Jump to content

ποια κονσολα να επιλεξω??

andreas19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συμφορουμιτες καλησπερα.

Κοιταζα τις τελευταιες ημερες μηπως επαιρνα καμια παιχνιδοκονσολα για να παιζω(δεν ειμαι φανατικος gamer).

Αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.εχω ενα λαπτοπ με μετρια καρτα γραφικων,πραγμα που σημαινει πως τον Φεβρουαριο με τις προσφορες ή θα αγορασω νεο λαπτοπ με καλη καρτα ή θα παρω παιχνιδοκονσολα.

Σκεφτομουν την 2η εκδοχη,να παρω δηλαδη ενα xbox360 ή το ps3.Η αληθεια ειναι πως δεν θελω να ξοδεψω μια περιουσια σε παιχνιδια για αυτο και θα παω σε φλασαρισμα/jailbreak αναλογως με την κονσολα.

Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον..το φλασαρισμα ειναι κατι σαν το softmode που λεμε και στο wii?προγραμμα δηλαδη που παιζεις αντιγραφες?Αν ναι τοτε αν το περασω στο xbox360 χανεται η εγγυηση?Και την ιδια ερωτηση θα κανω και για το ps3..με το στικακι (jailbreak) απο οτι καταλαβαινω δεν χανεις την εγγυηση μιας και ειναι εξωτερικο..σωστα?

επισης αξιζουν τα γραφικα στις 2 αυτες κονσολες?Βλεπετε ημουν συνηθισμενος στην 5770 που ειχα στο παλιο μου desktop και για αυτο ρωταω.

Τελος οι καινουριες κονσολες xbox με τις μητρικες jasper βγαζουν προβληματα οπως οι προηγουμενες που γινοταν χαμος?αν και δεν εχω ακουσει κατι..

οποια γνωμη δεκτη!

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

πας στο xbox 360 που ειναι αξιολογη κονσολα εχει παρα πολλους τιτλους και το live του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.ανωτερο του ps3.για τις καινουργιες εκδοσεις του xbox σιγουρα δεν εχει το failure rate που ειχαν οι παλιες.δεν εχεις προβλημα με αυτο.επισης αν αργοτερα θελησεις να παρεις το kinekt ειναι πολυ ανωτερο απο το wii και το move του ps3.

μετα πας στο ps3 που εχει και αυτη αξιολογους exclusive τιτλους,στα + το bluray .εσπασε και αυτο πλεον οποτε ειναι ακομα πιο προσιτο..

θα λεγα να ζυγισεις ποιους exclusive τιτλους σε ενδιαφερουν πιο πολυ σε καθε κονσολα και με αυτο το κριτηριο να την επιλεξεις.επισης πολλα παιχνιδια κοινα και στις 2 κονσολες εχουν ελαφρα καλυτερα γραφικα.

καλα ουτως ή αλλως δεν προκειται να παιζεω και με τις ωρες.χαλαρα λιγες φορες την εβδομαδα γιατι δεν προλαβαινω.Αλλα σχετικα με το τσιπαρισμα..μπορει καποιο παιδι να μου δωσει εναν απλο ορισμο για:

-τι ειναι φλασαρισμα στο xbox?

-τι ειναι jtag?

θενξ!

Σου προτείνω PS3 έχω και τις δύο κονσόλες (PS3,XBOX 360)στο σπίτι και είναι πολύ καλύτερο, από όλες τις πλευρές.

wii ειχα και το κρατησα 2 ακριβως μερες..την τριτη το πουλησα.:wall:

Με χαλαγε πολυ το θεμα γραφικα..

επισης να ενημερωσω οτι ταινιες bluray βλεπω μεσω του λαπτοπ οποτε οποια κονσολα και αν παρω μονο ως παιχνιδομηχανη θα την χρησιμοποιω.:T:

αλλα αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με τους ορους jtag και φλασαρισμα!!:fun:

εγω θα σου λεγα να πας σε xbox αν δεν σε πειραζει να πληρωνεις καθε χρονο για να ανανεωνεις το acc στο xbox live..

Αν είσαι αυτοκινητάκιας, παίρνεις PS3 + GT5 και το thread μπορεί να κλειδώσει εδώ :p

Αλλά και να μην είσαι, πάλι PS3 προτείνω

Αν είσαι αυτοκινητάκιας, παίρνεις PS3 + GT5 και το thread μπορεί να κλειδώσει εδώ :p

Δηλαδή θα του κακοπέσει το Forza?

εγω θα σου λεγα να πας σε xbox αν δεν σε πειραζει να πληρωνεις καθε χρονο για να ανανεωνεις το acc στο xbox live..

live δεν εχω παιξει ποτε καν στο pc.

λες να το αρχισω με το νεο ετος?:clap:

τα παντα ολα παιζω.

ειναι να μου κανει κλικ το παιχνιδι.δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση..

εκτος φυσικα απο assassins creed.:man_in_love:

Δηλαδή θα του κακοπέσει το Forza?

Αν θα του κακοπέσει δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι δεν είναι GT5.

Άλλη μία ψήφος στο PS3 λόγω των exclusive του.

Edit: Εδώ που το λέμε το θέμα έχει ως εξής: Κοιτάς ποια exclusive είναι πιο κοντά στα γούστα σου, αν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή Blu-ray και αναλόγως αποφασίζεις.

από ένα φόρουμ που το έχει ανανεωμένο μέχρι και σήμερα

PS3'S EXCLUSIVES LIST

απο το wiki που έχει την λίστα παιχνιδιών και παράλληλα τα exclusive games ανά κονσόλες

List of PlayStation 3 games

List of Xbox 360 games

εδω η λίστα που είναι μονό με τα exclusive σε όλες τις κονσόλες

List of video games exclusives

σε όλα τα site μπορεί να μην αναφέρονται κάποια παιχνίδια, αλλά είναι πολύ καλό να πάρεις μια γενική ιδέα

επίσης πέρα από τα παιχνίδια έχουν και κάποιες άλλες διαφορές

το xbox360 έχει το kitenic

το ps3 έχει blu-ray, ps3 move, 3D Movies και Games

από ένα φόρουμ που το έχει ανανεωμένο μέχρι και σήμερα

PS3'S EXCLUSIVES LIST

απο το wiki που έχει την λίστα παιχνιδιών και παράλληλα τα exclusive games ανά κονσόλες

List of PlayStation 3 games

List of Xbox 360 games

εδω η λίστα που είναι μονό με τα exclusive σε όλες τις κονσόλες

List of video games exclusives

σε όλα τα site μπορεί να μην αναφέρονται κάποια παιχνίδια, αλλά είναι πολύ καλό να πάρεις μια γενική ιδέα

επίσης πέρα από τα παιχνίδια έχουν και κάποιες άλλες διαφορές

το xbox360 έχει το kitenic

το ps3 έχει blu-ray, ps3 move, 3D Movies και Games

thanks για τα λινκ.Νομιζω πως με καλυπτουν απολυτα τα παιχνιδια του xbox!

Άλλη μία ψήφος στο PS3 λόγω των exclusive του.

Edit: Εδώ που το λέμε το θέμα έχει ως εξής: Κοιτάς ποια exclusive είναι πιο κοντά στα γούστα σου, αν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή Blu-ray και αναλόγως αποφασίζεις.

δεν με ενδιαφερει η αναπαραγωγη bluray.

καλα να ειναι το λαπτοπ με το hdmi του και την 40αρα τηλεοραση.:fun:

Όπως είπα πιο πάνω πρέπει να κάνεις δοκιμή και στις δύο για να δεις ποια σε βολεύει ή σου αρέσει πιο πολύ, από ότι είδα όμως κιόλας πιο πάνω όλοι σχεδόν σου προτείνουν PS3 ανεπιφύλακτα άρα δεν νομίζω όλοι να κάνουν λάθος. Πάρε PS3 και θα είσαι μια χαρά και για το μέλλον η microsoft σχεδόν αμέσως σταματάει την υποστήριξη παλιών κονσολών το xbox 360 2 χρόνια το πολύ να αντέξει μετά θα βγει το xbox 720 ή όπως αλλιώς θα λέγετε, ενώ το PS2 ακόμα έχει νέα παιχνίδια και το PS3 θα κρατήσει καμιά 10 χρόνια ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.