Jump to content

μαζικη παραγγελία Valve

filthy_dwarf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω σταμπάρει κατι φοβερά μπλουζάκια και άλλα πράματα απο Valve

αλλά μεταφορικά είναι 20$ όπως και να έχει... οπότε λέω να μαζευτούμε απο χανιά/ηράκλειο για μαζική παραγγελία.

ποιοι είναι μέσα;

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Εγω για κανα tshirt +κανα φτηνο μπιχλιμπιδι.

Θα πω σε 2-3 φιλους αν θελουν να το κανονισουμε :)

Κανε με add στο msn ετσι να υπαρχει

Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε τις Christmas Sales, πέρυσι νομίζω είχαν και εκεί εκπτώσεις. Γενικά πάντως θα ήθελα και εγώ...

Όχι, Ρέθυμνο, αλλά δίπλα είναι και πάλι κανονίζουμε για μάσα... :)

Που λες, τελικά έχει και τώρα εκπτώσεις. Αν θες να πάρεις τώρα, εγώ είμαι μέσα για 2 τέτοια ένα τέτοιο και ένα τέτοιο. Μπορώ να σου βάλω σε paypal αν θες ή αν είσαι τόσο άνετος να στα δώσω από κοντά τα Χριστούγεννα :p

Άντε να μαζευτούνε κι άλλοι... :shout:

τι μέγεθος μπλούζα φοράς; υπ'όψιν είναι αμερικάνικα νούμερα.

Δηλαδή πως να υπολογίσω το αμερικανικό νούμερο; Γενικά φοράω medium, μπορεί και large, άρα τι να υπολογίζω;

Θα τα αγοράσεις τώρα; :...:

medium,

sizing_chart_shirt.png

MENS SHIRT

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 18" 20" 22" 24" 26" 28" LENGTH 27" 28" 29" 30" 31" 32" WOMENS SHIRTS

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 18" 20" 22" 24" 26" 28" LENGTH 25" 26" 27" 28" 29" N/A HOODIES

MEASUREMENT S M L XL 2XL 3XL WIDTH 21.5" 23.5" 24.5" 26.5" 27.5" 28.5" LENGTH 28.5" 29.5" 30.5" 31.5" 32.5" 33.5"

όχι ακόμα περιμένω να απαντήσει ο SirDiman :p τα βάζω όμως στο cart να είναι έτοιμα

στο msn δεν σε δείχνει ποτέ !!! κατι έχει πάθει αυτό τώρα τελευταία......

αν θεσ κάτι πες.. αλλιώς προχωράμε με τραγικό :p

στο msn δεν σε δείχνει ποτέ !!! κατι έχει πάθει αυτό τώρα τελευταία......

οχι ρε μια χαρα ειναι, εγω δεν μπαινω ποτε online :spell:

Μιλα μου και θα το δω.

Τα δικά μου μόνο είναι 81$. Κερδίζουμε κάτι με τα περισσότερα; Πόσο υπολογίζουμε να μας πάει το μαλλί για τα μεταφορικά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.