Soul_analyzer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Παιδες ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κοψω μερικα fins / πτερυγια απο την ψυκτρα της καρτας γραφικων μου με το dremmel μου. Σας ανεβαζω και μια φωτο για να καταλαβετε τι ακριβως ενοω. Θελω να τα κοψω διοτι ακριβως απο κατω ειναι τα sata καλωδια σκληρων δισκων και λοιπα που εμποδιζουν και ζοριζετε αρκετα να μπει η καρτα. Οπως θα δειτε ηδη εχω κοψει ενα μικρο κοματακι απο το πλαστικο μονο της καρτας. Στο χοντρο μεταλο που σημιωνω και στην φωτο εχει καποιο υγρο μεσα η ειναι απλα ενα μεταλο αδειο μεσα? Θα υπαρξει καποιο προβλημα αν κοψω αυτο το μικρο κομματακι?
SirDiman Νοέμβριος 28, 2010 #2 Νοέμβριος 28, 2010 τα fins ναι τα heatpipes οχι γιατί θα αχρηστευτεί η ψήκτρα
filarhos Νοέμβριος 28, 2010 #3 Νοέμβριος 28, 2010 τα fins ναι τα heatpipes οχι γιατί θα αχρηστευτεί η ψήκτρα+1 Υ.Γ. Soul_analyzer ρίξε μια ματιά στην ψήκτρα που φτιάχνει ο Lakisss, εδώ, έχει πολλά χρήσιμα πράγματα.
MrCrowley83 Νοέμβριος 28, 2010 #4 Νοέμβριος 28, 2010 Αντι να κοβεις τις καρτες σου και να χανεις και την εγγυηση και τη μεταπωλητικη αξια δεν βαζεις μπρος σιγα σιγα για νεα μητρικη και κουτι ωστε να χωρανε ολα ανετα?
MicAn Νοέμβριος 29, 2010 #5 Νοέμβριος 29, 2010 Το "χονδρό μέταλλο" που αναφέρεις είναι σφραγισμένος σωλήνας που περιέχει αέριο ή υγρό για την μεταφορά και απαγωγή της θερμοκρασίας (heatpipe). Εννοείται δεν το πειράζεις με τίποτε, ειδάλλως πάει η ψύξη και η εγγύηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.