Jump to content

μαζικη παραγγελία Valve

filthy_dwarf

Recommended Posts

Έχω σταμπάρει κατι φοβερά μπλουζάκια και άλλα πράματα απο Valve

αλλά μεταφορικά είναι 20$ όπως και να έχει... οπότε λέω να μαζευτούμε απο χανιά/ηράκλειο για μαζική παραγγελία.

ποιοι είναι μέσα;

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Όχι, Ρέθυμνο, αλλά δίπλα είναι και πάλι κανονίζουμε για μάσα... :)

Που λες, τελικά έχει και τώρα εκπτώσεις. Αν θες να πάρεις τώρα, εγώ είμαι μέσα για 2 τέτοια ένα τέτοιο και ένα τέτοιο. Μπορώ να σου βάλω σε paypal αν θες ή αν είσαι τόσο άνετος να στα δώσω από κοντά τα Χριστούγεννα :p

Άντε να μαζευτούνε κι άλλοι... :shout:

τι μέγεθος μπλούζα φοράς; υπ'όψιν είναι αμερικάνικα νούμερα.

Δηλαδή πως να υπολογίσω το αμερικανικό νούμερο; Γενικά φοράω medium, μπορεί και large, άρα τι να υπολογίζω;

Θα τα αγοράσεις τώρα; :...:

medium,

sizing_chart_shirt.png

MENS SHIRT

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 18" 20" 22" 24" 26" 28" LENGTH 27" 28" 29" 30" 31" 32" WOMENS SHIRTS

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 18" 20" 22" 24" 26" 28" LENGTH 25" 26" 27" 28" 29" N/A HOODIES

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 21.5" 23.5" 24.5" 26.5" 27.5" 28.5" LENGTH 28.5" 29.5" 30.5" 31.5" 32.5" 33.5"

όχι ακόμα περιμένω να απαντήσει ο SirDiman :p τα βάζω όμως στο cart να είναι έτοιμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.