Jump to content

Τι περιμένετε απο τον Αι Βασίλη?

SirDiman

Recommended Posts

Panasonic v20 50''

Watercooling + case

και ένα Monitor που δεν ξέρω ποιο

η θα μου τη δώσει και θα πάω ταξίδι κάπου μόνος μου

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Ευτυχώς τίποτα υλικό πια. Όχι ότι είμαστε full. Απλά δεν έχει τίποτα απο αυτά πια αξία. Ας έχουμε υγεία και ηρεμία γενικά και όλα τα άλλα..χάρισμα τους....

Τίποτα δεν θέλω. Αυτό που θέλω μόνο είναι να σκεφτούν μερικοί ότι σε αυτές τις μέρες όπου θα τρώνε και θα πίνουν θα υπάρχουν παιδιά που δεν θα χουν ούτε μια μπουκιά να βάλουν στο στόμα τους, ούτε νερό να πιούν.Θα υπάρχουν γεροντάκια που θα γυρίζουν απο παγκακι σε παγκάκι για ένα πιατο φαί, για μια ζεστή αγγαλιά, για μια παρέα τώρα στις γιορτές. Αυτές τις μέρες που για αυτούς θα είναι μια καθημερινότητα όπως οι άλλες και όχι ξεχωριστές με πλούσια δώρα και καλούδια. Θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα παγώνουν αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων στο κρύο. Θα υπάρχουν άνθρωποι που ...

Αυτή οι σκέψεις με κάνουν ολιγαρκή και να μην θέλω απολυτως τίποτα ...

Μία πίσω αντιστρεπτική για το αμάξι και γερό χαρτζιλίκι για να μπει στην άκρη. :)

Πάει ο καιρός που έδινα λεφτά για το πισί κάθε μήνα. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και με αυτό που έχω.

Έχει πιο πολύ ζουμί το αμάξι :)

Τίποτα δεν θέλω. Αυτό που θέλω μόνο είναι να σκεφτούν μερικοί ότι σε αυτές τις μέρες όπου θα τρώνε και θα πίνουν θα υπάρχουν παιδιά που δεν θα χουν ούτε μια μπουκιά να βάλουν στο στόμα τους, ούτε νερό να πιούν.Θα υπάρχουν γεροντάκια που θα γυρίζουν απο παγκακι σε παγκάκι για ένα πιατο φαί, για μια ζεστή αγγαλιά, για μια παρέα τώρα στις γιορτές. Αυτές τις μέρες που για αυτούς θα είναι μια καθημερινότητα όπως οι άλλες και όχι ξεχωριστές με πλούσια δώρα και καλούδια. Θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα παγώνουν αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων στο κρύο. Θα υπάρχουν άνθρωποι που ...

Αυτή οι σκέψεις με κάνουν ολιγαρκή και να μην θέλω απολυτως τίποτα ...

μια προσφορά στην actionaid, η να δώσεις ρούχα σε φτωχές οικογένειες κλπ θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Το τέλος του κόσμου

για να είμαστε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα, εις τους αιώνες των αιώνων αμήν

Να έχουμε ΟΛΟΙ μας την υγεία μας και να περάσουμε υπέροχα στις γιορτές

Οσο για το αν θα μου φέρει κάτι ο συνονόματος............ Tα αγαθά κόποις κτώνται :)

Εγω οπως και τα 3 προιγουμενα χρονια θα ζητησω τον τυχερο λαχνο του πρωτοχρονιατικου..! :fun:

Μαλλον δωρακι στον εαυτο μου θα κανω ενα διπλωμα για αμαξι..! Εαν ολα πανε καλα. :clap:

Μια γυναικα.Γιατι πολυ ξηρασια εχει πεσει.:wall:

τώρα που μου το θύμισες...

..επίσης άγιε βασίλη εκτος από την plasma 50"...

στις γκόμενες που γνωρίζω και θα γνωρίσω στο μέλλον, κανε ένα update: γνώσεις μαγειρικής, αγάπη στο σκούπing και στο μάπing, επίσης κανε και ένα σκριπτάκι που μόλις τελειώνουν τις εργασίες τους να θυμούνται πως έχουν κάτι επείγον να κάνουν, και όπως θα φεύγουν να περνούν και τα σκουπίδια αν τυχόν υπάρχουν...

...αυτάααααα για φέτος.

Πόση αναμονή έχεις; Αν θυμάμαι καλά, το έχεις παραγγείλει καιρό.

Αν και είμαστε offtopic, είναι στο γκαράζ της αντιπροσωπείας της Πάτρας από την προηγούμενη δευτέρα, αλλά για φορολογικούς λογούς και για να μην πληρώσω τσάμπα τέλη κυκλοφορίας για ένα μήνα θα παραλάβω τότε, 2 μήνες έκανε να έρθει.

Αν έρθει μια καινούρια κάρτα γραφικών, καλοδεχούμενη, αλλιώς δε θα κάτσω να σκάσω :)

Πάνω απ'όλα υγεία, και μετά να περάσουμε μερικά ακόμα μαθήματα το 2011, ώστε να αγγίξουμε το πτυχίο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.