Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Επαναστατική υπηρεσία της UPS: πριν σου στείλουν το πακέτο από Κίνα, το αφήνουν για μια διανυκτέρευση στην Ιαπωνία (wtf?) έτσι ώστε το καινούριο σου γκατζετάκι να έχει έναν multicultural αέρα :hehe:

Στέλνουν το gatget από την Κίνα στην Ιαπωνία, εκεί βάζουν την συσκευασία Made in Japan (εναλλακτικά assembled in japan) , και το ξαναστέλνουν στην Κίνα. Και έτσι δε λένε ψέμματα. Η συσκευασία είναι "made in japan"!

Παλι με πυρετο.Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση

Εγω ειμαι ολη τη βδομαδα με 37 πυρετο ανα 2 μερες.Τωρα εχω παλι,αλλα ειμαι βλακας,γιατι πινω-τρωω σοκολατες,σουβλακια - ειμαι με μια κοντομανικη ..... :S

Τριψου με βιξ!

είχα ίωση σαν εξυπνάκιας ελληναρας και του λόγου μου λέω "δεν έχω χρόνο να την βγάλω σπίτι να μου περάσει θα πάρω αντιβίωση". μερικές μέρες μετά (την συνέχιζα) μου έκανε αλλεργία. Κοκκινίλες και σημάδια με φαγούρα ΠΑΝΤΟΥ τώρα καλά να πάθω και παίρνω κορτιζόνες.....

είχα ίωση σαν εξυπνάκιας ελληναρας και του λόγου μου λέω "δεν έχω χρόνο να την βγάλω σπίτι να μου περάσει θα πάρω αντιβίωση". μερικές μέρες μετά (την συνέχιζα) μου έκανε αλλεργία. Κοκκινίλες και σημάδια με φαγούρα ΠΑΝΤΟΥ τώρα καλά να πάθω και παίρνω κορτιζόνες.....

Εγώ όταν έχω ίωση δεν παίρνω τπτ...εκτός και αν χτυπήσω 39 οπότε παίρνω κάνα ποσταν για να μην πάω στο 40.... στο μόνο που φοβάμαι είναι τα κρύωμα και γενικά ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακροαστικά...anyway παίζει να είσαι αλλεργικός οπότε πρόσεξε το.

Εγώ όταν έχω ίωση δεν παίρνω τπτ...εκτός και αν χτυπήσω 39 οπότε παίρνω κάνα ποσταν για να μην πάω στο 40.... στο μόνο που φοβάμαι είναι τα κρύωμα και γενικά ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακροαστικά...anyway παίζει να είσαι αλλεργικός οπότε πρόσεξε το.

και εγώ πάντα με ύπνο τσαι και DEPON® την έβγαζα αλλά έπρεπε να δουλέψω.... anyway ήταν η πρώτη μου φορά που πήρα αντιβίωση και λογικά και η τελευταία .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.