Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

I'm in serious need of assistance!

Μ'αρέσει μια κοπελα που μενει Σαλονικα.Μενω Κρητη.Ειναι ξαδερφη ενος φιλου μου.

Eσείς σαν έμπειροι επιβήτορες,τι μου προτείνετε;

Τι λυσεις εχω για το μελλον,γιατι για τωρα δεν υπαρχει :p

Η δικιά μου έχει φύγει για ένα εξάμηνο στην Αυστρία :p

Συμπεράσματα :cool:

Αν κάτι τέτοιο γίνει στην αρχή της σχέσης, ίσως δεν παλεύεται και πολύ.

Αλλά αν γίνει μετά από καιρό, τότε η προσωπική εμπειρία αποδεικνύει ότι δεν είναι και τόσο άσχημα :hehe: :hehe:

Πρακτικά, πάντως, δε νομίζω ότι είναι εύκολο να είστε στις δύο γωνιές της Ελλάδας. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μανωλιό χώσου. Ή θα φάς χυλόπιτα και θα προσγειωθείς (λιγο ανωμαλα μεν, αλλα θα πάψεις να ελπίζεις), ή θα τα βρείτε.

Και μην σε αγχώνει για το οτι "ειναι νωρις να της την πέσεις" κλπ. Αυτα είναι κοπριές. Μιας γυναίκας, ή της αρέσεις ή οχι. Δεν υπάρχει "κακο timing" στο πέσιμο. Για να μην σου πώ οτι όσο το τρενάρεις, τοσο πιο επικίνδυνα μπαίνεις στο "Friend Zone".

Η δικιά μου έχει φύγει για ένα εξάμηνο στην Αυστρία :p

Συμπεράσματα :cool:

Αν κάτι τέτοιο γίνει στην αρχή της σχέσης, ίσως δεν παλεύεται και πολύ.

Αλλά αν γίνει μετά από καιρό, τότε η προσωπική εμπειρία αποδεικνύει ότι δεν είναι και τόσο άσχημα :hehe: :hehe:

Πρακτικά, πάντως, δε νομίζω ότι είναι εύκολο να είστε στις δύο γωνιές της Ελλάδας. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια :)

φιλε,και στην αλλη γωνια του κοσμου να ειναι,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Αν θελουν κ οι δυο ολα γινονται.

Ασε που ειναι πιο ευκολο να ξενοπηδ@ς οταν ειναι μακρια...

Το ιδιο ησχυει και για εκεινη βεβαια οποτε το κερατο καποιος θα το φαει δε παιζει...

Περαν της πλακας, απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο...

Να θες να δεις τον ανθρωπο που γουσταρεις και ειναι 800χλμ μακρια.

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι τραβηξε ο αλλος την μερα που περασε και σου μιλαει περιεργα κλπ κλπ.

Αν ειναι να επενδυσεις συναισθηματικα ξεχνα το δεν αξιζει.

Αν ειναι να βγαινεται/περνατε καλα/σεξ οταν βρισκεστε και μεχρι εκει, why not?

Πες του ομως αν τη δαγκώσει τη λαμαρίνα απλά βγαίνοντας μαζί της , κάνοντας σεχ κτλπ τι να κάνει μετά....:hang3:

Τσαρκα με κολλητους κανα δυο εβδομαδες λιγο παραπανω αλκοολ και παμε γι αλλα

Ο πρωτος η ο τελευταιος που θα φαει ξενερωμα ειναι; Ολοι επηζησαν εκτος απο τους βαρεμενους στον εγκεφαλο που θα την παθαιναν σε αλλη φαση της ζωης τους.

Ασ'το Μανωλιο αν ειναι να πληρωνεις 100 ευρω για να κανεις σεξ και να πηγαινεις τσαρκα στον Λευκο Πυργο....

Εγω πηγαινα Ευβοια και εδινα 30 ευρω ,δε τα μετανιωσα ομως τα λεφτα που εδωσα σε καμια περιπτωση και ας χωρισα.Αλλα ηταν λιγο ξενερα ,να σπουδασει Αθηνα ,χωρισαμε σε 1 μηνα.Μαλλον δεν καναμε για τοσο κοντα!!

Μην κανεις τετοια τωρα,γιατι και οι γονεις σου σε χρηματοδοτουν ακομη και σαν παιδι ειναι αδικο να χασεις τα καλυτερα και πιο αθωα χρονια σου ,βλεποντας τη κοπελα σου 1 φορα στο 6μηνο!!!

Υ.Γ:Καντε ενα θεμα αν ειναι να συνεχιστει,γιατι θα φαμε καρτες ,το βλεπω!!

http://unick.hopto.org :D

τελικα πρεπει ναχω γινει μεγαλη μουρη στο δελαμπ τζι αρ.Με εκανε σημερα add ενας αγνωστος στο μσν και με ρωτησε αν εχω το μσν του Τσακωνα.

guilty!!!!! αν και δεν σε εκανα σημερα add... σε ειχα απο καιρο :p

Let me Tsakonas that for you -> Νεο λινκ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.