Jump to content

ποια κονσολα να επιλεξω??

andreas19

Recommended Posts

το PS3 θα κρατήσει καμιά 10 χρόνια ακόμα.

πάρα πολλά λες

κάπου στα 4 πάνω κάτω

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

καλα,ετσι οπως προχωρα η τεχνολογια σιγουρα θα βγει κατι ανωτερο για

να ανταγωνιστει το ''αντιπαλον δεος''.

Μια τελευταια ερωτηση..

επειδη με ενδιαφερει πολυ η εγγυηση..

-Αν παρω ps3 με to jailbreak δεν χανω την εγγυηση μιας και ειναι εξωτερικο..σωστα?

-στο xbox αν το φλασαρω(σωστα το λεω?) την χανω την εγγυηση?

καλα,ετσι οπως προχωρα η τεχνολογια σιγουρα θα βγει κατι ανωτερο για

να ανταγωνιστει το ''αντιπαλον δεος''.

Μια τελευταια ερωτηση..

επειδη με ενδιαφερει πολυ η εγγυηση..

-Αν παρω ps3 με to jailbreak δεν χανω την εγγυηση μιας και ειναι εξωτερικο..σωστα?

-στο xbox αν το φλασαρω(σωστα το λεω?) την χανω την εγγυηση?

στο ps3 το κανεις firmware update μετά και επανέρχεται χωρίς να φαίνεται τπτ

Δεν χρειάζεται ούτε και αυτό(firmware update) αφού με τους νέους manager διαγράφεται η λίστα με τα πρόσφατα αρχεία που έχουν τρέξει στο ps3 και έτσι όταν δεν παίζεις κάποιο backup και δεν έχεις το στικάκι πάνω του είναι σαν να μην έχει πειραχτεί ποτέ. Όσον αφορά το ps3 τώρα ξεκίνησε το 3d game είναι δυνατόν να μείνει μόνο 4 χρόνια??? Επίσης και εγώ θέλω να βγει PS4 αλλά θα αργήσει πολύ, σκεφτείτε μόνο ότι ακόμα δεν χρησιμοποιούν στο μέγιστο την απόδοση του ps3 στα παιχνίδια, όταν θα γίνει αυτό τότε θα έχει 4 χρόνια.

χμμ..και ελεγα να επαιρνα ενα απλο xboxάκι να επαιζα αλλα αφου χανεται η εγγυηση με το φλασαρισμα παω πασο.:p

αντε να βρω τοτε καμια καλη προσφορα για ps3 να ξεκινησω το παιχνιδι μιας και ερχονται Χριστουγεννα,σαν μικρο που ειμαι..:fist:

Σου προτείνω να πάρεις το πακέτο με το GOW III(είναι παιχνιδάρα) και με 250GB σκληρό ή το πακέτο με το Uncharted 2: Among Thieves(και αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι) και με 250GB σκληρό, σου προτείνω αυτά τα δύο επειδή έχουν παιχνιδάρες και σίγουρα έχουν fw που μπορεί να πάρει στικάκι για το hack δες το πρώτο εδώ και το δεύτερο εδώ.

ουτως ή αλλως,αν παρω καποια απλη εκδοση ps3 και κατεβασω το παιχνιδι και παλι κομπλε δεν θα ειμαι?

οσο πιο φθηνα,τοσο το καλυτερο!:p

Kαι το xbob 360 και το ps3 ειναι καλες κονσολες οποια και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος...(στα θετικα του ps3 η δυνατοτητα αναπαραγωγης blu ray)..

Για να κανεις ομως την καλυτερη επιλογη για εσενα , δες τους τιτλους που κυκλοφορουν και για τις 2 κονσολες και επελεξε την κονσολα που τα παιχνιδια της σου αρεσουν περισσοτερο..

Εγω παραδειγμα θα επαιρνα ps3 χωρις δευτερη σκεψη μονο και μονο για το gran turismo 5 :worship:

Kαι το xbob 360 και το ps3 ειναι καλες κονσολες οποια και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος...(στα θετικα του ps3 η δυνατοτητα αναπαραγωγης blu ray)..

Για να κανεις ομως την καλυτερη επιλογη για εσενα , δες τους τιτλους που κυκλοφορουν και για τις 2 κονσολες και επελεξε την κονσολα που τα παιχνιδια της σου αρεσουν περισσοτερο..

Εγω παραδειγμα θα επαιρνα ps3 χωρις δευτερη σκεψη μονο και μονο για το gran turismo 5 :worship:

απο το θεμα των τιτλων δεν υπαρχει προβλημα,μιας και ολο και κατι θα βρω που θα μου αρεσει.

Απλα το θεμα ειναι ΚΑΙ η εγγυηση γιατι δεν θελω να παρω καινουρια κονσολα και να χασω την εγγυηση αμεσως.

Η αληθεια ειναι πως θα προτιμουσα το xbox αλλα εφοσον χανεται η εγγυηση με το φλασαρισμα δεν αξιζει(για εμενα).

Αλλα αν θες να παιζεις φθηνα και οικονομικα,και εχεις συνηθισει στο τσαμπα στον υπολογιστη,

αυτα παθαινεις!!:man_in_love:

Το νεο xbox (slim) δεν φλασαρεται ακόμα, οποτε πρεπει να βρεις καποιο πιο παλιο μοντέλο. Επίσης το Ps3 αν το αποφασίσεις παρτο σύντομα γιατί σε λίγο θα κυκλοφορούν μόνο κονσόλες με το 3.42 ή 3.50 το οποιο προς το παρόν δεν παίζει.

Οποια και να πάρεις πάντως μια χαρα θα παίξεις. Και γνώμη μου: Αφού δε θα παίζεις πολύ, αγόραζε αυθεντικό κάποιο παιχνίδι που θα σου αρέσει και τέλος...

Το νεο xbox (slim) δεν φλασαρεται ακόμα, οποτε πρεπει να βρεις καποιο πιο παλιο μοντέλο. Επίσης το Ps3 αν το αποφασίσεις παρτο σύντομα γιατί σε λίγο θα κυκλοφορούν μόνο κονσόλες με το 3.42 ή 3.50 το οποιο προς το παρόν δεν παίζει.

Οποια και να πάρεις πάντως μια χαρα θα παίξεις. Και γνώμη μου: Αφού δε θα παίζεις πολύ, αγόραζε αυθεντικό κάποιο παιχνίδι που θα σου αρέσει και τέλος...

Εχω βρει πολλες προσφορες και σε xbox και σε ps3 και πολυ συντομα θα καταληξω καπου.

Αλλα αξιζει να δινω για καθε παιχνιδι 40 και 50 ευρω?

εδω τα εχουμε τσαμπα βρε αδελφε!:tomato:

Εχω βρει πολλες προσφορες και σε xbox και σε ps3 και πολυ συντομα θα καταληξω καπου.

Αλλα αξιζει να δινω για καθε παιχνιδι 40 και 50 ευρω?

εδω τα εχουμε τσαμπα βρε αδελφε!:tomato:

Ναί αξίζει.

Πόσα παιχνίδια νομίζεις οτι θα παίζεις με το λιγοστό σου χρόνο? Πάνω απο 1 το μήνα ? Τα πιο πολλα παιχνίδια σε single player ειναι 10-20 ώρες played. Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές που βγαίνουν για παιχνίδια με 15 κ 20 ευρώ. Μπορεις να νοικιάζεις απο video club ή να δανείζεσαι απο φίλους παιχνίδια που δεν παίζουν πιά. Λύσεις υπάρχουν, να τα θέλουμε ολα τσάμπα (χωρίς να υπάρχει και λόγος) δε νομίζω οτι είναι το καλύτερο...

1παιχνιδι και πολυ λες..αν παιζω ενα 5ωρο την εβδομαδα ζητημα ειναι..

τωρα που το λες ισως να το ξανασκεφτομουνα?

οχι ισως..το ξανασκεφτομαι!

απο το θεμα των τιτλων δεν υπαρχει προβλημα,μιας και ολο και κατι θα βρω που θα μου αρεσει.

Απλα το θεμα ειναι ΚΑΙ η εγγυηση γιατι δεν θελω να παρω καινουρια κονσολα και να χασω την εγγυηση αμεσως.

Η αληθεια ειναι πως θα προτιμουσα το xbox αλλα εφοσον χανεται η εγγυηση με το φλασαρισμα δεν αξιζει(για εμενα).

Αλλα αν θες να παιζεις φθηνα και οικονομικα,και εχεις συνηθισει στο τσαμπα στον υπολογιστη,

αυτα παθαινεις!!:man_in_love:

E μετα αν δεν εχεις σταμπαρει καποιους συγκεκριμενους τιτλους να παιξεις, οι οποιοι κυκλοφορουν ειτε μονο για ps3 η ειτε μονο για xbox 360 και επισης αν δεν σε ενδιαφερει η αναπαραγωγη blu ray, τοτε παρε την φθηνοτερη κονσολα απο τις 2 που ειναι το xbox..Δεν χρειαζεται σκεψη απλα ειναι τα πραγματα :mobile1:

Ps3 χαλαροτατα.

Το gamepad του ειναι ετη φωτος μπροστα, εγω εχω 360 στο σπιτι και δεν το εχω ακουμπησει λογω της αθλιοτητας του gamepad.

Πηγα να παιξω pro και γελαγα 3 ωρες.

1παιχνιδι και πολυ λες..αν παιζω ενα 5ωρο την εβδομαδα ζητημα ειναι..

τωρα που το λες ισως να το ξανασκεφτομουνα?

οχι ισως..το ξανασκεφτομαι!

Επειδή το πεντάωρο ανα βδομάδα, θα γίνει ανά μήvα. Άσ'το καλύτερα, doesn't worth it.

Το πολύ πολύ πάρε το play που παίζει και blu-ray.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.