Jump to content

Ερώτηση για επιστροφή χρημάτων από αγορά προϊόντος

vgiozo

Recommended Posts

Ρε παιδια μην λεμε ο,τι θελουμε.

Δικαιωμα επιστροφης του αντικειμενου και των χρηματων εντος 14 ημερων υπαρχει ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ οπως οριζει ο νομος 2251/1994 για να προστατευτει ο καταναλωτης που αγοραζει κατι που δεν εχει δει απο κοντα.

Εαν αγοραστηκε κανονικα απο το φυσικο καταστημα δυστυχως ο φιλος μας ειχε ολο τον χρονο να ελεγξει κουτια/ιντερνετ κλπ και ο νομος τουλαχιστον δεν δικαιολογει επιστροφη εφοσον δεν υπαρχει ελαττωματικο προιον.

Αν το είχα αγοράσει από το διαδικτυακό κατάστημα, δεν θα είχα δλδ τη δυνατότητα να ψάξω προηγουμένως σε φόρουμ της Corsair (κακώς δεν το είχα κάνει, αλλά όσο διάβαζα εδώ πέρα αναφορές, δεν είχα βρει κάτι που να με αποθαρρύνει) ;

Το γεγονός ότι το αγόρασα από το κατάστημα τί παραπάνω έλεγχο μου δίνει; Θα μου είχε ανοίξει το κουτί να δώ πώς είναι μέσα; Θα μού παρείχε αυτό κάποια επιπλέον πληροφόρηση; Νομίζω αυτό στο οποίο αναφέρεσαι έχει να κάνει ενδεχομένως με διαφορετική κατηγορία προϊόντος. Εάν μιλούσαμε για οθόνη πχ, θα είχε κάποιο νόημα.

Το κουτί δεν είχε καμία αναφορά στην μη υποστήριξη TRIM αν δεν επιλεγεί AHCI στο bios ούτε στην αναγκαιότητα AHCI για αναβάθμιση firmware (και δυστυχώς αυτές οι πληροφορίες έλειπαν και από την κύρια ιστοσελίδα του προϊόντος, αλλά και από την ιστοσελίδα του Zero1).

Συνεπώς, δεν έχει να κάνει με κανενός είδους ύστερης απλής μετάνοιας...ούτε υπάρχει διαφορά εν προκειμένω μεταξύ αγοράς από το διαδίκτυο ή από φυσικό κατάστημα. Τις πληροφορίες που βρήκα εκ των υστέρων στο φόρουμ της Corsair δεν τις είχα δει ούτε στην ιστοσελίδα του προϊόντος, ούτε σε κάποιο άρθρο από αυτά που έτυχε να διαβάσω κι ασφαλώς δεν υπήρχαν στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

Επίσης, το Zero1 επίσης δεν φαίνεται να κάνει διάκριση μεταξύ των δύο επί του θέματος, όπως φαίνεται στους όρους χρήσης που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Αλλά τη λύση στο θέμα την "έδωσε" το ΙΝΚΑ που δεν απάντησε καθόλου στις ερωτήσεις μου...

Θέλει λίγη.... υπομονή το ΙΝΚΑ.

Σε περίπτωση φίλου απάντησαν μετά από... 1μησι μήνα! :dance3:

Και το καλύτερο είναι ότι δεν είχανε κάποια λύση, ούτε έκαναν τίποτα από όσα του είχαν πεί ότι κάνουν.

το ΙΝΚΑ δεν είναι Φιλανθρωπικό σωματείο .... Για να κάνει κινήσεις , πρέπει να είσαι γραμμένο μέλος .

Ο φίλος σου μάλλον έκλεισε τα αυτιά του όταν άκουσε για συνδρομή ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.