Jump to content

αγορά αποκωδικοποιητή για digea

patirgerasimos

Recommended Posts

Xαζή ερώτηση: Ματρόσκες σε CRT τηλεόραση με κάποιον από τους παραπάνω αποκωδικοποιητές, παίζουν; Καλά;

παιζουν.το καλα ειναι υποκειμενικο!!αν προηγουμενως εχεις στο σαλονι την 50αρα και εχεις την "μικρη" στο δωματιο οχι δεν ειναι καλα!!:p:hehe: οσο μπορουν να παιξουν το παιζουν. το lifeview δεν παιζει ηχο στις ματροσκες με dts ηχο γιατι δεν εχει παρει τα δικαιωματα αναπαραγωγης. αν βαλετε ομοαξωνικο ομως παιζει!:)

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω ότι θα χρειαστώ μια βοήθεια γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα...

Χρειάζομαι έναν αποκωδικοποιητή για μια CRT 21" των δικών μου. Η τηλεόραση είναι σε κουζίνα (στο σαλόνι υπάρχει καλή 16:9), οπότε δεν υπάρχει θέμα αναβαθμισής της ή λόγος για να δώσω πολλά λεφτά για αποκωδικοποιητή.

Πρέπει να παίζει από στικάκι τους κλασικούς τύπους αρχείων βίντεο του "εμπορίου" (avi, x264, h264, mkv) χωρίς προβλήματα (πχ, με υπότιττλους, ήχο, κλπ).

Το τηλεκοντρόλ πρέπει να πιάνει εύκολα και το μηχανάκι γενικά να είναι γενικά αξιόπιστο.

Καμιά πρόταση; :flag:

Νομίζω ότι θα χρειαστώ μια βοήθεια γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα...

Χρειάζομαι έναν αποκωδικοποιητή για μια CRT 21" των δικών μου. Η τηλεόραση είναι σε κουζίνα (στο σαλόνι υπάρχει καλή 16:9), οπότε δεν υπάρχει θέμα αναβαθμισής της ή λόγος για να δώσω πολλά λεφτά για αποκωδικοποιητή.

Πρέπει να παίζει από στικάκι τους κλασικούς τύπους αρχείων βίντεο του "εμπορίου" (avi, x264, h264, mkv) χωρίς προβλήματα (πχ, με υπότιττλους, ήχο, κλπ).

Το τηλεκοντρόλ πρέπει να πιάνει εύκολα και το μηχανάκι γενικά να είναι γενικά αξιόπιστο.

Καμιά πρόταση; :flag:

o lifeview ειναι μια χαρα!τωρα εβαλα ενα ντοκιμαντερ στους δικους μου ματροσκα με υψηλο μπιτρειτ και dts και ακουγεται μοναχα ο ηχος-μουσικη και οχι η αφηγηση. να πω πως που και που κανει και κατι σπασιματα αλλα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο αρχειο!για τα 29ευρω αξιζει πιστευω!

χαμηλα ομως..δηλαδη μας αναγκαζουν να μπουμε σε εξτρα εξοδα χωρις κανενα ιδαιτερο λογο..και μην μου πειτε οτι θα πιανει καλυτερα γιατι εμενα που εχω καλη κεραια και καλωδιο πιανουν μπομπα

Ειδικα σε crt και αν εισαι πχ Αθηνα που εχει καλο σημα δεν υπαρχει καμια διαφορα.

Ο λογος που γινεται η μεταβαση ειναι για να χρησιμοποιηθουν οι συχνοτητες των αναλογικων αλλου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.