Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Γιατί ρε παιδιά τι ζήτησα;:/ Απλά έχω δει κάτι παπούτσια που μου αρέσουν στο νετ,και εδώ τα καταστήματα δεν τα έχουν.:nothing:

Αν εχετε κανα site let me know

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Νιμίζω ότι ερωτήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα στο ΠΟΘ τιμωρουνται αυστηρα από τον astro:hmm::p

Βλεπεις κατι τεχνολογικου χαρακτηρα στο ποστ μου;:p

Δε χρησιμοποίησες τον υπολογιστή σου για να το κάνεις;:hehe:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, και με το καλό να τελειώσουμε όλοι εμείς που έχουμε εξεταστικη. :-)

Ολοι γυρω μου αρρωστοι και εκει που ελεγα εγω θα τη γλιτωσω,σημερα σηκωθηκα σαν ζωντανος-νεκρος και πηγα σχολειο.Τωρα που εβαλα θερμομετρο,38 το πυρετονι.....

:getlost:

Ετσι παει παντα οι "δυνατοί" την αρπάζουν τελευταίοι...

τουλαχιστον σε εμενα αυτο συμβαίνει :wall:

ισχύει, δεν κλείσαμε (ακομα)

Η εξεταστική έχει ξεκινήσει κανονικά και διακόπτεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως σήμερα, αύριο κλπ που έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς.

Πολύ καλή δηλωτη παιζουν οι περισσότεροι στο dod games . Κοβω 5+4 και αφηνω το 9 κατω... :wall:

Αξιοι!!!!!

---ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΤΗ---- ρεεε τα υπολοιπα ειναι για παραολυμπιακους. :hehe:

OMFG ειχα το pc @ sleep και άνοιξε μόνο του ευτιχως ήμουν διπλα και ειδα το παραθυράκι του teamviewer μαζι με το id του επιτιθεμενου...:nuke::nuke:

WTF τον έκοψα αμεσως ευτιχως:wall::wall::wall:

ελπιζω να εγινε "τυχαια" τους κωδικους μου δεν τους ξερει κανεις αλλος (απο οσο ξερω)

quick scan Malware bytes,spybot τιποτα...

υπαρχει περίπτωση να έτυχε?

Ειχα ενα αρχειο απο keepass στο dropbox αλλα και παλι...

Κανω ενα Scan με Avira στο C://

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.