξαγωγή των αρχείων κλίνουμε το rainmeter και το ξανά ξεκινάμε Πηγαίνουμε κάτω στην μπάρα και πατάμε δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο του rainmeter -- >>configs και ψάχνουμε τον φάκελο με το όνομα που είχε το skin που κατεβάσαμε στην δική μου περίπτωση είναι το flat Βλέπουμε και στην παραπάνω εικόνα ότι μέσα στο black περιέχει τα skins. Αφού επιλέξουμε το skinπου θέλουμε πατάμε επάνω του όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία ώστε να μας το εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε και τα υπόλοιπα skins που περιέχει ο φάκελος flat. Και για να πάμε και λίγο παραπέρα στο να αλλάζουμε το χρώμα του ρολογιού που προσθέσαμε παραπάνω στην επιφάνεια εργασίας.Λοιπόν πατάμε δεξί κλικ επάνω στο skin μας και μετά edit skin Θα μας ανοίξει το σημειωματάριο με της εντολές.Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα του ρολογιού μαζί με την ημερομηνία όποτε ψάχνουμε να βρούμε το ((MeterTime, MeterSeconds, MeterAMPM, MeterDayNumber, MeterMonthName, MeterDayName)) όπου είναι μέσα σε < [] >. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι το FontColor ώστε να αλλάξουμε το χρώμα Μπαίνουμε σε αυτήν ColorPicker.com : Quick Online Color Picker Tool την ιστοσελίδα και ψάχνουμε να βρούμε το χρώμα που θέλουμε να βάλουμε. Αφού βρούμε το χρώμα που μας αρέσει βλέπουμε επάνω έναν κωδικό τον περνούμε και τον βάζουμε στο FontColor της κάθε κατηγορίας ((MeterTime, MeterSeconds, MeterAMPM, MeterDayNumber, MeterMonthName, MeterDayName)) για να έχουν όλα ένα χρώμα αν δεν θέλουμε μπορούμε να μην βάλουμε σε κάποια. Αφού βάλουμε τον κωδικό σε όλες της κατηγορίες ((MeterTime, MeterSeconds, MeterAMPM, MeterDayNumber, MeterMonthName, MeterDayName)) πηγαίνουμε κάτω στο taskbar και πατάμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του rainmeter και refresh all και μετά βλέπουμε ότι το ρολόι μας έχει αλλάξει χρώμα. Πάμε να δούμε τώρα πως μπορούμε να προσθέσουμε τον καιρό. Μπαίνουμε σε μια από της ιστοσελίδες που έχω βάλει παραπάνω και κατεβάζουμε ένα weather skin .Εγώ θα δήξω πως βάζουμε αυτό το skin και τα αλλά δεν διαφέρουν ο ίδιος τρόπος είναι απλά μπορεί να το έχουν σε άλλο μέρος.Το κατεβάζουμε κάνουμε extract και το προσθέτουμε το skin στην επιφάνεια εργασίας πατάμε δεξί κλικ και edit skin.Και ψάχνουμε να βρούμε την ιστοσελίδα όπου κατεβάζει τον καιρό στην περίπτωση μας είναι το weather.com Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα και ψάχνουμε να βρούμε την πόλη που θέλουμε να βάλουμε για να βλέπουμε τον καιρό. Εγώ θέλω να βάλω την Θεσσαλονίκη όποτε την βρίσκω πατώ επάνω της και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Βλέπουμε ότι δεν είναι σε βαθμούς C όποτε πατάμε επάνω δεξιά να μας τους βγάλει σε βαθμούς C. Μετά περνούμε τον κωδικό που μας έχει επάνω στο Url χωρείς το <+> Κάνουμε πάλη edit skin εάν το κλίσαμε πριν και ψάχνουμε να βρούμε το << Location>> αφού το βρούμε περνούμε τον κωδικό που κάναμε copy πριν και τον βάζουμε μετά το <=> κάνουμε refresh all και έχουμε έτυμο το skin με τον καιρό Αυτά για την ώρα λίγο λίγο θα προσθέτω και αλλά. Και μια παρατήρηση Η αντιγραφή και συνεπώς η οικειοποίηση της δουλειάς κάποιου άλλου χωρίς προηγούμενης συνεννόησης θεωρείτε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2010 από rafail1994 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Νοέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Πολυ καλός ο οδηγός. Οσοι ακομα εχουν γνωσεις επι του θεματος μπορουν να βαλουν εδω τις αποψεις και εμπειριες τους.Keep Up The Good Work!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 (edited) Ναι ας βάλουν και εγώ θα τα προσθέτω στον οδηγό <<Φυσικά θα γράψω και ποιοι συμμετείχαν>> Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2010 από rafail1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 1, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Πρόσθεσα και πως βάζουμε τον καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Πολύ καλός ο οδηγός φίλε μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 1, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Πολύ ωραίο wallpaper και τα skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 (edited) Μπορεις να εχεις ολες τις μεταβλητες απο τα skins σε ενα αρχειο και να το καλεις στην αρχη του κωδικα ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να ψαχνεις για να αλλαξεις κατι.Π.χ στην αρχη του καθε skin[Variables]@include=#SKINSPATH#theme/Variables.incκαλει το αρχειο variables.inc απο τον φακελο theme (ετσι εχω ονομασει τον φακελο με τα skins που εφτιαξα στο documents/ranimeter/skins)variables.inc[Variables];διαφορετικο update speed αναλογα τα skins για μικροτερο cpu loadupdate1=1000update2=10000WeatherCode=GRXX0019Unit=c;Tα links απο τα rss μουGoogle=http://********************RSS1=http://www.thelab.gr/external.php?type=rss2&forumids=6RSS2=http://***************RSS3=http://************Atom=http://Substitute="&":"&",""":"","&Quot;":"","<br>":"","![CDATA[":"","]]":"","...":"","<":"",">":"","/PRE>":"","PRE>":"","<":""SubstituteLink="&":"&","<![CDATA[":"","]]>":""TwitUser=******Pass=******Drive1=CDrive2=EDrive3=FmonitorH=1080NewsW=400NetworkMaxDownload=1000000NetworkMaxUpload=500000;Για να εχουν ολα τα skins ομοιομορφα χρωματα και fontsfontColor.Text=255, 255, 255, 160FontEffectColor=0, 0, 0graph.line1=255, 255, 255, 100graph.line2=68, 137, 201, 100bar.color=68, 137, 201, 100border.color=255, 255, 255, 100HoverColor=68, 137, 201, 100FontName=TahomaFontHeight=8AntiAlias=1Ετσι στο καθε skin αρκει να βαλεις το ονομα της καθε μεταβλητης και αυτοματα καλει την αξια της απο το variables.incUpdate=#update1#FontColor=#fontColor.Text#FontSize=#FontHeight#FontFace=#FontName# Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2010 από Astakos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 1, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Σωστό και αυτό σκεφτικά να το βάλω αλλά λέω μήπως μπερδέψω αυτούς που αρχίζουν τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Επιτελους!!! Μια φορα καταφερα λιγα πραγματα και παλι χαλια τα εκρινα!!!Thx filoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 1, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Επιτελους!!! Μια φορα καταφερα λιγα πραγματα και παλι χαλια τα εκρινα!!!Thx filoc! Για ανέβασε foto να το κρίνουμε και εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 1, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Μιλαω για μηνες τωρα.... Δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Πολυ καιρο τωρα ηθελα να παιξω με αυτο αλλα βαριομουν το διαβασμα/ψαξιμο. Να σαι καλα Raf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Stickied. Ευχαριστούμε για τον οδηγό rafail1994:) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 2, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Stickied. Ευχαριστούμε για τον οδηγό rafail1994:) Χαίρομαι που σας άρεσε .Τώρα ετοιμάζω πως να αλλάζουμε την γραμματοσειρά στα skins το τελειώνω και το ανεβάζω μέσα στο σαββατοκύριακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Δεκέμβριος 2, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ με τον οδηγό σου τα κατάφερα όλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 2, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Ας αφησω καπου εδω το RSS skin που εφτιαξα μηπως το χρειαζεται καποιος.Ειναι rss gadget 10 γραμμων με δυνατοτητα να κλικαρουμε την ειδηση και να ανοιγει στον browser μας.Αν δε δουλεψει με καποιο site χρειαζεται να παιξετε με το codepage ή με substitute/substitute link.(Με τον λαμπη παντως δουλευει μια χαρα.)[Variables]@include=#SKINSPATH#theme/Variables.incLineHeight=14[Rainmeter]DynamicWindowSize=1Update=#update2#[MeasureRSS1]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=#RSS1#RegExp="(?siU)<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>.*<title>(.*)</title>.*<link>(.*)</link>.*<item>"Substitute=#Substitute#UpdateRate=900StringIndex=1Debug=1CodePage=1253[MeasureRSS1Link]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=2[MeasureRSS1Item1]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=3[MeasureRSS1Link1]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=4[MeasureRSS1Item2]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=5[MeasureRSS1Link2]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=6[MeasureRSS1Item3]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=7[MeasureRSS1Link3]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=8[MeasureRSS1Item4]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=9[MeasureRSS1Link4]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=10[MeasureRSS1Item5]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=11[MeasureRSS1Link5]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=12[MeasureRSS1Item6]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=13[MeasureRSS1Link6]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=14[MeasureRSS1Item7]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=15[MeasureRSS1Link7]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=16[MeasureRSS1Item8]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=17[MeasureRSS1Link8]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=18[MeasureRSS1Item9]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=19[MeasureRSS1Link9]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=20[MeasureRSS1Item10]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=21[MeasureRSS1Link10]Measure=PluginPlugin=Plugins\WebParser.dllURL=[MeasureRSS1]Substitute=#Substitute#StringIndex=22[DIVIDER2]Meter=ImageW=290H=1X=5Y=(#LineHeight#+5)SolidColor=#FontColor.Text#[MeterRSS1Title]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1X=5Y=5W=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=BOLDFontColor=#fontColor.Text#StringEffect=SHADOWFontEffectColor=#FontEffectColor#LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover1][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover1][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item1]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item1X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link1]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover2][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover2][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item2]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item2X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link2]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover3][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover3][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item3]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item3X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link3]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover4][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover4][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item4]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item4X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link4]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover5][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover5][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item5]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item5X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link5]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover6][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover6][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item6]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item6X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link6]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover7][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover7][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item7]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item7X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link7]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover8][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover8][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item8]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item8X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link8]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover9][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover9][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item9]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item9X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link9]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover10][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover10][!RainmeterRedraw][MeterRSS1Item10]Meter=StringMeasureName=MeasureRSS1Item10X=5Y=RW=#NewsW#H=#LineHeight#ClipString=1StringStyle=NORMALFontFace=#FontName#FontSize=#FontHeight#FontColor=#FontColor.Text#antialias=1LeftMouseDownAction=[MeasureRSS1Link10]MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeter MeterHover11][!RainmeterRedraw]MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeter MeterHover11][!RainmeterRedraw][MeterHover1]Meter=ImageX=5Y=6W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover2]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover3]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*2+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover4]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*3+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover5]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*4+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover6]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*5+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover7]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*6+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover8]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*7+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover9]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*8+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover10]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*9+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1[MeterHover11]Meter=ImageX=5Y=(#LineHeight#*10+7)W=#NewsW#H=#LineHeight#SolidColor=#HoverColor#Hidden=1Για να δουλεψει χρειαζεται τον variables.inc που ανεφερα μερικα post πιο πανω.Εναλλακτικα βαζετε τα variables στην αρχη του skin.Pic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Δεκέμβριος 2, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ρε παιδια μια ερωτηση!! υπαρχει gadget στο rain meter που να δειχνει θερμοκρασια cpu - gpu? εννοειται φανταζομαι θα πρεπει να τρεχει κανενα coretemp η hwmon στο background. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 2, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Για cpu χιλιαδες..Για gpu αν στην δειχνει το speedfan μπορω να σου γραψω τον κωδικα.Ειναι πολυ απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 2, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Για cpu χιλιαδες..Για gpu αν στην δειχνει το speedfan μπορω να σου γραψω τον κωδικα.Ειναι πολυ απλο.Με ενδιαφέρει και έμενα.......Προσπάθησα να το κάνω και κάθε φορά μου βγάζει πρόβλημα και δεν μου εμφανίζει σωστά την θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 2, 2010 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 (edited) Παρακατω ειναι το μερος του κωδικα του cpu skin μου που μετραει core temp μεσω speedfan.Απλα ανοιγεις speedfan και μετρας με την σειρα ποιο ειναι το temp που σε ενδιαφερειΣτο παρακατω παραδειγμα ειναι το 9 και θετω SpeedFanNumber=9 trial and error.. (δυστηχως στην ati μου το speedfan δεν βρισκει τον σενσορα της)[MeasureSpeedTemp0]Measure=PluginPlugin=Plugins/SpeedFanPlugin.dllSpeedFanType=TEMPERATURESpeedFanNumber=9[l.temper]Meter=STRINGMeasureName=MeasureSpeedTemp0X=185Y=0rStringAlign=RIGHTFontColor=#fontColor.Text#FontSize=#FontHeight#FontFace=#FontName#StringStyle=BOLDStringEffect=SHADOWFontEffectColor=#FontEffectColor#AntiAlias=1PostFix="°C"Επισης μπορει να μετραει τα rpm απο τα fansΠ.χ για το psu fan[MeasureSpeedFan0]Measure=PluginPlugin=Plugins/SpeedFanPlugin.dllSpeedFanType=FANSpeedFanNumber=6[Fan]Meter=STRINGFontColor=#fontColor.Text#FontSize=#FontHeight#FontFace=#FontName#StringStyle=BOLDStringEffect=SHADOWFontEffectColor=#FontEffectColor#AntiAlias=1Text="PSU :"[Fan%1]X=80Meter=STRINGMeasureName=MeasureSpeedFan0StringAlign=RIGHTFontColor=#fontColor.Text#FontSize=#FontHeight#FontFace=#FontName#FontEffectColor=#FontEffectColor#AntiAlias=1Text="%1 rpm" Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2010 από Astakos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts