NooDle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Μόλις κατάλαβα οτι απο τον πισω δεξί δορυφόρο το ενα το ηχείο (συγκεκριμένα το πάνω) τρίζει όταν ενεργοποιώ την λειτουργία matrix.Και η ερώτηση...Ανταλλακτικό υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johzaf Νοέμβριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Ανταλλακτικό πολύ δύσκολα θα βρεις, δοκίμασε να σφίξεις λίγο τις βίδες μπροστά από το μεγάφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Με τον βίδωμα όπως ήτανε φυσικό δεν έγινε τίποτα...Ευχαριστώ πάντως...Το πάνω το ηχειάκι απο τα g51 είναι σίγουρα τουιτερ ε?σκέφτομαι να τα αλλάξω τα 2 πίσω (δεξιά και αριστερά) με αυτοκινήτου μαρκας focal hertz οτι βρω.. απλά ξέρει κανείς τα g51 στα πόσα Ohm? 8 ή 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Γιατί δε μιλάς με το support της Logitech και παιδεύεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 8, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Γιατί δε μιλάς με το support της Logitech και παιδεύεσαι; Γιατι επισκευη δεν μπορούν τα τα κάνουνε απ οτι διάβασα στο φορουμ της εταιριας Τα αναλαμβάνουν μόνο αν έχουν εγγύση και μένα έληξε στις 20 Αυγούστου... Λες να μου την χαρίσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Μπορούν να σου δώσουν εκπτωτικό κουπόνι για νέα αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 9, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 σοβαρά? και πως το κάνω αυτό?αν μπορείς στείλε μου ενα πμ για να μην βγούμε οφ τοπικευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Μα δεν είναι OT, το πρόβλημά σού σου λέω πως μπορείς να λύσεις.Μπαίνεις Logitech και επάνω που λέει Support, επιλέγεις Product Support. Δεξιά πατάς e-mail support, κάνεις register, συμπληρώνεις τα κουτάκια και αναφέρεις το πρόβλημά σου. Εάν σου ζητήσουν απόδειξη και τους δείξεις τη -ληγμένη- δικιά σου, πιθανότατα θα σου δώσουν εκπτωτικό κουπόνι. Μπορείς όμως να ψάξεις για μια άλλη, με ημερομηνία αγοράς νωρίτερα από 2 χρόνια, ώστε να σου στείλουν ένα νέο set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 9, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 χμμ αρα πρέπει να βρω μια απόδειξη για τα g51 αλλα σιγα μην την δώσει κανείς... Γιατί πολύ απλά θα μου πει και αμα χαλάσουν τα δικά μου τι γίνεται ρε μεγάλε? Την ίδια απόδειξη θα δείξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Εμενα τα G51 πανε για πεταμα..τριζουν τα παντα ολα! πλεον τα εχω για να βαζω τα ακουστικα επανω..! μονο το sub δουλευει κανονικα!Βρε λες να στειλω και εγω κανενα serial μπας και ειμαι μεσα στην εγγυηση ? 2 χρονακια πρεπει να τα εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 9, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 και μενα 2 χρόνια κλείσανε τον Αυγουστο...Σάπια ηχεία φίλε μου συμφωνώ πολύ ψέμα..Αν θες ήχο πας σε ενισχυτή με 2 ηχεία της προκοπής και τέλος..Οτι ακριβώς ετοιμάζω τώρα...http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=12103&LANG=GR και ενα καλο sub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 9, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 και μενα 2 χρόνια κλείσανε τον Αυγουστο...Σάπια ηχεία φίλε μου συμφωνώ πολύ ψέμα.. Αν θες ήχο πας σε ενισχυτή με 2 ηχεία της προκοπής και τέλος.. Οτι ακριβώς ετοιμάζω τώρα... DJShop : EVID 6.2 H , , , 2 woofer 6" tweeter 1" , 8, 150W RMS, 94dB, 62 - 20kHz, 5.3kgr. . . DJshop.gr και ενα καλο sub. Τα G51 στην αρχη μου αρεσαν πολυ που τα παντρεψα με την xonar ΑΛΛΑ αρχιζαν να χαλανε το ενα πισω απο το αλλο!μονο με χαμηλη ενταση παιζουν καλα και αναλογα τον ηχο / ποιοτητα! Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι..! Αλλα περιμενω ακομα! γιατι υπαρχει περιπτωση να τσιμπισω απο τον πατερα μου το home cinema ( sony ενισχυτης 7*100 , crystal audio 5,1 plasma) αλλιως θα παρω το παλιο hi-fi που εχει 2 πολυ αξιολογα ηχεια, θα τσιμπισω ενισχυτη και θα βαζω ηχεια σιγα σιγα!:fun: Αμα βγαλεις ακρη και στα αλλαξουν δωσε info να προσπαθησω και εγω..αλλιως θα χαρω πολυ να τα κανω 1000 κομματια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 9, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Τα G51 στην αρχη μου αρεσαν πολυ που τα παντρεψα με την xonar ΑΛΛΑ αρχιζαν να χαλανε το ενα πισω απο το αλλο!μονο με χαμηλη ενταση παιζουν καλα και αναλογα τον ηχο / ποιοτητα!Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι..! Αλλα περιμενω ακομα! γιατι υπαρχει περιπτωση να τσιμπισω απο τον πατερα μου το home cinema ( sony ενισχυτης 7*100 , crystal audio 5,1 plasma) αλλιως θα παρω το παλιο hi-fi που εχει 2 πολυ αξιολογα ηχεια, θα τσιμπισω ενισχυτη και θα βαζω ηχεια σιγα σιγα!:fun: Αμα βγαλεις ακρη και στα αλλαξουν δωσε info να προσπαθησω και εγω..αλλιως θα χαρω πολυ να τα κανω 1000 κομματια!! ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο και με μένα αρχισανε το ένα πίσω απο το άλλο να σφυρίζουν Στην αρχή μου άρεσαν και μένα αλλα με τον καιρό... κριμα.. Εννοείται απο αυριο λεω να στείλω ενα mail για οτι γίνει θα σου στείλω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 9, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο και με μένα αρχισανε το ένα πίσω απο το άλλο να σφυρίζουν Στην αρχή μου άρεσαν και μένα αλλα με τον καιρό... κριμα.. Εννοείται απο αυριο λεω να στείλω ενα mail για οτι γίνει θα σου στείλω πμ Οκ..περιμενω πμ! Σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.