Jump to content

ΑΓΟΡΑ κάρτας ~250 ευρώ.

papia dyths

Recommended Posts

με την 5970 θα έχεις ακριβώς τα ίδια προβλήματα που έχει το cf, έιναι cf πάνω σε ένα pcb δεν αλλάζει κάτι. αυτή τη στιγμή έχεις crossfire...

ουσιαστικά έχεις 2 κάρτες στον υπολογιστή σου (με ένα gb η κάθε μια) και οι drivers 2 κάρτες βλέπουν...

η σειρά 6 δε έχει τρομακτική απόδωση στο cf κάτι που η σειρά 5 δεν έχει , δηλαδή 2 6850 ξεπερνούν την 5970 και χτυπάνε άνετα 2 5870, ενώ 2 6870 τις αφήνουν πολύ πίσω....

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
με την 5970 θα έχεις ακριβώς τα ίδια προβλήματα που έχει το cf, έιναι cf πάνω σε ένα pcb δεν αλλάζει κάτι. αυτή τη στιγμή έχεις crossfire...

ουσιαστικά έχεις 2 κάρτες στον υπολογιστή σου (με ένα gb η κάθε μια) και οι drivers 2 κάρτες βλέπουν...

η σειρά 6 δε έχει τρομακτική απόδωση στο cf κάτι που η σειρά 5 δεν έχει , δηλαδή 2 6850 ξεπερνούν την 5970 και χτυπάνε άνετα 2 5870, ενώ 2 6870 τις αφήνουν πολύ πίσω....

θα μου επιτρέψεις να εχω τελείως αντιθετη αποψη απο το μια 2πυρινη κάρτα μόνη της ( καλύτερο )

απο το 2 σε cf ( περισσότερα προβλήματα )

έχω δουλέψει στο παρελθόν 8800gts 320 sli, 9800gx2, 4870χ2, gtx295, 4850 cf, 260 sli. σε διαβαεβαιώνω είναι ακριβώς το ίδιο είτε σε μια κάρτα έιτε σε 2. πάρε και άλλες γνωμες...

θα μου επιτρέψεις να εχω τελείως αντιθετη αποψη απο το μια 2πυρινη κάρτα μόνη της ( καλύτερο )

απο το 2 σε cf ( περισσότερα προβλήματα )

Δεν ισχυει αυτο.

2χ5870 ειναι 10% πιο πανω απο την 5970 ακομα και στα ιδια ρολογια. Οτι θεμα εχεις με cf θα το εχεις και με 5970 και με 2χ5870.

Το μονο καλο ειναι οτι η 5970 ειναι φτηνοτερη και πιανει μια θυρα pcie.

Δεν ισχυει αυτο.

2χ5870 ειναι 10% πιο πανω απο την 5970 ακομα και στα ιδια ρολογια. Οτι θεμα εχεις με cf θα το εχεις και με 5970 και με 2χ5870.

Το μονο καλο ειναι οτι η 5970 ειναι φτηνοτερη και πιανει μια θυρα pcie.

Ρε παιδια και μονο με τη λογική οτι το σύστημα δεν επιβαρυνεται με δυο κάρτες οτι οι θερμοκρασίες του κουτιου κρατιούνται ποιο χαμηλά απο το να εχεις 2 αγγούρια μαζι ειναι θέμα. ...το 10% μας μάρανε τώρα ?

Ας πάρουν θέση και καποιοι φίλοι λαμπιτες που στο παρελθον φάγανε τα νιάτα τους με το cf....( drives κ.λ.π.)

Ας μετρήσουμε θερμοκρασίες με 2 μονές και με 1 διπύρηνη....

Για να τα βάλουμε κάτω ..και τελικά γεννάται και το εξης ερώτημα

Γιατι τρελένονται και βγάζουν τις 2 πυρηνες για να μην μας λίψει το cf με 4 πυρηνες ( δεν το νομιζω )

το βγάζουν

1)για τις μητρικές που δεν έχουν 2 θύρες pcie x 16

2)για λόγους μάρκετινγκ , ότι έχουν την καλύτερη κάρτα

3)για λόγους cf 4x

4)για λόγους συνολικής κατανάλλωσης ρεύματος (είναι πιο κάτω στη μία κάρτα) χώρου μέσα στο κουτί και συνολικής θερμοκρασίας

για τους driver Που λες ότι έφαγαν τα χρόνια τους, δεν αλλάζει κάτι αυτό σου εξηγούμε αν οι driver έχουν πρόβλημα με 2 5850 ή 2 5870 θα έχουν πρόβλημα και με την 5970, δεν γλιτώνεις τίποτα.

Αυτό που λέμε είναι ότι:

1)Η 5890 είναι καλή κάρτα, απλά την πλήρωσες χρυσάφι μια και σε 2 μήνες δεν θα κάνει παρά τα μισά (και αν).

2)επίσης με 2 5850 θα είχες τις ίδιες επιδόσεις, τα ίδια προβλήματα που έχεις με την 5970 όχι παραπάνω, και κόστος το 1/3

3)επίσης είναι λάθος να μπλέξει με 2 πυρίνες 7-8 μέρες πριν βγούν οι νέες 6970 που μπορεί να ξεπεράσουν την 5970 με βάση ένα αριθμό προβλέψεων.

4) ειδικά σε αυτό το mobo, γιατί να μην πάρεις μια 5850 ακόμα. Η γιατί όχι 2 68χχ ή γιατί να μην περιμένεις την 6970 να δεις τι λέει τελικά...

Εγώ δεν έχω κανένα όφελος από αυτά που σου λέω, απλά μήλισα γιατί θεώρησα ότι είναι κρίμα να δώσεις τα χρήματα σου έτσι... ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο....

"Εγώ δεν έχω κανένα όφελος από αυτά που σου λέω, απλά μήλισα γιατί θεώρησα ότι είναι κρίμα να δώσεις τα χρήματα σου έτσι... ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο...."

καλα το τι εχουμε δωσει ολοι μας και οτι οι διαφορες ειναι μικρες ...ειναι μεγαλο θεμα

ο γυιος μου εχει μια 250GTS και πάιζει τα πάντα

το μικροβιο που εχουμε ειναι ολη η ιστορία.......................

και κατι ακομα αν δηλαδη λέγαμε οτι η ολη δουλεια μου στοιχησε 250 € διαφορα ..ειναι ασχημη η 5970

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.