Jump to content

ΑΓΟΡΑ κάρτας ~250 ευρώ.

papia dyths

Recommended Posts

'Εχω και εγω μια 5850 6μηνών ASUS (εγγύηση υπάρχει ) και ψηνομαι για μια 5970 ...(ακόμα ακριβούτσικη είναι η άτιμη ) αν θέλεις το συζητάμε με πρ.μήνυμα ..κατα τα άλλα μια χαρά την βρίσκω την 5850 ...είναι που με τρώει η τσέπη μου....

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
'Εχω και εγω μια 5850 6μηνών ASUS (εγγύηση υπάρχει ) και ψηνομαι για μια 5970 ...(ακόμα ακριβούτσικη είναι η άτιμη ) αν θέλεις το συζητάμε με πρ.μήνυμα ..κατα τα άλλα μια χαρά την βρίσκω την 5850 ...είναι που με τρώει η τσέπη μου....

εσενα, που σε τρωει η τσεπη σου, καλυτερα να περιμενεις την σειρα 69χχ...!!!

το κακο φιλε μου, ειναι οτι αν πας στην 6870 απο την 5850 που εχεις, θα απογοητευτεις!! :wall:

γιατι δεν θα δεις σοβαρη διαφορα! μην εισαι ανυπομονος....περιμενε την σειρα 69**!!

φίλε αν βρεις σε αυτά τα χρήματα GTX470 μην κοιτάξεις τίποτα άλλο, και καλο dx11 / tess , και όλα τα +++ που συνεπάγονται με το όνομα της nvidia (σταθεροί drivers,physX,twimtbp games,cuda κτλ, κτλ).

Προσωπικά έχω ati αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα από όλες τις πλευρές και δεν πρόκειται στη ζωή μου να ξαναπάρω αν δεν δω 1000000% καλό feedback.

P.S. Εγώ θα σου πρώτεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα που θα σκάσουν μύτη οι refreshed low/mid/high end nvidia κάρτες της σειράς 5ΧΧ μαζί με τις καινούριες ati μιας και θα υπάρξει price war μεταξύ τους και θα πέσουν και άλλο οι τιμές, 1-2 weeks only!

φίλε αν βρεις σε αυτά τα χρήματα GTX470 μην κοιτάξεις τίποτα άλλο, και καλο dx11 / tess , και όλα τα +++ που συνεπάγονται με το όνομα της nvidia (σταθεροί drivers,physX,twimtbp games,cuda κτλ, κτλ).

Προσωπικά έχω ati αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα από όλες τις πλευρές και δεν πρόκειται στη ζωή μου να ξαναπάρω αν δεν δω 1000000% καλό feedback.

P.S. Εγώ θα σου πρώτεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα που θα σκάσουν μύτη οι refreshed low/mid/high end nvidia κάρτες της σειράς 5ΧΧ μαζί με τις καινούριες ati μιας και θα υπάρξει price war μεταξύ τους και θα πέσουν και άλλο οι τιμές, 1-2 weeks only!

στο συστημα της υπογραφης σου βαρας μια 5970 και μας λες οτι βαρεθηκες την ΑΤΙ με την κορυφή που έχεις

Σε τι σε προβλημάτισε η 5970? μόνη της ενοώ οχι με άλλες μαζι και με μπερδέματα ...

στο συστημα της υπογραφης σου βαρας μια 5970 και μας λες οτι βαρεθηκες την ΑΤΙ με την κορυφή που έχεις

Σε τι σε προβλημάτισε η 5970? μόνη της ενοώ οχι με άλλες μαζι και με μπερδέματα ...

προσοχή ο κύριος είναι nvidia troll. το λέει και ο ίδιος :)

+ εάν κάποιος έχει προβλήματα με Hybrid tri fire, έχει μερίδιο ευθύνης....

έχω χρησιμοποιήσει 4870χ2, 4850 cf και 5870 και ετοιμάζομαι για cayman. τα προβλήματα driver είναι μύθος, μόνο στην αρχή της σειράς 4 υπήρχαν κάποια.

αντίθετα η nvidia έχει χοντρά προβλήματα με cpu usage (το ανεβάζει χωρίς λόγο και μπουκώνει το σύστημα) άσε που της τη χρωστάω για την 295, την είχα πάρει μόλις είχε βγει, ήμουν αναγκασμένος να κάνω disable τον ένα πυρήνα για τους πρώτους 2 μήνες, αλλιώς δεν έπαιζε τίποτα..... (και δεν ήταν μόνο η δικιά μου)

φυσικά στο συγκεκριμένο θέμα προτείνω 470 με custom cooling, γιατί είναι σε καλή τιμή και γιατί έχεις δυνατό cpu. Αλλά στοκ με τίποτα είναι σαν σκούπες στο θόρυβο! αν δεν βρεις κάτι τέτοιο 6870

Ξεκολληστε λιγο απο τον μυθο των πρασινων drivers!

ΤΗΕ BAD

1. Μεχρι στιγμης με 580 εχω ctds στο bc2 (oχι τοσο συχνα μεν αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν). Επισης με ενα πηρυνα χωρις vsync εχει stuttering!!!

2. Και εγω και ο Sebastian μας βγηκε η πιστη να setαρουμε το surround μιας και δεν καθοταν με τπτ. Τελικα με format εστρωσε.

3. PhysX ειπατε? Ας γελασω, framedrops & stuttering και δωρο ενα τρακτερ μαζι! Aαα και εναν μεγεθυντικο φακο δωρο επισης μπας και βρουμε καμια διαφορα στην εικονα...

THE GOOD

1. Το surround το οποιο τα σπαει και δουλευει ΑΨΟΓΑ με χωρις μουφοadaptors και επιτελους με vsync που κλειδωνει στα 60hz.

2. To panel το οποιο σου επιτρεπει να βαζεις ξεχωριστες ρυθμισεις σε καθε ενα .exe.

Οταν εχεις μια καρτα επανω και με τους drivers του cd να εισαι τα παιζεις ολα κομπλε! Οταν παιξουν 2/3 καρτες επανω εκει αρχιζουν τα προβληματα και σε ΑΤΙ και σε nVidia.

END OFF TOPIC

Χαιρετώ και πάλι!

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς κατέληξα σε αυτήν τελικα

MSI GTX470 Twin Frozr II (PCI-Express, GDDR5, 1280MB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Η κάρτα δουλεύει άψογα ,ίσως και περισσότερο απ'όσο νόμιζα (παίζει υπεράνετα με όλα στο τέρμα 1900Χ1200 Black Ops) . Είμαι πολύ ικανοποιημένος μεχρι στιγμής.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας, με βοηθήσατε πολύ.

Χαιρετώ και πάλι!

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς κατέληξα σε αυτήν τελικα

MSI GTX470 Twin Frozr II (PCI-Express, GDDR5, 1280MB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Η κάρτα δουλεύει άψογα ,ίσως και περισσότερο απ'όσο νόμιζα (παίζει υπεράνετα με όλα στο τέρμα 1900Χ1200 Black Ops) . Είμαι πολύ ικανοποιημένος μεχρι στιγμής.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας, με βοηθήσατε πολύ.

Καλοδούλευτη, νομίζω έκαναε πολύ καλή επιλογή

χωρις να θελω να μειωσω την καρτα, που πραγματικα ειναι πολυ καλη και δυνατη, σαν αγορα δεν τη θεωρω σωστη. η 6870 ειναι πιο φθηνη (40-50€ κατω) και σου δινει ιδιες και καλυτερες επιδοσεις, ενω ταυτοχρονα καταναλωνει λιγοτερο και ειναι πιο κρυα...!!!!

anyway, καλοδουλευτη..!!

χωρις να θελω να μειωσω την καρτα, που πραγματικα ειναι πολυ καλη και δυνατη, σαν αγορα δεν τη θεωρω σωστη. η 6870 ειναι πιο φθηνη (40-50€ κατω) και σου δινει ιδιες και καλυτερες επιδοσεις, ενω ταυτοχρονα καταναλωνει λιγοτερο και ειναι πιο κρυα...!!!!

anyway, καλοδουλευτη..!!

Η συγκεκριμένη έχει custom ψύκτρα (από τις καλύτερες) δεν είναι κοινή 470...

δεν έχει θόρυβο και δεν υπερθερμαίνεται, τα βασικά μειωνεκτήματα της 470 δηλαδή.

Το ότι εκλύει την ίδια ποσότητα θερμότητας με τη στανταρ 470 δεν παίζει ρόλο αν το κουτί έχει αξιοπρεπή ψύξη.

και εγώ pro-ati είμαι , περιμένω το cayman αλλά η συγκεκριμένη 470 αξίζει....

δεν έχει θόρυβο και δεν υπερθερμαίνεται, τα βασικά μειωνεκτήματα της 470 δηλαδή.

Το ότι εκλύει την ίδια ποσότητα θερμότητας με τη στανταρ 470 δεν παίζει ρόλο αν το κουτί έχει αξιοπρεπή ψύξη.

και εγώ pro-ati είμαι , περιμένω το cayman αλλά η συγκεκριμένη 470 αξίζει....

ωραια, τα λες! ομως εσυ αναφερεσαι μονο στο τελευταιο χαρακτηριστικο που ανεφερα!! δλδ την ψυξη. αξιζει αυτο μονο, εναντι των αλλων 3 χαρακτηριστικων? δλδ, διαφορα τιμης-καταναλωση-επιδοσεις?

επαναλαμβανω, δεν λεω οτι δεν ειναι καλη καρτα! ειναι μια χαρα, αλλα οταν με λιγοτερα χρηματα παιρνεις ιδιες -αν οχι καλυτερες- επιδοσεις, λιγοτερη καταναλωση και δροσερη καρτα, ε, νομιζω οτι καπου δεν ζυγιστηκε καλα το θεμα!!

επισης σωστη και η παρατηρηση του Μill..!!

τεσπα, ειπαμε..... καλοδουλευτη!!

Ρε παιδιά ο άνθρωπος την πήρε απο το πλαίσιο, εμείς του προτείναμε skroutz που τη βρίσκεις 240, όπου εκεί δεν συγκρίνεται σε price - performance...

δεδομένου ότι με αυτήν την ψύκτρα έχει άνετα τα 700-750 mghz, και χωρίς θόρυβο...

Τι να πω και εγω ρε παιδιά που τελικα πήρα την 5970 και δεν περίμενα τίποτα ...την θεορώ δε κορυφή και μαλλον για πολλύ ακόμα....αρχικα απο την 5850 δεν βλέπω και τεράστιες διαφορες αλλά μονο που βλέπεις τους 2 πυρίνες φτανει ....φτανει να πεις χαλάλη τα 560€ ?

ειναι αυτή Sapphire HD5970 SVGA (PCI-Express, 2GB, GDDR5)

Sapphire HD5970 SVGA (PCI-Express, 2GB, GDDR5) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

ρε συνάδελφε θέλεισ τη γνώμη μου?

πήγαινέ τη πίσω και πάρε πιστωτικό τώρα που προλαβαίνεις, ειλικρινά κρίμα τα χρήματά σου, σε 20 με 40 μέρες το πλαίσιο θα κάνει εκαθάριση και θα τις δεις στα 300 ευρώ....

χίλιες φορές να έπαιρνες μια 5850 ακόμα να έκανες cf ίδια απόδωση θα είχες....

Για να μην πω γιατί δεν πήρες 2 6870 να πάς 25% πάνω από την 5970.... και με 450 ευρώ μονο

άσε που ακόμα δεν έχουμε δει την 6970...

ακουσέ με γιατί σε κανα δυό μήνες σε βλέπω να την έχεις στα πωλητήρια μισή τιμή....

ΥΓ ήδη μεταχειρισμένες στα 3 κατοστάρικα τις βρίσκεις...

ρε συνάδελφε θέλεισ τη γνώμη μου?

πήγαινέ τη πίσω και πάρε πιστωτικό τώρα που προλαβαίνεις, ειλικρινά κρίμα τα χρήματά σου, σε 20 με 40 μέρες το πλαίσιο θα κάνει εκαθάριση και θα τις δεις στα 300 ευρώ....

χίλιες φορές να έπαιρνες μια 5850 ακόμα να έκανες cf ίδια απόδωση θα είχες....

Για να μην πω γιατί δεν πήρες 2 6870 να πάς 25% πάνω από την 5970.... και με 450 ευρώ μονο

άσε που ακόμα δεν έχουμε δει την 6970...

ακουσέ με γιατί σε κανα δυό μήνες σε βλέπω να την έχεις στα πωλητήρια μισή τιμή....

ΥΓ ήδη μεταχειρισμένες στα 3 κατοστάρικα τις βρίσκεις...

Σχετικά με την αγορά 2χ καρτών δεν ήθελα να μπλέξω με 2κάρτες drivers κ.λ.π οσο αφορά

την κάρτα αυτο που βλέπω ειναι οτι θα αργήσει τουλάχιστον ενα 3μηνο η ισάξια αντικαταστάτρια απο την ΑΤΙ (για την nvidia βλέπω να τρώει πολλα καρβελια να τη φτάσει ) προσεξε είπα ισάξια ...γιατι θα μου επιτρέψεις να πω οτι οι 68...σειρα ακόμα ειναι πίσω οπότε 5970 ...για κανα χρονάκο ακόμα και βλέπουμε..

ακούω απόψεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.