tsakali Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Θα ηθελα μια βοηθεια για να βρω την εκδοση που χρειαζομε για το Pc μου. Ειχα βαλει Mac ολα ηταν σχετικα καλα αλλα δεν ειχα ηχο... :fist:. 1 955 x4 3,22 asrock m3a790gxh/128Ο ήχος είναι από τη μητρική κ χρησιμοποιεί ALC890. Και κάτι που δεν το γνωρίζω (ο δίσκος πρέπει να είναι Sata? Η μπορώ να βάλω έναν ata που έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 28, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Τίποτα???? Το παραμικρό μπορεί να βοηθήσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 google-αρε τη μητρικη σου μαζι με leopard, snow leopard, iatkos, ideneb κλπ:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 29, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 google-αρε τη μητρικη σου μαζι με leopard, snow leopard, iatkos, ideneb κλπ:triniti: Αχ εσύ καλά τα λες. έψαξα κ κατάλαβα πως όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα κ όσοι βρίσκουν τη λύση εξαφανίζονται χωρίς να ενημερώνουν το πως και τι.. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει την Alc890 κ δουλεύει.. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αρχίζω να ξενερώνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Αχ εσύ καλά τα λες. έψαξα κ κατάλαβα πως όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα κ όσοι βρίσκουν τη λύση εξαφανίζονται χωρίς να ενημερώνουν το πως και τι.. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει την Alc890 κ δουλεύει.. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αρχίζω να ξενερώνω.... ????? ακόμη τίποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Μαν, μην περιμενεις λυση απο δω μεσα, αφου δεν ασχολειται κανενας! Συνεχισε το Google-αρισμα αν θες να καταφερεις κατι, εγω ετσι το πετυχα. Μια συμβουλη, μην σκας, δεν λεει και πολυ το snow leopard. Και γω μια βδομαδα το χρησιμοποιησα και ξαναγυρισα στα 7 που ειναι οτι καλυτερο για μενα. Ισως δεν ειχα υπομονη να κατσω να μαθω τις ιδιαιτεροτητες του νεου λειτουργικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Δεκέμβριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Λάθος forum. Εδώ για λαμπιόνια είναι οι περισσότεροι μέσα, άντε και καμιά registry για να το παίξουν μάγκες, τι Linux, και OSX. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν χιλιάδες άτομα που ασχολούνται με το hackintosh σε άλλα forums οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις Windows (εκτός κι αν είσαι gamer). Δυστυχώς, η συμβουλή (ειδικά στο Snow Leopard) είναι να προσπαθήσεις με Intel + π.χ. Gigabyte για να μην παιδεύεσαι. Αν δεν βρεις το ανάλογο kext ή δεν βρεις άκρη με το pin config και το DSDT patching, ίσως να δοκίμαζεις το VoodooHDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Λάθος forum. Εδώ για λαμπιόνια είναι οι περισσότεροι μέσα, άντε και καμιά registry για να το παίξουν μάγκες, τι Linux, και OSX. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν χιλιάδες άτομα που ασχολούνται με το hackintosh σε άλλα forums οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις Windows (εκτός κι αν είσαι gamer). Δυστυχώς, η συμβουλή (ειδικά στο Snow Leopard) είναι να προσπαθήσεις με Intel + π.χ. Gigabyte για να μην παιδεύεσαι. Αν δεν βρεις το ανάλογο kext ή δεν βρεις άκρη με το pin config και το DSDT patching, ίσως να δοκίμαζεις το VoodooHDA.Εσύ τότε γιατί είσαι γραμμένος εδώ φιλαράκι? Για να παριστάνεις τον έξυπνο σε εμάς που ξέρουμε μόνο από λαμπιόνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Δεκέμβριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Θα ηθελα μια βοηθεια για να βρω την εκδοση που χρειαζομε για το Pc μου. Ειχα βαλει Mac ολα ηταν σχετικα καλα αλλα δεν ειχα ηχο... :fist:. 1 955 x4 3,22 asrock m3a790gxh/128Ο ήχος είναι από τη μητρική κ χρησιμοποιεί ALC890. Και κάτι που δεν το γνωρίζω (ο δίσκος πρέπει να είναι Sata? Η μπορώ να βάλω έναν ata που έχω?δες εδω τη λύση που έδωσε κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 9, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 δες εδω τη λύση που έδωσε κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ήχου Σ 'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά το έχω δοκιμάσει ήδη και δεν λειτουργεί σωστα, ακούγετε ένα χάος μια βαβούρα ένα μπερδεμένο πράγμα γεμάτο παράσιτα!!! :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Δεκέμβριος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 εάν κατάλαβα το μόνο που δεν έχεις είναι ήχος σωστά;εγώ έβαλα ένα από τα usb me 8 ευρώ τότε και audio usb Κάρτες Ήχου - Skroutz.grκαι δεν μπερδεύτηκα με κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 20, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 2 ευρω εχει αυτο με τα μεταφορικα απο dealextreme-ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 20, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Ευχαριστώ πολύ, μάλλον κάπως έτσι θα την κάνω την δουλειά. Τώρα άλλη μια ερώτηση: εγώ για να ξεκινήσει πληκτρολογώ (busratio=20 cpus=1 noapic) υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αποφύγω αυτήν τη διαδικασία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Δεκέμβριος 21, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ, μάλλον κάπως έτσι θα την κάνω την δουλειά. Τώρα άλλη μια ερώτηση: εγώ για να ξεκινήσει πληκτρολογώ (busratio=20 cpus=1 noapic) υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αποφύγω αυτήν τη διαδικασία?? Θα τα γράψεις (ως root) στο /Extra/com.apple.Boot.plist , στα περιεχόμενα του κλειδιού Kernel Flags. Π.χ. <key>Kernel Flags</key><string>-v busratio=20 cpus=1 noapic</string> Απλώς πρόσθεσέ τα δίπλα στις άλλες παραμέτρους που έχεις (π.χ. arch, maxmem, force64, κτλ). Επίσης βρες τον κατάλληλο kernel για AMD και πειραματίσου με chameleon, dsdt.aml κτλ ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους 4 πυρήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Δεκέμβριος 25, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 hidon't know if you done with your sound but i had same issue with you - no sound with ALC890but now i'm done and have pure soundall i had to do is just install two kexts from kext.comone is HDAenabler and second is VoodooHDAi have SL working under 64 so i downloaded VoodooHDA 10.6 and it's worksalso you should uninstall sound drivers you havehope it helpsAnton Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 26, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 hidon't know if you done with your sound but i had same issue with you - no sound with ALC890but now i'm done and have pure soundall i had to do is just install two kexts from kext.comone is HDAenabler and second is VoodooHDAi have SL working under 64 so i downloaded VoodooHDA 10.6 and it's worksalso you should uninstall sound drivers you havehope it helpsAntonΤhank you for your help my friend!:thank_you2::thank_you2::thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Δεκέμβριος 26, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 δοκιμασε το και πες μου το ιδιο προβλημα ειχα πανω - κατω με alc 883 δεν επαιρνα 5.1 ηχο και input το προβλημα λυθηκε αφου εκανα οχι uninstall αλλα καθαρη εγκατασταση διχως να επιλογη driver για τον ηχο επειτα πεταξα τα kexts και απλα τωρα απολαμβανω ενα τελειο hackintosh A και σε καμια περιπτωση μην αγορασεις καρτα ηχου usb θα σου τρωει cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 28, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 δοκιμασε το και πες μου το ιδιο προβλημα ειχα πανω - κατω με alc 883 δεν επαιρνα 5.1 ηχο και input το προβλημα λυθηκε αφου εκανα οχι uninstall αλλα καθαρη εγκατασταση διχως να επιλογη driver για τον ηχο επειτα πεταξα τα kexts και απλα τωρα απολαμβανω ενα τελειο hackintosh A και σε καμια περιπτωση μην αγορασεις καρτα ηχου usb θα σου τρωει cpu. Λοιπον εχω βαλει ξανα τα mac. Ολα δουλευουν ρολοι αλλα δεν μπορω να προχωρισω στην εγκατασταση των kexts.... υπαρχει καποια εντολη??? πρωτη φορα δουλευω mac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceage2609 Δεκέμβριος 28, 2010 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Εννοεις να εγκαταστησεις καποιο kext που κατεβασες και εχεις στο desktop των mac?Χρειαζεται να κατεβασεις το kext utility και να κανεις drag n drop το kext που σε ενδιαφερει πανω σε αυτο.Θα βαλεις το admin password σου και θα το εγκαταστησει αυτο κανωντας και repair στα permissions.Ελπιζω να καταλαβα σωστα γιατι μιλας,μην στα κανω σαλατα.Ασχετο,ποια διανομή σου εκανε τελικα απο αυτες που κυκλοφορουν;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.