Jump to content

Συμβατότητά Mac με Pc.

tsakali

Recommended Posts

Θα ηθελα μια βοηθεια για να βρω την εκδοση που χρειαζομε για το Pc μου. Ειχα βαλει Mac ολα ηταν σχετικα καλα αλλα δεν ειχα ηχο... :fist:.

1 955 x4 3,2

2 asrock m3a790gxh/128

Ο ήχος είναι από τη μητρική κ χρησιμοποιεί ALC890.

Και κάτι που δεν το γνωρίζω (ο δίσκος πρέπει να είναι Sata? Η μπορώ να βάλω έναν ata που έχω?

google-αρε τη μητρικη σου μαζι με leopard, snow leopard, iatkos, ideneb κλπ:triniti:

Αχ εσύ καλά τα λες. έψαξα κ κατάλαβα πως όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα κ όσοι βρίσκουν τη λύση εξαφανίζονται χωρίς να ενημερώνουν το πως και τι.. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει την Alc890 κ δουλεύει.. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αρχίζω να ξενερώνω....:hm:

Αχ εσύ καλά τα λες. έψαξα κ κατάλαβα πως όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα κ όσοι βρίσκουν τη λύση εξαφανίζονται χωρίς να ενημερώνουν το πως και τι.. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει την Alc890 κ δουλεύει.. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αρχίζω να ξενερώνω....:hm:

????? ακόμη τίποτα??:wall:

Μαν, μην περιμενεις λυση απο δω μεσα, αφου δεν ασχολειται κανενας!

Συνεχισε το Google-αρισμα αν θες να καταφερεις κατι, εγω ετσι το πετυχα.

Μια συμβουλη,

μην σκας, δεν λεει και πολυ το snow leopard. Και γω μια βδομαδα το χρησιμοποιησα και ξαναγυρισα στα 7 που ειναι οτι καλυτερο για μενα. Ισως δεν ειχα υπομονη να κατσω να μαθω τις ιδιαιτεροτητες του νεου λειτουργικου.:T:

Λάθος forum. Εδώ για λαμπιόνια είναι οι περισσότεροι μέσα, άντε και καμιά registry για να το παίξουν μάγκες, τι Linux, και OSX. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν χιλιάδες άτομα που ασχολούνται με το hackintosh σε άλλα forums οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις Windows (εκτός κι αν είσαι gamer). Δυστυχώς, η συμβουλή (ειδικά στο Snow Leopard) είναι να προσπαθήσεις με Intel + π.χ. Gigabyte για να μην παιδεύεσαι. Αν δεν βρεις το ανάλογο kext ή δεν βρεις άκρη με το pin config και το DSDT patching, ίσως να δοκίμαζεις το VoodooHDA.

Λάθος forum. Εδώ για λαμπιόνια είναι οι περισσότεροι μέσα, άντε και καμιά registry για να το παίξουν μάγκες, τι Linux, και OSX. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν χιλιάδες άτομα που ασχολούνται με το hackintosh σε άλλα forums οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις Windows (εκτός κι αν είσαι gamer). Δυστυχώς, η συμβουλή (ειδικά στο Snow Leopard) είναι να προσπαθήσεις με Intel + π.χ. Gigabyte για να μην παιδεύεσαι. Αν δεν βρεις το ανάλογο kext ή δεν βρεις άκρη με το pin config και το DSDT patching, ίσως να δοκίμαζεις το VoodooHDA.

Εσύ τότε γιατί είσαι γραμμένος εδώ φιλαράκι? Για να παριστάνεις τον έξυπνο σε εμάς που ξέρουμε μόνο από λαμπιόνια?

Θα ηθελα μια βοηθεια για να βρω την εκδοση που χρειαζομε για το Pc μου. Ειχα βαλει Mac ολα ηταν σχετικα καλα αλλα δεν ειχα ηχο... :fist:.

1 955 x4 3,2

2 asrock m3a790gxh/128

Ο ήχος είναι από τη μητρική κ χρησιμοποιεί ALC890.

Και κάτι που δεν το γνωρίζω (ο δίσκος πρέπει να είναι Sata? Η μπορώ να βάλω έναν ata που έχω?

δες εδω τη λύση που έδωσε κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ήχου

δες εδω τη λύση που έδωσε κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ήχου

Σ 'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά το έχω δοκιμάσει ήδη και δεν λειτουργεί σωστα, ακούγετε ένα χάος μια βαβούρα ένα μπερδεμένο πράγμα γεμάτο παράσιτα!!! :wall::wall::wall:

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ πολύ:T:, μάλλον κάπως έτσι θα την κάνω την δουλειά. Τώρα άλλη μια ερώτηση: εγώ για να ξεκινήσει πληκτρολογώ (busratio=20 cpus=1 noapic) υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αποφύγω αυτήν τη διαδικασία??

Ευχαριστώ πολύ:T:, μάλλον κάπως έτσι θα την κάνω την δουλειά. Τώρα άλλη μια ερώτηση: εγώ για να ξεκινήσει πληκτρολογώ (busratio=20 cpus=1 noapic) υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αποφύγω αυτήν τη διαδικασία??

Θα τα γράψεις (ως root) στο /Extra/com.apple.Boot.plist , στα περιεχόμενα του κλειδιού Kernel Flags. Π.χ.

<key>Kernel Flags</key>
<string>-v busratio=20 cpus=1 noapic</string>

Απλώς πρόσθεσέ τα δίπλα στις άλλες παραμέτρους που έχεις (π.χ. arch, maxmem, force64, κτλ).

Επίσης βρες τον κατάλληλο kernel για AMD και πειραματίσου με chameleon, dsdt.aml κτλ ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους 4 πυρήνες.

hi

don't know if you done with your sound but i had same issue with you - no sound with ALC890

but now i'm done and have pure sound

all i had to do is just install two kexts from kext.com

one is HDAenabler and second is VoodooHDA

i have SL working under 64 so i downloaded VoodooHDA 10.6 and it's works

also you should uninstall sound drivers you have

hope it helps

Anton

hi

don't know if you done with your sound but i had same issue with you - no sound with ALC890

but now i'm done and have pure sound

all i had to do is just install two kexts from kext.com

one is HDAenabler and second is VoodooHDA

i have SL working under 64 so i downloaded VoodooHDA 10.6 and it's works

also you should uninstall sound drivers you have

hope it helps

Anton

Τhank you for your help my friend!

:thank_you2::thank_you2::thank_you2:

δοκιμασε το και πες μου το ιδιο προβλημα ειχα πανω - κατω με alc 883 δεν επαιρνα 5.1 ηχο και input το προβλημα λυθηκε αφου εκανα οχι uninstall αλλα καθαρη εγκατασταση διχως να επιλογη driver για τον ηχο επειτα πεταξα τα kexts και απλα τωρα απολαμβανω ενα τελειο hackintosh ;)

A και σε καμια περιπτωση μην αγορασεις καρτα ηχου usb θα σου τρωει cpu.:T:

δοκιμασε το και πες μου το ιδιο προβλημα ειχα πανω - κατω με alc 883 δεν επαιρνα 5.1 ηχο και input το προβλημα λυθηκε αφου εκανα οχι uninstall αλλα καθαρη εγκατασταση διχως να επιλογη driver για τον ηχο επειτα πεταξα τα kexts και απλα τωρα απολαμβανω ενα τελειο hackintosh ;)

A και σε καμια περιπτωση μην αγορασεις καρτα ηχου usb θα σου τρωει cpu.:T:

Λοιπον εχω βαλει ξανα τα mac. Ολα δουλευουν ρολοι αλλα δεν μπορω να προχωρισω στην εγκατασταση των kexts.... :tomato: υπαρχει καποια εντολη??? πρωτη φορα δουλευω mac....:o

Εννοεις να εγκαταστησεις καποιο kext που κατεβασες και εχεις στο desktop των mac?

Χρειαζεται να κατεβασεις το kext utility και να κανεις drag n drop το kext που σε ενδιαφερει πανω σε αυτο.

Θα βαλεις το admin password σου και θα το εγκαταστησει αυτο κανωντας και repair στα permissions.

Ελπιζω να καταλαβα σωστα γιατι μιλας,μην στα κανω σαλατα.

Ασχετο,ποια διανομή σου εκανε τελικα απο αυτες που κυκλοφορουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.