Jump to content

Πρόβλημα με Μνήμες USB

tsakali

Recommended Posts

Τα Usb είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία. Τα έχω αγοράσει πρόσφατα από το Ebay κ οταν τα χρειαστικα δεν λειτούργησαν οπως επρεπε.:wall:.. Δεν ξέρω τη φταίει. Κάποιες φορές που τις κουμπώνω στο pc ζητάνε διαμόρφωση άλλες φορές λειτουργούν επιλεκτικά κρατάνε κάποια αρχεία κ τα υπόλοιπα πάνε περίπατο... snc00209r.jpg

θα συμφωνήσω με τον SirDiman. παρομοίως την είχα πατήσει και εγώ μια φορά. αν δεν έχουν περάσει οι 40-45 μέρες, δεν θυμάμαι ακριβώς, που δίνει διορία το paypal κάνε dispute και ζήτα πίσω τα λεφτά σου. ;)

θα συμφωνήσω με τον SirDiman. παρομοίως την είχα πατήσει και εγώ μια φορά. αν δεν έχουν περάσει οι 40-45 μέρες, δεν θυμάμαι ακριβώς, που δίνει διορία το paypal κάνε dispute και ζήτα πίσω τα λεφτά σου. ;)

Να σου πω την αλήθεια ειμαι ευχαριστημένος έστω αν γίνετε να δουλεύουν με 1g.... Υπάρχει τρόπος?? Όσο για την τιμή ήταν κ καλά διαφημιστικά e-mail με προσφορά το ενα γύρω στα 13Ε και το αλλο 3ε χαλάλι τους:weep: Πιάστηκα:baby:

Υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις (είναι ο ίδιος με αυτόν που τα κάνεις απο 1GB να δείχνουν 256GB) ... αλλά δεν αξίζει ο κόπος.

τα ανοιγεις, βλέπεις τι κοντρολερ φοράνε, πας www.flashboo.ru ή αντίστοιχα site, κατεβάζεις το UMP tool για τον controler, και αρχίζεις το παιχνίδι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.