Jump to content

Port Forwarding in Jetspeed 520

RestInPieceS

Recommended Posts

Ελπιζω να ποσταρω στο σωστο section. Επισης χρησιμοποιησα το search αλλα δεν με βοηθησε.

Μπαινοντας κατευθειαν στο θεμα:

Θελω να ανοιξω το port σε αυτο το αθλιο router για να host εναν Minecraft server (25565).

Ακολουθησα τις διαδικασιες για να το κανω αυτο συμφωνα με το PortForward.com - Port Forwarding Minecraft Server on the Intracom jetSpeed520

Απενεργοποιησα τελειως το firewall και το antivirus.

Τσεκαρω το open port check tool αλλα δειχνει το port κλειστο (και δεν μπορω να host).

Καμια ιδεα? Ευχαριστω.

:suicide2:

Μια ιδέα είναι να αναβαθμίσεις το firmware της συσκευης αν δεν εχεις το τελευταίο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει upgrade ποτε.

Κατεβασα λοιπον jetSpeed520 (POTS) απο το ::INTRACOM TELECOM:: - Firmware Updates jetSpeed 520/520i

Συμφωνα με το manual τοποθετεις το bin file καπου, το βρισκεις με το command prompt και το προσθετεις με αυτο.

Για να το προσθεσεις αφου το βρεις εχει το ακολουθο command: tftp -i 192.168.1.1 PUT TEImage.bin

Στο command prompt ειμαι στο φακελο που εβαλα το αρχειο (C:\jetspeed) για το firmware γραφω το command αυτο αλλα...

"tftp is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."

και ετσι κολησα και εκει..

Edit: -Εχω windows 7 ultimate 64bit

-Το ping στο router ειναι normal

-απο οτι καταλαβα θελει καποιον "tftp client" για να λειτουργησει το command στα 7. Τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο διαφορα post στο google. Ωστοσο δεν μπορω να το βρω για 64 bit για να το test.

Βλακεια που δεν βρηκα κατι τετοιο απο το google. Ευχαριστω!!

Ωστοσο για καποιο λογο ακομα δεν μπορω να κανω forward port στο συγκεκριμενο router (ακολουθοντας κατα γραμμα τις οδηγιες του portforward.com).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.