Jump to content

Τι περιμένετε απο τον Αι Βασίλη?

SirDiman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και ερχονται οπου ναναι, ας πει ο καθενας τι περιμενει.:D

Εγω περιμένω εναν ωραιο ασύρματο vhf/uhf με παρα πολλες δυνατότητες για τα λεφτα του.:fun:

Ηθελα και μια τιμονιερα για το pc αλλα δεν νομιζω να την παρω

wouxun ud1p

attachment.php?attachmentid=41788&stc=1&d=1290939497

post-6199-1416074735,9854_thumb.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Εγω περιμενω αγαπη! :)

ε ολο και κατι θα παρω στον εαυτο μου.Κανα terrabyte... :p

Ένα iPad 3G & κανα δυο Samsung 470 128Gb.

Ο Αγιοβασίλης είπε ότι οι Samsung παραγγέλθηκαν και ότι το iPad θα το πάρω από Applestore απευθείας τα Χριστούγεννα στη Βοστόνη :p

Ένα iPad 3G & κανα δυο Samsung 470 128Gb.

Ο Αγιοβασίλης είπε ότι οι Samsung παραγγέλθηκαν και ότι το iPad θα το πάρω από Applestore απευθείας τα Χριστούγεννα στη Βοστόνη :p

Καλη φαση το ipad :T:

για μενα μια gtx580 ή 6970 αναλογως των επιδοσεων... και αναλογως των οικονομικων του Αι-Βασιλη και εναν ssd 256gb για το λαπιτοπι :)

υγ: Πετρο, για το ipad (αν δεν το βιαζεσαι τοσο) εγω θα περιμενα στην θεση σου...

φυσικα, κανεις δεν ξερει ποτε τι γινεται με την apple και τα updates τους αλλα αναμενεται συντομα το νεο ipad με αρκετα καλουδια...(καμερα front and back, usb, better display, cpu κ.α.)

The five new features include "video phone, better mobility, USB port, new display technology and 3-axis gyroscopes."

πηγη

το δώρο Χριστουγέννων.. Όχι ότι θα το ξοδέψω αλλά δεν είναι καιροί για έξοδα (τουλάχιστον για μένα).

εγω λεω να τη βγαλω λιτα φετος.

Περιμενω ενα -κατα Chosen- review απο τους δυο samsung 470 ...

και εναν και τους 2 μαζι .. σε αμεση αντιπαραθεση με ο,τι εχει περασει απο τα χερια του..

Παντως ολοι περιμενουμε διαγωνισμο TheLab ,ας μην το ξεχναμε! ;)

(εκεινα τα mini flash games ηταν η καλυτερη χριστουγεννιατικη συντροφια πιστευω ^^ και υπηρχε και συναγωνισμος hehe) :dance3:

Εσυ τον ασυρματο τι θα τον κανεις;

Για κυνηγι θα πας; :p

Θα πάρουμε με ενα φίλο να μιλάμε απο αυτοκίνητό σε αυτοκίνητο (είμαστε μεγάλη παρέα :p)

Και ισως τιποτα ορειβασία-ποδηλατο βολτες σε βουνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.