mixa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμητες.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Εχω ενα ασυρματο ανταπτορακι και συγκεκριμενα αυτο Link το οποιο πραγματι σε σχεση με ενα αλλο που ειχα εχει πιο διευρημενη εκταση ληψεων ασυρματων δικτυων.Ομως επειδη πλεον ο υπολογιστης μου βρισκεται ας πουμε σε ημιυπογειο δεν εχω σχεδον καθολου ληψεις και χρειαζεται με καποιο τροπο να βγαλω το ασυρματο ανταπτορακι καπου προς το μπαλκονι για να μπορω να πιανω τιποτα και πιο συγκεκριμενα ενα ελευθερο δημοτικο δικτυο.Η ερωτηση μου ειναι να επεκτεινω το καλωδιο που συνδεεται ο υπολογιστης με το ανταπτορακι (usb to mini usb) ετσι ωστε ολο το κουτακι να παει επανω προς το μπαλκονι η απλα να αφησω το ανταπτορακι μεσα και να επεκτεινω με ενα καλωδιο μονο την κεραια που συνδεεται και οποτε να βγει εξω μονο η κεραια?Η κεραια ειναι οπως θα δειτε και στο link που εδωσα περιπου σαν αυτες των router και οχι καμια απο τις περιεργες που μοιαζουν με των τηλεορασεων κατα καποιο τροπο.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Και τα δύο καλώδια έχουν περιορισμούς στο μήκος που μπορείς να τα τρέξεις, οπότε θεωρώ ότι δεν θα πετύχεις τίποτα.Μιλάς για ημιυπόγειο σε μπαλκόνι και θεωρώ πως θα είναι καμμιά 10αριά+ μέτρα.Πάρε καλύτερα ένα ασύρματο access point (ή router), βάλε το εκεί που θέλεις και μετά τράβα utp από αυτό μέχρι το πισί σου. (το utp τρέχει άνετα πολλές δεκάδες μέτρα χωρίς πρόβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.