hondakias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να μετατρεψω ενα dvd -r σε +r? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Νοέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να μετατρεψω ενα dvd -r σε +r?Αγοράζεις ένα +R και κάνεις την αντιγραφή μέσω εικόνας iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondakias Νοέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Αγοράζεις ένα +R και κάνεις την αντιγραφή μέσω εικόνας iso.Το θεμα ειναι οτι εγο δεν μπορω να γραψω dvd και το dvd-rom μου ειναι +r. και ενα dvd που μου εδωσαν με windows7 ειναι -r και μου ειπε οτι αν το dvd-rom ειναι +r και οχι - ή +-r δεν θα το διαβασει. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Νοέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Δοκίμασες αν όντως δεν το διαβάζει?Edit: Αν κατάλαβα καλά, μιλάς για "μαϊμού" Windows. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν.Ο αστρο ετοιμαζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.