SpawNerGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Τι είναι ρε παιδιά πάνω στην μητρική μου η υποδοχή LVDS?Είδα ότι είναι κάτι σχετικό με οθόνη.Είναι δηλαδή μια υποδοχή universal όπως λέμε COM Port ή PS/2 Port,απλά μπορείς να συνδέσεις οθόνη πάνω σε αυτήν π.χ. απο λάπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Νοέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Είναι τεχνολογία πρόγονος του TMDS (DVI HDMI κτλ)Δε συνδέονται μόνο οθόνες με αυτό, είναι μια μορφή σειριακής επικοινωνίας μεγάλης ταχύτητας μεταγωγής. Όπως το RS232 (σαν πρωτόκολλο) συνδέται με αναπτυξιακές πλακέτες, διάφορα UI κτλ έτσι και αυτό.Δε ξέρω αν μπορεις να βρεις στο εμπόριο οθόνη τελικού καταναλωτή με ελεύθερο LVDS ώστε να το συνδέσεις μόνος σου. Νομίζω είναι περισσότερο industrialized λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Νοέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Όντως έτσι είναι. Χρειάζομαι μια μοντούλα για να συνδέσω την οθόνη μου.Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι απο ένα χαλασμένο παλιό λαπτοπ να το συνδέσω πάνω στην μητρική,αλλά δεν το βλέπω γιατί δεν βρίσκω στο εμπόριο την μοντούλα πλεον.Όσο οτι συνδέεις και άλλα πράγματα πάνω στο LVDS δεν το ήξερα.Εκτός απο οθόνη (με την κατάλληλη μοντούλα) υπαρχει μήπως δυνατότητα να συνδέσω digital panel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.