Jump to content

ΑΓΟΡΑ κάρτας ~250 ευρώ.

papia dyths

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι για αγορά κάρτας γραφικών.

Έψαξα καμποσες ώρες στο νετ και ομολογουμένως έχω μπερδευτεί . Με δεδομένο το budget ~200-250 ευρώ , ποια επιλογή είναι καλύτερη ?

Διάβασα πολύ θετικά σχόλια για GTX460 , ΑΤΙ 5850 , ΑΤΙ 6870 .

Η διαφορά στην τιμή τους είναι ελάχιστη και εντός ορίων που έχω θέσει. Διάβασα και το σχετικό άρθρο για την 6870 ωστόσο δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου.

Τι θα προτείνατε ?

*Σε περίπτωση που ρωτήσετε , το υπόλοιπο σύστημα δε το έχω συνθέσει ακόμα . Επίσης με ενδιαφέρει κυρίως το Call of duty black ops se 23'' οθόνη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Θα σου πρότεινα να αφήσεις την 460 για το λόγο ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες στα λευτά που διαθέτεις.

Προσώπικά θα πήγαινα με μια 5850, αλλα περίμενε να σου πούν και οι άλλοι συμφορουμίτες. ;)

Σε τη ανάλυση θα παίζεις;

εμμ. . Εκει που δεν θα κολλάει βασικά . Το ερώτημα είναι ποια κάρτα αποδίδει τα μέγιστα .. Και απο εκει και πέρα το ρυθμίζω αναλόγως. Να παίζει αξιοπρεπώς θέλω. Θα το δοκιμαζα και σε 1900*1200 για να απαντήσω στο ερώτημά σου

Η γνωμη μου ειναι να αφησεις εξω την HD5850 μιας και σημερα θεωρειται καρτα μιας γενιας πισω.

Τωρα για τις αλλες δυο επιλογες κοιτα μια και εδω Call of Duty: Black Ops Benchmarks - GeForce GTX 460 vs Radeon HD 6870 - The COD: Black Ops Benchmarks - Legit Reviews

Η γνωμη μου ειναι να αφησεις εξω την HD5850 μιας και σημερα θεωρειται καρτα μιας γενιας πισω.

Τωρα για τις αλλες δυο επιλογες κοιτα μια και εδω Call of Duty: Black Ops Benchmarks - GeForce GTX 460 vs Radeon HD 6870 - The COD: Black Ops Benchmarks - Legit Reviews

Μια γενιά πίσω αλλά οι επιδόσεις είναι στην κυριολεξία μόλις "ένα καρέ πίσω" (από την 6870), ενώ από κατανάλωση τις κερδίζει καθαρά και τις δύο καινούργιες. Να τα λέμε και αυτά . . . Με καμία 5850 μεταχείρα κοψοχρονιά, θα ήταν άσχημα?

Η γνώμη μου είναι, ναι θα είναι άσχημα γιατί πάντα τα top games είναι φτιαγμένα για τις καινούριες κάρτες και όταν θα εμφανιστούν περισσότερα games με tesselation τότε θα φανεί η διαφορά. Συν το support για drivers. Αν πάλι θέλει επεξεργασία εικόνας video η 5850 είναι σαφώς καλύτερη.

Καλημέρα και πάλι,

Το έψαξα λίγο ακόμα για την 6870 και ακουσα τα εξης στοιχεια που με προβληματίζουν:

1) Οι ΑΤΙ έχουν γενικά "θεματάκι" με τους drivers

2) Η 6870 δεν ειναι οτι καλύτερο για DX11

3) Physx = Nvidia

*Επίσης κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι οτι με λίγο ψάξιμο βρίσκεις και GTX 470 στα ~250 ευρώ (+- 10 ευρώ) . Επομένως είναι και αυτή στις υποψήφιες.

Τι λέτε?

Λέμε (εγώ τουλάχιστον) make a decision γιατί όσο το ψάχνεις τόσο περιπλέκονται τα πράγματα...

Πέραν αυτού:

1) θέματα με τους driver είχαν-έχουν-και θα έχουν κατά καιρούς και με διακυμάνσεις και οι δύο εταιρίες.

2) ? ? ? ? .... Για να πούμε την αλήθεια, το DX11 μόνο οι απολύτως high-end κάρτες μπορούν να το αναδείξουν/αξιοποιήσουν. Πόσα είναι και τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν?

3) Πάω πάσο επ'αυτού.

Στα 200κάτι δε θα κοίταγα κάτι άλλο σήμερα...

gtx 470 Κάρτες Γραφικών - Skroutz.gr

470 με custom ψυκτρα http://www.skroutz.gr/s/286647/MSI-GeForce-GTX-470-Twin-Frozr-II-1280-MΒ.html

είμαι υπέρ της AMD αλλά η συγκεκριμένη κάρτα στα λεφτά της δεν παίζεται.... ούτε θόρυβος και overclocking potential

Αν με ρωταγες τι θα επαιρνα αυριο το πρωι, θα συμφωνουσα με τους προλαλησαντες...

Οι τιμες δεν θα αλλαξουν ιδιαιτερα σε αυτη την κατηγορια, μιας και οι καινουριες θα ειναι στα 300+, και απο ATI και απο Nvidia....πρεπει να περιμενεις για 560....

(Παρεπιπτοντως, αν δεις στην υπογραφη μου, εχω 6870, αλλα επεσαν πλεον οι 470 και στην Ελλαδα...οι καρτες μαμα εχουν σχεδον παρομοιες επιδοσεις, αλλα η 470 clockαρει καλυτερα...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.