Jump to content

Απορια/ερωτηση για modding VGA

Soul_analyzer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κοψω μερικα fins / πτερυγια απο την ψυκτρα της καρτας γραφικων μου με το dremmel μου. Σας ανεβαζω και μια φωτο για να καταλαβετε τι ακριβως ενοω. Θελω να τα κοψω διοτι ακριβως απο κατω ειναι τα sata καλωδια σκληρων δισκων και λοιπα που εμποδιζουν και ζοριζετε αρκετα να μπει η καρτα. Οπως θα δειτε ηδη εχω κοψει ενα μικρο κοματακι απο το πλαστικο μονο της καρτας. Στο χοντρο μεταλο που σημιωνω και στην φωτο εχει καποιο υγρο μεσα η ειναι απλα ενα μεταλο αδειο μεσα? Θα υπαρξει καποιο προβλημα αν κοψω αυτο το μικρο κομματακι?

vgamodding.jpg

τα fins ναι τα heatpipes οχι γιατί θα αχρηστευτεί η ψήκτρα

+1

Υ.Γ. Soul_analyzer ρίξε μια ματιά στην ψήκτρα που φτιάχνει ο Lakisss, εδώ, έχει πολλά χρήσιμα πράγματα.

Αντι να κοβεις τις καρτες σου και να χανεις και την εγγυηση και τη μεταπωλητικη αξια δεν βαζεις μπρος σιγα σιγα για νεα μητρικη και κουτι ωστε να χωρανε ολα ανετα?

Το "χονδρό μέταλλο" που αναφέρεις είναι σφραγισμένος σωλήνας που περιέχει αέριο ή υγρό για την μεταφορά και απαγωγή της θερμοκρασίας (heatpipe). Εννοείται δεν το πειράζεις με τίποτε, ειδάλλως πάει η ψύξη και η εγγύηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.