Jump to content

η γνώμη σας - Αντιγραφή PS2 παιχνιδιών

biker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κενένα πρόγραμμα για αντιγραφή παιχνιδιών PS2.

Δοκίμασα να αντιγράψω με το nero (με το οποίο έχω αντιγράψει dvd) αλλά μου έβγαζε μήνυμα λάθους πως δεν μπορεί να αντιγραφεί το παιχνίδι σε dvd :(

Το ίδιο συνέβη και με το clone dvd:(

Το δοκίμασα... τίποτα!!! ’ν και δεν ξέρω πολλά για τα παιχνίδια PS2 δεν βρίσκω λόγο να μην αντιγράφονται σε dvd...

εγω γραφω με το alcohol kai to dvddecrypter(kaneis iso)

πηγενε στο cloncd forums και ψαξε και θα δεις οδηγειες αβαλυτικα γι ααυτα τα προγραμματα και με ποια αλλα μπορες να γρψεις!!!παντως στο ποιο ευκολο ειναι με to dvddecrypter και παντα ταχυτητας εγραφης kai diavasmatos χαμηλη πχ 1χ eggrafh σε dvd

• 5 years later...

Ταχύητα αναγνωσης μπορεί να είναι όσο θέλει. Η ταχύτητα εγγραφής είναι σημαντικό να μην ξεπεράσει το 4Χ αλλιώς η κονσόλα δεν θα μπορεί να διαβάσει το δισκάκι. Για οδηγίες αντιγραφής ps2 δείτε εδώ www.τι μας λές;.org Επίσης στην ίδια σελίδα σου κάνουν τσιπάρισμα το ps2 για αν παίζει αντίγραφα. Έχουν και έτοιμα τσιπαρισμένα ps2.

nazidisapproval.gif

Αυτά είναι...και 5+ χρόνια ξέθαμα και για αντιγραφή παιχνιδιών PS2...

Total FAIL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.