Kry$h Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 ηρθε η ώρα να αναβαθμιστώ λιγάκι, οπότε θα ήθελα τα φώτα των γνωστικότερων θέλω ενα mid-range συστηματάκι για παιχνίδια, με καλή δυνατότητα o/c, αφού η cpu θα δουλέψει με νεράκι. Μάλλον ο παλιος καλός intel dual core μου πάλιωσε, αν και έβαλε τα δυνατά του τόσο καιρο (2GHz-->3,33GHz) οι σκέψεις μου πάνε σε μαύρο phenom 965 (3,4GHz) @160Euro, μητρικούλα asrock 890fx (με sata3, usb3) @ 150Euro, και 2x2 ram 1800MHz @ 100Euro περιπου. Το πισι θα δουλέψει (σε πρωτη φάση) με την παλιά μου γουρουνίτσα, την 4870x2 πως σας φαίνεται το overclockability αυτής της πλατφόρμας; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε ή να αποφύγω σε σχέση με τις μνήμες; Γενικά είμαι σε καλό δρόμο ή μου ξεφεύγει κάτι; Σε γενικές γραμμές, το σύστημα αυτό θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις ενός επώδυνου χωρισμού από το κορίτσι μου, ή θα χρειαστώ κάτι ισχυρότερο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.