DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 καλησπέρες έχω ένα μηχανάκι που το συντηρώ κατα αποκλειστικότητα(Lucky me) και νόμιζα πως έσκασε ο δίσκος. έπαιξε rebuild απο δισκάκια μου έβρισκε λάθη στο δίσκο truncated αρχεία και παρήγγειλα δίσκο ήρθε ο new τον φόρεσα έπαιξε(με χαμηλές ταχύτητες) με τα πολλά όλοκλήρωσε το recovery στο restart τον χάνει και θέλει να πατήσω Alt+F10 για να συνεχίσει να φορτώνει αυτό το combo ανασύρει από το κρυφό partition το automato recovery ο δίσκος είναι pata 2.5" πως θα μπορούσα να κάνω ένα clone disk τον παλιό(λειτουργεί φαινομενικά ή καλύτερα τυχαία)για να έχω το recovery partition?τι άλλο έλεγχο μπορώ να κάνω?τι θα μπορούσε να φταίει ?ο νέος μετά από κάτι Updates κλπ έχασε το ntdlr δεν καταλαβαίνω τι διάολο φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 οι μνήμες είναι τσεκαρισμένες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 nop Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 29, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 ακόμα εδώ με τον παλιόφιλο να χαλάει όποτε του καπνίσειέστησα τα πάντα ,προσανατολίζομαι σε χαλασμένο cd ή Mainboard λόγω τυχαιότητας των προβλημάτων στήνω τα πάντα και τον πάω για παράδοση(εκεί πρέπει να εγκαταστήσω 2 εκτυπωτές παπίρια!θα εγκαταστήσεις.....NTLDR is missing ξεκίνησα repair αλλά δεν πιστεύω οτι αυτό θα μου λύσει το πρόβλημα. ερώτηση κρίσεως.δίσκος φρέσκος χωρίζω τα πρώτα 40GB σε c: του περνάω Winκαι από διαχείριστη δίσκων βάζω και d:apothiki στο λοιπό. γιατί στο repair console μου βγάζει ένα c: κενό με partition name του κανονικού d:και το partition με τα win γίνεται d:???σα να κάνει swap τα partitions δλδ αν επιλέξω εγκατάσταση αντί για repair console ανιχνεύει για παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικού και το αποτέλεσμα είναι [κατοπτρισμος]:windows xp μπλα μπλα μπλαWhat The **** δεν έχει raid το μηχανάκι που πήγε το partition Χαγιάτε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 προτασεις μπας και βρεις ακρη...βαλε αλλο cd εξωτερικο να κανεις εγκατασταση...(μια απλη εξωτερικη θηκη για σκληρο αφου την κανεις βιδες βοηθαει..)Αν δεν εχεις αλλες μνημες..παιξε μια μια εναλλαξα με οτι εχεις..(ελπιζωντας οτι εχεις 2 ).(υποθετω οτι αυτες φταινε...αλλα οπως καταλαβαινεις πρεπει να τα κανεις ολα)Ενα ανοιγμα και καθαρισμα μεσα ισως να βοηθουσε καθως επισης και νεα παστα στο cpu ...just 2 make sure..Αλλη εναλλακτικη ..βαλε αλλο λειτουργικο να δεις διαφορες στις αντιδρασεις..(ακομα και linux) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 29, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 λειτουργικό άλλο έβαλα και win 7 και win vista αλλά δεν έμειναν ασφαλές διάστημα για να δείξουν αν θα σκάγανε κι αυτά. εντύπωση μου κάνει πως κλείνει οκ και στο επόμενο restart δεν ξέρεις απλά αν θα ανοίξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 30, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 δοκίμαστηκε το μηχάνημα και με άλλες μνήμες και με εγκατάσταση από τον σκληρό δίσκο recovery partition. δεν είδα φως....μάλλον ήρθε η ώρα να πω Rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.